Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Μικτά ή καθαρά; Πρέπει να είμαστε παντρεμένοι ή κάτι αντίστοιχο για να μετρήσει ο μισθός του/της συντρόφου; Μόνος μου είμαι στα 19Κ, με τη σύντροφο στα 41Κ (καθαρά)

41k καθαρά είσαι εκτός ορίου

• Απαντ. 577
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jpater είπε

41k καθαρά είσαι εκτός ορίου

Δεν είμαι παντρεμένος, γι αυτό ρωτάω αν πρέπει να είσαι παντρεμένος

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Μικτά ή καθαρά; Πρέπει να είμαστε παντρεμένοι ή κάτι αντίστοιχο για να μετρήσει ο μισθός του/της συντρόφου; Μόνος μου είμαι στα 19Κ, με τη σύντροφο στα 41Κ (καθαρά)

18500 καθαρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PCEXPERT2012 είπε

Δυο είμαστε δουλεύουμε ιδιωτικοί υπάλληλοι και ο μισθός μας γύρω στα 18500 συνολικά.

Με δύο βασικούς μισθους τι δανειο περιμενεις να πάρεις.

Εχουν γεμισει οι τραπεζες κοκκινα δανεια και τρια μνημόνια που τα πληρώνουμε και θα τα πληρωμουμε για χρόνια ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ανώτατο όριο για τα δάνεια σπίτι μου πόσο είναι με δύο παιδιά?

4 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε

Το ανώτατο όριο για τα δάνεια σπίτι μου πόσο είναι με δύο παιδιά?

Με δυο παιδιά το όριο είναι 30000.εγω με 18500 παίρνω μόνο 46000

Με 30000 παίρνει κάποιος 150000?

Γιατί με παραπάνω από 40 απορρίπτεται

Δημοσ.
8 ώρες πριν, PCEXPERT2012 είπε

Λοιπόν δώστε βάση

Μόλις έκανα την αίτηση στην εθνική

Με εισόδημα 18500 με δύο παιδιά το ανώτατο δάνειο είναι 46000...

Τραγικο???

Λόγω τεκμηρίων διαβίωσης 

Συγνώμη αλλά, με οικογενειακό εισόδημα 18.500€ και δυο παιδια όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δύσκολα να σου περισσεύουν λεφτά για δόση δανείου φίλε μου.

Βαλε στην εξίσωση και τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών (φροντιστήρια κλπ), αν ειναι μικρά τώρα. Το στεγασστικό δάνειο το παντρεύεσαι για μια εικοαετία τουλάχιστον

• Thanks 1
Δημοσ.

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι το απαύγασμα της συσσωρευμένης ανθρώπινης σοφίας από τη δημιουργία του πρώτου λίθινου εργαλείου μέχρι και σήμερα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

3.000€/μήνα ο άλλος με την κοπέλα του χωρίς παιδί και θέλει να μπει και στο πρόγραμμα.

Είναι και χαμένος από χέρι.

I Dont Care Deal With It GIF

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ola150 είπε

Σωστά... Όταν πας εκκαθαριστικό βλέπουν τα 19Κ αφού δεν είσαι παντρεμένος με κοινό έκαθαριστικο να φαίνονται τα 41 Κ βάση αυτόν που φαίνονται υπολογίζουν..καλό θα ήταν κατά με για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων φιλικά το λέω να πάρει και η γυναίκα δάνειο στο όνομα της γιατί άλλο να πάρεις εσύ στο όνομα σου και να Φαίνεται ότι το πληρώνεις μόνο εσύ και να έχει δικαίωμα στο σπίτι και οι δύο και άλλο να πάρετε και οι δύο δάνειο και να πληρώνεται από κοινού  και να σας ανήκει ισομερώς και στους δύο .Η εάν δεν μπορείτε να μπορεί σε έναν να βγει δόση και ο άλλος εγγυητής ..ειδάλλως ένα Προγαμιαίο συμβόλαιο και ένα σύμφωνο συμβίωσης όπου και θα φαίνονται τα 41Κ και έτσι θα ανέβεις σε ποσό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, phanispal είπε

3.000€/μήνα ο άλλος με την κοπέλα του χωρίς παιδί και θέλει να μπει και στο πρόγραμμα.

Είναι και χαμένος από χέρι.

Εν τω μεταξύ μπορεί να κοροϊδεύουμε αλλά θα έχει πολύ καλύτερη πιστοληπτική ικανότητα από την πλειοψηφία που αμοίβεται με βασικό μισθό.

Το πρόγραμμα είναι εντελώς λάθος δομημένο και θα βάλει θηλιά στον λαιμό σε εκατοντάδες που θα πάρουν δάνεια ελαφρά την καρδία, σε λίγα χρόνια.

Τα όποια δάνεια θα κληθούν πάλι να τα πληρώσουν οι άλλοι, που λόγω υψηλών εισοδημάτων, δε δικαιούνται επουδενί χαμηλότοκα δάνεια για την αγορά πρώτης κατοικία. 

Χίλιες φορές να δίνανε σπίτια με τα πρότυπα του πάλαι ποτέ Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, σε όσους είχαν πραγματική ανάγκη. 

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 3
Δημοσ.

Γνωρίζουμε αν υπάρχει περιορισμός όσο αφορά τα ελάχιστα την της κατοικίας?

Το ανωτερο είναι 150 ξέρω

Εγώ πχ είμαι τετραμελής οικογένεια 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε

Γνωρίζουμε αν υπάρχει περιορισμός όσο αφορά τα ελάχιστα την της κατοικίας?

Το ανωτερο είναι 150 ξέρω

Εγώ πχ είμαι τετραμελής οικογένεια 

Δεν αναφέρετε πουθενά για τα ελάχιστα παρά μόνο στα μέγιστα . Με ένα τηλέφωνο στο 1555 μπορείς να το ρωτήσεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...