Προς το περιεχόμενο

Σπίτι μου , δανειο για νέα ζευγάρια, συζήτηση

dvlsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Elenikkk είπε

Μακάρι να σας πάνε όλα καλά. Εγώ έδωσα το ατακ την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με την αίτηση. Κάθε φορά που τους ενοχλούσα για να μάθω κάτι νεότερο μου λέγανε καλά πάμε. Τώρα πως το ξέρουν αυτό δεν έχω ιδέα. Χτες μου είπανε από την επόμενη βδομάδα να περιμένω νεότερα για προέγκριση. Μου φαίνεται και αυτοί ιδέα δεν εχουν. 

Το ίδιο και εδώ! Είναι αισιόδοξοι. Πολλές οι αιτήσεις αλλά λίγοι έχουν βρει σπίτι. Αυτό μου είπαν. Σας ευχαριστώ! Επίσης! Μακάρι να παν όλα καλά σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 577
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όσον αφορά τα τετραγωνικά περιμένω και εγώ γραπτή απάντηση για ένα χώρο υπόγειου σε μεζονέτα αλλά ψάχνοντας βρήκα αυτό σε faq στο site της Ελληνικής αναπτυξιακής τράπεζας .

IMG_20230413_180527.jpg

• Thanks 1

6 ώρες πριν, pan05 είπε

Όσοι κάνατε αίτηση δώσατε εκκαθαριστικό 2021 ή 2022;

2021, είναι πολύ νωρίς για του 2022 και ας έχουν ανοίξει οι αιτήσεις. Τα λογιστικά προγράμματα μόλις εχθές πήραν ενημέρωση.

Και εμείς στην αναμονή απάντησης. Η Πειραιώς άργησε 6 μέρες να κάνει την αίτηση γιατί δεν δούλευε το σύστημα της (λέει). Μας έλεγαν μέχρι Μ.Πεμπτη θα ξέρουμε, αλλά δε το πίστεψα ποτε.

Έχουμε βρει σπίτι και από ότι λένε αυτό είναι το μόνο που θα παίξει ρόλο, καθότι πολλοί πάνε χωρίς σπιτι.

Καλή τύχη σε όλους

μηπως γνωριζει κανεις τελικα τι γινεται αμα το σπιτι που εχεις βρει ειναι μισθωμενο για εναν χρονο ακομη; θα μπορει να προχωρησει η διαδικασια ή πρεπει να ειναι απο τωρα ελευθερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, colombiano747 είπε

μηπως γνωριζει κανεις τελικα τι γινεται αμα το σπιτι που εχεις βρει ειναι μισθωμενο για εναν χρονο ακομη; θα μπορει να προχωρησει η διαδικασια ή πρεπει να ειναι απο τωρα ελευθερο;

Από την περασμένη Παρασκευή έκανα αίτημα να με απαντήσουν επίσημα και δεν με πήραν . Μάλλον θέλουν να τα νοικιάσουμε στα μαύρα. Διότι δεν γίνεται να χάσουμε ένα σπίτι για 6 και 12 μήνες που θα το νοικιάζουν. 

Επεξ/σία από ALIEN-3-

13 ώρες πριν, solton57010 είπε

Όσον αφορά τα τετραγωνικά περιμένω και εγώ γραπτή απάντηση για ένα χώρο υπόγειου σε μεζονέτα αλλά ψάχνοντας βρήκα αυτό σε faq στο site της Ελληνικής αναπτυξιακής τράπεζας .

IMG_20230413_180527.jpg

Ενδιαφέρον αλλά μιλάει για κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών.

Στις 13/4/2023 στις 6:53 ΜΜ, Dedoy82 είπε

🤞🏼Μακάρι να βγει μια διευκρινιστική και να τελειώνουμε με αυτό! Αποκλείονται πολλά σπίτια αν μέσα στα 150τμ περιλαμβάνονται και οι βοηθητικοί.Καίγονται οι περισσότερες  μονοκατοικίες και μεζονέτες για μια αποθηκούλα ή μια θέση στάθμευσης. Παράλογο.

Πάντως πως ολεσ τις ανακοινώσεις έλεγαν για το πρόγραμμα να πάρεις διαμέρισμα σε πόλη.  Άρα φαντάζομαι γιαυτό το έλεγε γιατί δεν θα πιάνει τις μονοκατοικίες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια για το προγραμμα "σπιτι μου" με δανειο 150000€ μου ειπαν απο eurobank δοση 700€+ για 30 χρονια δανειο και στην ιδια τραπεζα στο σαιτ εχει calculator για απλο στεγαστικο οχι το "σπιτι μου" με 30 χρονια το βγαζει καπου 730€. Μου ειπαν βλακειες ή ειναι τοσο μαπα τελικα το προγραμμα;

Επεξ/σία από iakinthos8

1 ώρα πριν, iakinthos8 είπε

Καλησπέρα παιδια για το προγραμμα "σπιτι μου" με δανειο 150000€ μου ειπαν απο eurobank δοση 700€+ για 30 χρονια δανειο και στην ιδια τραπεζα στο σαιτ εχει calculator για απλο στεγαστικο οχι το "σπιτι μου" με 30 χρονια το βγαζει καπου 730€. Μου ειπαν βλακειες ή ειναι τοσο μαπα τελικα το προγραμμα;

Μου φαίνεται μικρή η διαφορά, αλλα γενικά το 75% των τόκων γλυτώνεις, οχι κάτι άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, iakinthos8 είπε

Η δόση βγαίνει γύρο στα 525 . Κάτι δεν κάνατε σωστά. Το επιτόκιο είναι κάτι ποιο λίγο από 1.5  .Δες το και εδώ από μόνος σου https://ecredit.gr/ypologismos-dosis-daneiou/

Επεξ/σία από ALIEN-3-

Σε περίπτωση πρόωρης εξόφλησης οι τόκοι χρεώνονται κανονικά για όση ήταν η προβλεπόμενη διάρκεια του δανείου ή τους γλιτώνεις;

1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Σε περίπτωση πρόωρης εξόφλησης οι τόκοι χρεώνονται κανονικά για όση ήταν η προβλεπόμενη διάρκεια του δανείου ή τους γλιτώνεις;

Δεν υπάρχει ρήτρα ποινής πρόωρης εξόφλησης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...