Trikala_city Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, JDimi είπε Καλημέρα, Ένα χάος οι τράπεζες, πήγα σε Δεύτερη τράπεζα και ενώ η ΚΥΑ λέει ότι μπορείς να κάνεις όσες αιτήσεις θες από διαφορετικές τράπεζες, μου είπαν ότι θα δει το σύστημα 2 αιτήσεις και θα σε κλειδώσει και θα χάσεις και τις 2. (το είπε και ο διευθυντής του καταστήματος που ήταν στο δίπλα γραφείο). Όσος αφορά τα τμ ενημέρωσα την υπάλληλο στην πρώτη τράπεζα ότι με ενημέρωσαν επίσημα από την ΔΥΠΑ ότι οι βοηθητική χώροι δεν μετράνε και μου είπε ότι η δική της εγκύκλιο που βασίζεται στην ΚΥΑ λέει ότι μετράνε. Την απόφαση για το αν ένα ακίνητο είναι επιλέξιμο την παίρνει η ΔΥΠΑ αλλά η τράπεζα δεν θα στείλει αίτημα με ακίνητο που μαζί με τους βοηθητικούς ξεπερνάει τα 150τμ ΤΡΕΛΑ. Μου είπε ότι θα καλέσει και η ίδια ώστε να ζητήσει διευκρίνιση. Πήρα τηλ στο 1555 και περιμένω και εγώ απάντηση στο αίτημα μου αν μετράνε τα τμ των βοηθητικών χώρων και θα το ζητήσω και γραπτώς Οι κακές τράπεζες φταίνε πάλι ή αυτός που έβγαλε το πρόγραμμα "στο ποδάρι" ?????? (όπως λένε και στο χωρίο μου) 1
colombiano747 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ρε παιδια για να κλεισετε ραντεβου σε ποσες ημερες βρηκατε;
Trikala_city Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Trikala_city είπε Οι κακές τράπεζες φταίνε πάλι ή αυτός που έβγαλε το πρόγραμμα "στο ποδάρι" ?????? (όπως λένε και στο χωρίο μου) Αν την απάντηση για τα τετραγωνικά δεν την έχεις γραπτώς, φυσικά και υπερισχύουν τα γραπτά. Ο υπάλληλος δεν μπορεί να την λάβει υπόψιν του, αν η εγκυκλίος που έχει στα χέρια του λέει κάτι άλλο.
JDimi Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Trikala_city είπε Οι κακές τράπεζες φταίνε πάλι ή αυτός που έβγαλε το πρόγραμμα "στο ποδάρι" ?????? (όπως λένε και στο χωρίο μου) Στο κομμάτι των πολλαπλών αιτήσεων φταίει ξεκάθαρα η τράπεζα, στο όριο των τμ φταίει το αρμόδιο η ΔΥΠΑ αν δεν τους έχει ενημερώσει σωστά.
Trikala_city Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 48 λεπτά πριν, JDimi είπε Στο κομμάτι των πολλαπλών αιτήσεων φταίει ξεκάθαρα η τράπεζα, στο όριο των τμ φταίει το αρμόδιο η ΔΥΠΑ αν δεν τους έχει ενημερώσει σωστά. Σίγουρα μπορείς να δκοιμάσεις για προέγκριση σε πολλές Τράπεζες ταυτόχρονα ειδικά αν δεν έχεις βρει ακίνητο ακόμα, αυτό δεν ελέγχεται από πουθενά. Αυτό έχει νοήμα γιατί μπορεί πχ κάποια Τράπεζα να τρέξει πιο γρήγορα τις διαδικασίες ή κάποια άλλη να έχει υπερβολικά μεγάλο φόρτο και να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Αν πάρεις προέγκριση, από μία ή περισσότερες, μετά αποφασίζεις με ποια θα συνεχίσεις.
Πανος999 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Καλημερα...Χθες μιλησα μ εναν μεσίτη για ένα σπιτι κ με ρώτησε αν ειμαι μ αυτο το πρόγραμμα κ του λεω ναι..Μου απαντησε οτι επειδή είναι ισόγειο δεν με.καλυπτει κ να διαβασω καλύτερα τους όρους..Που λεει ότι απαιτείται να είναι 1ος όροφος κ πάνω?Θα τρελαθουμε δηλαδή??
kazantzidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Καλημερα...Χθες μιλησα μ εναν μεσίτη για ένα σπιτι κ με ρώτησε αν ειμαι μ αυτο το πρόγραμμα κ του λεω ναι..Μου απαντησε οτι επειδή είναι ισόγειο δεν με.καλυπτει κ να διαβασω καλύτερα τους όρους..Που λεει ότι απαιτείται να είναι 1ος όροφος κ πάνω?Θα τρελαθουμε δηλαδή?? Πουθενά.... Από όσο ξέρω 1
PCEXPERT2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Λοιπόν δώστε βάση Μόλις έκανα την αίτηση στην εθνική Με εισόδημα 18500 με δύο παιδιά το ανώτατο δάνειο είναι 46000... Τραγικο??? Λόγω τεκμηρίων διαβίωσης 2
kazantzidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 44 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Λοιπόν δώστε βάση Μόλις έκανα την αίτηση στην εθνική Με εισόδημα 18500 με δύο παιδιά το ανώτατο δάνειο είναι 46000... Τραγικο??? Λόγω τεκμηρίων διαβίωσης Λογικό... όπως επίσης άν έχει κάποιος 10000 εισόδημα και 3 παιδιά πχ, δεν νομίζω να δεχθεί η τράπεζα να του δώσει δάνειο 150-200Κ... 2
agnostos13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Στις 8/4/2023 στις 7:30 ΜΜ, cpavlidi είπε αν δεν εχεις μισθο βουλευτη ή δικαστικου αλλά έχεις ένα μέσο μισθο περιξ των 1000 ευρω, ειναι ουτοπια να σκεφτεσαι να αγορασεις διαμερισμα....οσες πιθανοτητες έχεις να τα φτιαξεις με στην Σκαρλετ Χιοχανσον και να σου κανει και παιδί ούτε τις μισες απο αυτες δεν έχεις να αποπληρωσεις εναν δανειο σπιτιου σε βαθος πολλων ετων. Ειναι 10000% σιγουρο θα στο φαει η τραπεζα, αρα μην σκας πληρωσε ενοικια και αντε γεια....αυτα.... Από το να τα δίνει για de-facto ξένο σπίτι ίσως να προτιμάει και να τα δίνει για πιθανό δικό του (αν δε του το φάει στο τέλος η τράπεζα). Στις 8/4/2023 στις 1:44 ΠΜ, X1onath είπε Το προβλημα ειναι οτι αυτά τα 5000 δάνεια δυστυχώς θα πανε σε άτομα του ίδιου συναφιου και ποσο μάλλον πριν από εκλογές. Επίσης από την στιγμή που δεν υπάρχει διαφάνεια όσοι βγάζουν μαύρα χρήματα, και είναι πολλοί αυτοί, έχουν προταιρεοτητα. Ανέκαθεν το μαύρο χρήμα ήταν ευνοημένο στη χώρα. 1
ALIEN-3- Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, PCEXPERT2012 είπε Λοιπόν δώστε βάση Μόλις έκανα την αίτηση στην εθνική Με εισόδημα 18500 με δύο παιδιά το ανώτατο δάνειο είναι 46000... Τραγικο??? Λόγω τεκμηρίων διαβίωσης Αυτό στο είπαν επιτόπου? Γιατι εμένα. Μου άφησαν το ελεύθερο να ζητήσω όσα θέλω
aligato1000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, PCEXPERT2012 είπε Λοιπόν δώστε βάση Μόλις έκανα την αίτηση στην εθνική Με εισόδημα 18500 με δύο παιδιά το ανώτατο δάνειο είναι 46000... Τραγικο??? Λόγω τεκμηρίων διαβίωσης Δεν είπες τι δουλειά κάνετε και οι δυο σας...δηλαδή εάν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος με καθαρά οικογενειακό εισόδημα 1300 ευρώ λίγα παίρνεται και λογικό φαίνεται ..δηλαδή εάν είστε δημόσιοι υπάλληλοι μπορεί νά πέρνατε κάτι παραπάνω...και ειδικά με παιδί ή παιδιά... φαίνεται έβαλαν μυαλό οι τράπεζες .... Τι να πω?
PCEXPERT2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δυο είμαστε δουλεύουμε ιδιωτικοί υπάλληλοι και ο μισθός μας γύρω στα 18500 συνολικά.
aligato1000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Δυο είμαστε δουλεύουμε ιδιωτικοί υπάλληλοι και ο μισθός μας γύρω στα 18500 συνολικά. Να ξέρεις η δόση του δανείου για να είστε άνετα θα πρέπει να είναι το 30% του μισθούς σας που σημαίνει μέσα σε αυτό το 30% θα υπολογίζεται και η ΔΕΗ κάνα 100 τον μηνα και το νερό κάνα 25 τον μήνα και internet και τηλεφωνία χονδρικά κάνα 40-50 τον μηνα και δεν σου λέω για αυτοκίνητα σέρβις τέλη κυκλοφορίας και έξοδα παιδιών αυτά τα υπολογίζει η τράπεζα που θα έπρεπε να το ξέρεις γιατί ζητάει εκκαθαριστικό εφορίας..
Ola150 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Δυο είμαστε δουλεύουμε ιδιωτικοί υπάλληλοι και ο μισθός μας γύρω στα 18500 συνολικά. Μικτά ή καθαρά; Πρέπει να είμαστε παντρεμένοι ή κάτι αντίστοιχο για να μετρήσει ο μισθός του/της συντρόφου; Μόνος μου είμαι στα 19Κ, με τη σύντροφο στα 41Κ (καθαρά) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από Ola150
Προτεινόμενες αναρτήσεις