Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να διορθώσω το όνομα του πατέρα της μάνας μου. Στην εφορία αναγράφεται ως ΘΕΟΔ ενώ κανονικά είναι ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Μπαίνω εδώ https://www1.aade.gr/gsisapps5/myaade/#!/arxiki στο αλλαγή στοιχείων μητρώου αλλά δεν με αφήνει να το διορθώσω μέσω της υποβολής. Τα μόνο που σε αφήνει είναι η διεύθυνση. Γνωρίζει κάποιος που πρέπει να απευθυνθώ? Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Θέλω να διορθώσω το όνομα του πατέρα της μάνας μου. Στην εφορία αναγράφεται ως ΘΕΟΔ ενώ κανονικά είναι ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Μπαίνω εδώ https://www1.aade.gr/gsisapps5/myaade/#!/arxiki στο αλλαγή στοιχείων μητρώου αλλά δεν με αφήνει να το διορθώσω μέσω της υποβολής. Τα μόνο που σε αφήνει είναι η διεύθυνση. Γνωρίζει κάποιος που πρέπει να απευθυνθώ? Ευχαριστώ.

Πόσο σίγουρος εισαι ότι δεν βλέπεις συντόμευση του ονόματος;Και ότι ειναι καταχωρημένο σωστά;

edit μάλλον δίκιο έχεις γιατί  σε εμένα που ο πατέρας μου εχει δύο ονόματα βλέπω και τα δύο σωστά.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσο σίγουρος εισαι ότι δεν βλέπεις συντόμευση του ονόματος;Και ότι ειναι καταχωρημένο σωστά;

Eίναι καταχωρημένο σωστά θεωρώ. Βέβαια το αντίστοιχο όνομα της μητέρας της είναι καταχωρημένο ολόκληρο. 

Το θέμα είναι ότι την έπρηξαν στο ΚΕΠ που πήγε να δηλώσει το τηλέφωνό της στο μητρώο επικοινωνίας (άλλος γολγοθάς για ηλικιωμένο) για να μπορέσει να εγγραφεί στον προσωπικό ιατρό. Δεν της το προχώραγαν και αν δεν ήμουν κι εγώ εκεί να τους "κατσαδιάσω" θα έφευγε η μητέρα μου. Της το προχώρησαν αλλά της είπαν ότι πρέπει όπως και δήποτε να το διορθώσει γιατί θα έχει πρόβλημα. Χαρτοβασίλειο της Ελλάδος ©

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.

Ναι το είδα από χτες. Πρέπει να πάει στο μητρώο της ΔΟΥ που ανήκει να συμπληρώσει το έντυπο Δ210 και με φωτοτυπία της ταυτότητας θα το αλλάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...