Προς το περιεχόμενο

Σπίτι μου , δανειο για νέα ζευγάρια, συζήτηση

dvlsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

Απο οσο το εχω ψαξει ειναι αρκετα δυσκολο να μπει καποιος στο προγραμμα εκτος και αν εχει οικογενεια και καλο εισοδημα μεσα στα ορια που θελουν οι προυποθεσεις.

Επισης νομιζω πως εχει περισοτερες πιθανοτητες οποιος εχει παιδια.

Απο εκει και περα παιζουν ρολο ο αριθμος αιτησεων που θα γινουν (που μαλλον θα ειναι πολλες) και τα ποιοτικα χαρακτηριστικα τους.

Δηλαδη η τραπεζα θα διαλεξει τον ΚΑΛΟ πελατη πρωτα απο ολα...

Καλη τυχη σε ολους.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 577
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για ενημέρωση προς ενδιαφερόμενους σχετικά με τα τμ και τους βοηθητικούς χώρους (πάρκινγκ - αποθήκη) .Επειδή βρήκα μια μονοκατοικία που με ενδιαφέρει και είναι 120 τετραγωνικά και άλλα 70 οι βοηθητικοί χώροι . Ξανά πήρα τηλέφωνο στο 1555 για να τσεκαρω τι ισχύει. Με ενημέρωσαν ότι αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί! Αμάν προχειρότητα..... Και έκανα αίτημα στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΔΥΠΑ ώστε να με ενημερώσουν για το τι ισχύει τελικά. Οπότε αναμένω τηλέφωνο και θα σας ενημερώσω ξανά . 

• Like 1

Μίλησα μόλις με το 1555 για το θέμα της ενοικίασης του ακινήτου που θα αποκτηθεί με το δάνειο και μού απάντησαν ότι δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα και προώθησαν το αίτημα στο υπουργείο. Άντε να δούμε

• Like 1

Εγω πάλι βλεπω οτι πολλοι σκέφτονται με λαμόγια..Βλεπω εδω μεσα οτι καποιοι θελουν να πάρουν ακινητο για να το νοικιασουν...Προφανως δεν εχουν κατι στο όνομα τους κ θελουν να κανουν μια.... παρακαμψη...

Συναδελφος με 6 ακινητα,(στο όνομα του πατερα του) εκανε αιτηση με σκοπο να παρουν αλλο ενα να τα κάνουν 7..

Κ μην ακουσω είναι του πατέρα του όχι δικα του ...!!

• Sad 1

Καλό είναι όταν συμμετέχουμε σε ενα forum με αγνώστους, να είμαστε οξυδερκείς με αντίληψη που να ξεπερνά τα όρια της οποιασδήποτε γνωριμίας μας που μπορεί να είναι "λαμόγιο". Κάποιοι και μάλιστα πολλοί δεν έχουμε σταθερό τόπο εργασίας, οπότε το σπίτι για όσο λείπουμε μπορεί να χρειαστεί να το νοικιάσουμε

• Like 3

Σκοπός του προγράμματος υποτίθεται ότι είναι να βοηθηθούν κάποιοι (λίγοι) νέοι με σχετική οικονομική δυσχέρεια και όχι να το εκμεταλλευτούν οι πιο άνετοι και έχοντες γνωριμίες.

• Like 1

25 λεπτά πριν, phanispal είπε

Σκοπός του προγράμματος υποτίθεται ότι είναι να βοηθηθούν κάποιοι (λίγοι) νέοι με σχετική οικονομική δυσχέρεια και όχι να το εκμεταλλευτούν οι πιο άνετοι και έχοντες γνωριμίες.

Ο βασικός σκοπός θα πρέπει να είναι ,να γίνουν οι επιλογές που πρέπει ώστε να μην έχουμε στο μέλλον νέα κόκκινα δάνεια .

• Like 1
  • Confused 1

35 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Ένα δάνειο 150.000 για 30 χρόνια, με τους όρους του προγράμματος, τι δόση βγάζει ανά μήνα? Κάνα 500ρικο?

Με τους τρέχοντες τόκους γύρο στα 525 ,χωρίς να υπολογίζουμε την μηνιαία ασφάλεια που υποχρεωτικά πρέπει να πληρώνουμε 

• Like 1

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την ΔΥΠΑ . Οι βοηθητικοί χώροι δεν προσμετρούνται στα τετραγωνικά!!! 

Πολύ σημαντικό νέο ειδικά για όσους θέλουμε μονοκατοικία!!

• Like 1
  • Thanks 1

Κάλεσα το 1555 για μεταξύ άλλων ρώτησα και για την ενοικίαση.

Μου είπε οτι ενώ δεν το αναφέρει κάπου ξεκάθαρα σε εσωτερικές ερωτήσεις / απαντήσεις τους βγάζει οτι δεν επιτρέπεται η ενοικίαση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Στις 7/4/2023 στις 12:51 ΜΜ, Johnkeppas είπε

Έκανα την αίτηση την Δευτέρα που άνοιξε και χθες μου έστειλαν μήνυμα ότι βγήκε η προέγκριση. Έχω δύο μήνες για να βρω ακίνητο και να καταθέσω τα χαρτιά του στην τράπεζα.

Πολυ γρήγορα. Έκανα αίτηση την τρίτη σε μια τράπεζα και την Τετάρτη σε άλλη. Έδωσα και ατακ ακινήτου καθώς το έχω βρει αλλά τπτ ακόμη. Από την τράπεζα σε απάντησαν η από δυπα? 

Επεξ/σία από Elenikkk

28 λεπτά πριν, Elenikkk είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πολυ γρήγορα. Έκανα αίτηση την τρίτη σε μια τράπεζα και την Τετάρτη σε άλλη. Έδωσα και ατακ ακινήτου καθώς το έχω βρει αλλά τπτ ακόμη. Από την τράπεζα σε απάντησαν η από δυπα? 

Εμένα από Πειραιώς στην Σέρρες μου είπαν ότι ακόμη δεν έδωσαν σε καμία αίτηση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...