rgbgaming22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπον πριν καμια εβδομαδα στις εντεκα παρα δεκα το βραδυ εχυσα λιγο χυμο στο πατωμα και ανοιξα την μπαλκονοπορτα για να παρω τον κουβα απο την βεραντα.Εκεινη την στιγμη ο σκυλος μας βρηκε την ευκαρια να βγει στο μπαλκονι και προλαβε νσ γαβγισει περιπου ενα λεπτο πριν τον βαλουμε μεσα.Γενικα τον βαζουμε μεσα και δεν τον αφηνουμε να βγει το υπολοιπο βραδυ μετα την βολτα του εκτος και αν θελει να κανει την αναγκη του(Εχει μαθει να ζηταει να βγει στο μπαλκονι για την αναγκη του). Τον βαζει λοιπον η μανα μου μεσα και μετα απο ενα λεπτο τηλεφωνει ενοικος του πρωτου οροφου (μενουμε στον τριτο) για να παραπονεθει.Ζηταει απο τον μανα μου να βσλει τον σκυλο μεσα και οταν αυτη του απανταει πως ο σκυλος ειναι μεσα εκεινος λεει "Οχι δεν ειναι μεσα".Η μανα μου επιμενει πως ειναι μεσα και μετα απο ολο αυτο ο ιδιος της λεει οτι αφηνουμε το ζωο ανεξελγκτο στο μπαλκονι τα μεσημερια και γαβγιζει. Η μανα μου του απαντα πως ο σκυλος κοιμαται μαζι της στο σαλονι και τον ρωτα πως το ξερει αυτο σφου ο ιδιος δουλευει εκεινες τις ωρες.Δεν απαντα και αντιθετως λεει στην μανα μου με επιβλητικο υφος"Το σκυλι σου θα το ειναι μεσα" δυο φορες.Να σημειωθει πως ο κυριος δεν γνωριζε καν ποτε ξεκινα το ωραριο κοινης ησυχιας.Τελος παντων στο τελος της κλησης γυρνα και λεει στην μσανα μου "Πηγαινε κοιταξου" και η μανα μου του ειπε το ιδιο και του το εκλεισε.Την επομενη μερα του τηλεφωνει ο πατερας μου χωρις να ξερει πως μιλησε στην μανα μου και απο οσο μας ειπε μιλησαν ηρεμα(οταν ο πατερας μου το ειπε πως του ειπαμε οτι η μανα μας και εγω λ και αυτος του ζητησε να ειναι το σκυλι μεσα στο σπιτι γιατι τα παιδια του κοιμουνται το μεσημερι και το βραδυ νωρις(ουτως η αλλως ηταν μεσα) και ο πατερας μου συμφωνησε.Ολα αυτα τα γραφω για να καταλαβεται καλυτερα την κατασταση. Ο συγκεκριμενος παρκαρει την μηχανη του μπροστα απο το γκαραζ μας κατι το οποιο ειναι παρανομο αλλα εμεις υον αφηναμε γιατι μας το ειχε ζητησει οταν ειχε πρωτοερθει.Του ζητησαμε να παρει την μηχανη του απο εκει γιατι ειναι ιδιωτικος χωρος αλλα μας ειπε Οχι επειδη συμφωνα μεαυτον δεν εχουμε αυτοκινητο για να βαζουμε μεσα αρα δεν μας μπλοκαρει τιποτα.Αφου επεμεινε τηλεφωνησαμε στο 100 αφου ομως ειχαμε προειδοποιησει πως θα το κανουμε.Μας απαντησε οτι γνωριζει τον διοικητη στο ΑΤ της περιοχης και οτι δεν θα το κανουν τιποτα.Η αστυνομια ηρθε αλλα μας ειπε πως για να γινει κατι ουσιαστικο θα πρεπει να κινηθουμε νομικα.Επιπλεον ο ιδιος μας ειπε πως εχει πολλα να πει για εμας και μας συμβουλεψε να "ψαξουμε καπου να κρυφτουμε". Τελος παντων εμενα με ενδιαφερει ο σκυλος αφου ξερω πως αν συνεχιστει αυτο εκεινον θα στοχοποιησει.Για να ειμαι ξεκαθαρος ο σκυλος ειναι παντα εντος σπιτιου τις ωρες κοινης ησυχιας αλλα ακομα και τις ωρες μη κοινης ησυχιας δεν την αφηνουμε να γαβγισει για πανω απο ενα τριλεπτο και ουτως η αλλωςο σκυλος γαβγιζει μονο κατοπιν ερεθισματος (γατα σκυλος καμπανα κτλ).Ο νομος απο οσο ξερω προβλεπει πως ο σκυλος πρεπει να ειναι ησυχος ολο το 24ωρο αλλα ειχα διαβασει ενα αρθρο απο το zoosos gr οτι δεν συνιστα οχληση αν ο σκυλος γαβγιζει σε νορμαλ πλαισια οποτε δεν ξερωΡωτησαμε και τους απο κατω αν ενοχλουνται απο τον σκυλο και μας ειπαν οτι ολο το καλοκαιρι δεν εχουν ακουσει τον σκυλο να γαβγιζει εντονα και επι ωρες. Η γειτονια μας εχει γυρω στους 6 σκυλους οποτε σιγουρα δεν ακουγεται μονο ο δικος μου.Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για το πως θα διαχειριζοσασταν εσεις αυτη την κατασταση. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από rgbgaming22 1
Dinos1973 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, rgbgaming22 είπε Λοιπον πριν καμια εβδομαδα στις εντεκα παρα δεκα το βραδυ εχυσα λιγο χυμο στο πατωμα και ανοιξα την μπαλκονοπορτα για να παρω τον κουβα απο την βεραντα.Εκεινη την στιγμη ο σκυλος μας βρηκε την ευκαρια να βγει στο μπαλκονι και προλαβε νσ γαβγισει περιπου ενα λεπτο πριν τον βαλουμε μεσα.Γενικα τον βαζουμε μεσα και δεν τον αφηνουμε να βγει το υπολοιπο βραδυ μετα την βολτα του εκτος και αν θελει να κανει την αναγκη του(Εχει μαθει να ζηταει να βγει στο μπαλκονι για την αναγκη του). Τον βαζει λοιπον η μανα μου μεσα και μετα απο ενα λεπτο τηλεφωνει ενοικος του πρωτου οροφου (μενουμε στον τριτο) για να παραπονεθει.Ζηταει απο τον μανα μου να βσλει τον σκυλο μεσα και οταν αυτη του απανταει πως ο σκυλος ειναι μεσα εκεινος λεει "Οχι δεν ειναι μεσα".Η μανα μου επιμενει πως ειναι μεσα και μετα απο ολο αυτο ο ιδιος της λεει οτι αφηνουμε το ζωο ανεξελγκτο στο μπαλκονι τα μεσημερια και γαβγιζει. Η μανα μου του απαντα πως ο σκυλος κοιμαται μαζι της στο σαλονι και τον ρωτα πως το ξερει αυτο σφου ο ιδιος δουλευει εκεινες τις ωρες.Δεν απαντα και αντιθετως λεει στην μανα μου με επιβλητικο υφος"Το σκυλι σου θα το ειναι μεσα" δυο φορες.Να σημειωθει πως ο κυριος δεν γνωριζε καν ποτε ξεκινα το ωραριο κοινης ησυχιας.Τελος παντων στο τελος της κλησης γυρνα και λεει στην μσανα μου "Πηγαινε κοιταξου" και η μανα μου του ειπε το ιδιο και του το εκλεισε.Την επομενη μερα του τηλεφωνει ο πατερας μου χωρις να ξερει πως μιλησε στην μανα μου και απο οσο μας ειπε μιλησαν ηρεμα(οταν ο πατερας μου το ειπε πως του ειπαμε οτι η μανα μας και εγω λ και αυτος του ζητησε να ειναι το σκυλι μεσα στο σπιτι γιατι τα παιδια του κοιμουνται το μεσημερι και το βραδυ νωρις(ουτως η αλλως ηταν μεσα) και ο πατερας μου συμφωνησε.Ολα αυτα τα γραφω για να καταλαβεται καλυτερα την κατασταση. Ο συγκεκριμενος παρκαρει την μηχανη του μπροστα απο το γκαραζ μας κατι το οποιο ειναι παρανομο αλλα εμεις υον αφηναμε γιατι μας το ειχε ζητησει οταν ειχε πρωτοερθει.Του ζητησαμε να παρει την μηχανη του απο εκει γιατι ειναι ιδιωτικος χωρος αλλα μας ειπε Οχι επειδη συμφωνα μεαυτον δεν εχουμε αυτοκινητο για να βαζουμε μεσα αρα δεν μας μπλοκαρει τιποτα.Αφου επεμεινε τηλεφωνησαμε στο 100 αφου ομως ειχαμε προειδοποιησει πως θα το κανουμε.Μας απαντησε οτι γνωριζει τον διοικητη στο ΑΤ της περιοχης και οτι δεν θα το κανουν τιποτα.Η αστυνομια ηρθε αλλα μας ειπε πως για να γινει κατι ουσιαστικο θα πρεπει να κινηθουμε νομικα.Επιπλεον ο ιδιος μας ειπε πως εχει πολλα να πει για εμας και μας συμβουλεψε να "ψαξουμε καπου να κρυφτουμε". Τελος παντων εμενα με ενδιαφερει ο σκυλος αφου ξερω πως αν συνεχιστει αυτο εκεινον θα στοχοποιησει.Για να ειμαι ξεκαθαρος ο σκυλος ειναι παντα εντος σπιτιου τις ωρες κοινης ησυχιας αλλα ακομα και τις ωρες μη κοινης ησυχιας δεν την αφηνουμε να γαβγισει για πανω απο ενα τριλεπτο και ουτως η αλλωςο σκυλος γαβγιζει μονο κατοπιν ερεθισματος (γατα σκυλος καμπανα κτλ).Ο νομος απο οσο ξερω προβλεπει πως ο σκυλος πρεπει να ειναι ησυχος ολο το 24ωρο αλλα ειχα διαβασει ενα αρθρο απο το zoosos gr οτι δεν συνιστα οχληση αν ο σκυλος γαβγιζει σε νορμαλ πλαισια οποτε δεν ξερωΡωτησαμε και τους απο κατω αν ενοχλουνται απο τον σκυλο και μας ειπαν οτι ολο το καλοκαιρι δεν εχουν ακουσει τον σκυλο να γαβγιζει εντονα και επι ωρες. Η γειτονια μας εχει γυρω στους 6 σκυλους οποτε σιγουρα δεν ακουγεται μονο ο δικος μου.Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για το πως θα διαχειριζοσασταν εσεις αυτη την κατασταση. Ξεκινά απλά κάθε μέρα να καλείς την αστυνομία για το μηχανάκι, εφόσον έχετε άδεια για το πάρκινγκ, η τροχαία θα πρέπει να κόβει κλήση, εάν δεν το κάνουν απείλησε τους με αναφορά. Τώρα το ξέρω τον διοικητή δεν λέει τίποτα, κανένας αξιωματικός δεν θα ρισκάρει να εκτεθεί για τον κάθε μαλακα!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, rgbgaming22 είπε Λοιπον πριν καμια εβδομαδα στις εντεκα παρα δεκα το βραδυ εχυσα λιγο χυμο στο πατωμα και ανοιξα την μπαλκονοπορτα για να παρω τον κουβα απο την βεραντα.Εκεινη την στιγμη ο σκυλος μας βρηκε την ευκαρια να βγει στο μπαλκονι και προλαβε νσ γαβγισει περιπου ενα λεπτο πριν τον βαλουμε μεσα.Γενικα τον βαζουμε μεσα και δεν τον αφηνουμε να βγει το υπολοιπο βραδυ μετα την βολτα του εκτος και αν θελει να κανει την αναγκη του(Εχει μαθει να ζηταει να βγει στο μπαλκονι για την αναγκη του). Τον βαζει λοιπον η μανα μου μεσα και μετα απο ενα λεπτο τηλεφωνει ενοικος του πρωτου οροφου (μενουμε στον τριτο) για να παραπονεθει.Ζηταει απο τον μανα μου να βσλει τον σκυλο μεσα και οταν αυτη του απανταει πως ο σκυλος ειναι μεσα εκεινος λεει "Οχι δεν ειναι μεσα".Η μανα μου επιμενει πως ειναι μεσα και μετα απο ολο αυτο ο ιδιος της λεει οτι αφηνουμε το ζωο ανεξελγκτο στο μπαλκονι τα μεσημερια και γαβγιζει. Η μανα μου του απαντα πως ο σκυλος κοιμαται μαζι της στο σαλονι και τον ρωτα πως το ξερει αυτο σφου ο ιδιος δουλευει εκεινες τις ωρες.Δεν απαντα και αντιθετως λεει στην μανα μου με επιβλητικο υφος"Το σκυλι σου θα το ειναι μεσα" δυο φορες.Να σημειωθει πως ο κυριος δεν γνωριζε καν ποτε ξεκινα το ωραριο κοινης ησυχιας.Τελος παντων στο τελος της κλησης γυρνα και λεει στην μσανα μου "Πηγαινε κοιταξου" και η μανα μου του ειπε το ιδιο και του το εκλεισε.Την επομενη μερα του τηλεφωνει ο πατερας μου χωρις να ξερει πως μιλησε στην μανα μου και απο οσο μας ειπε μιλησαν ηρεμα(οταν ο πατερας μου το ειπε πως του ειπαμε οτι η μανα μας και εγω λ και αυτος του ζητησε να ειναι το σκυλι μεσα στο σπιτι γιατι τα παιδια του κοιμουνται το μεσημερι και το βραδυ νωρις(ουτως η αλλως ηταν μεσα) και ο πατερας μου συμφωνησε.Ολα αυτα τα γραφω για να καταλαβεται καλυτερα την κατασταση. Ο συγκεκριμενος παρκαρει την μηχανη του μπροστα απο το γκαραζ μας κατι το οποιο ειναι παρανομο αλλα εμεις υον αφηναμε γιατι μας το ειχε ζητησει οταν ειχε πρωτοερθει.Του ζητησαμε να παρει την μηχανη του απο εκει γιατι ειναι ιδιωτικος χωρος αλλα μας ειπε Οχι επειδη συμφωνα μεαυτον δεν εχουμε αυτοκινητο για να βαζουμε μεσα αρα δεν μας μπλοκαρει τιποτα.Αφου επεμεινε τηλεφωνησαμε στο 100 αφου ομως ειχαμε προειδοποιησει πως θα το κανουμε.Μας απαντησε οτι γνωριζει τον διοικητη στο ΑΤ της περιοχης και οτι δεν θα το κανουν τιποτα.Η αστυνομια ηρθε αλλα μας ειπε πως για να γινει κατι ουσιαστικο θα πρεπει να κινηθουμε νομικα.Επιπλεον ο ιδιος μας ειπε πως εχει πολλα να πει για εμας και μας συμβουλεψε να "ψαξουμε καπου να κρυφτουμε". Τελος παντων εμενα με ενδιαφερει ο σκυλος αφου ξερω πως αν συνεχιστει αυτο εκεινον θα στοχοποιησει.Για να ειμαι ξεκαθαρος ο σκυλος ειναι παντα εντος σπιτιου τις ωρες κοινης ησυχιας αλλα ακομα και τις ωρες μη κοινης ησυχιας δεν την αφηνουμε να γαβγισει για πανω απο ενα τριλεπτο και ουτως η αλλωςο σκυλος γαβγιζει μονο κατοπιν ερεθισματος (γατα σκυλος καμπανα κτλ).Ο νομος απο οσο ξερω προβλεπει πως ο σκυλος πρεπει να ειναι ησυχος ολο το 24ωρο αλλα ειχα διαβασει ενα αρθρο απο το zoosos gr οτι δεν συνιστα οχληση αν ο σκυλος γαβγιζει σε νορμαλ πλαισια οποτε δεν ξερωΡωτησαμε και τους απο κατω αν ενοχλουνται απο τον σκυλο και μας ειπαν οτι ολο το καλοκαιρι δεν εχουν ακουσει τον σκυλο να γαβγιζει εντονα και επι ωρες. Η γειτονια μας εχει γυρω στους 6 σκυλους οποτε σιγουρα δεν ακουγεται μονο ο δικος μου.Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για το πως θα διαχειριζοσασταν εσεις αυτη την κατασταση. Απο ολα αυτα δυο πραγματα εχουν ουσια να απαντηθουν εδω μεσα: -Το σκυλι δεν πρεπει να ενοχλει σε καμια περιπτωση τις ωρες κοινης ησυχιας, αλλα αυτο δε σημαινει οτι μπορει να γαυγιζει ανεξελεγκτα τις υπολοιπες ωρες. Αντιθετως το γαυγισμα του δεν πρεπει να ειναι επιμονο κι εξακολουθητικο, χωρις ερεθισματα. Απ'οτι λες δεν τιθεται τετοιο θεμα. Αν ισχυει, δεν εχεις προβλημα με το νομο, διαφορετικα μπορεις να μαζεψεις προστιμα αν αρχισει τις καταγγελιες και η αστυνομια βεβαιωσει παραβασεις. -Επειδη εγραψες οτι ανησυχεις για το σκυλι σου, φανταζομαι πως φοβασαι οτι θα του κανει κατι κακο. Αν ο φοβος σου ειναι βασιμος (πχ σε εχει απειλησει για την ασφαλεια του σκυλου σου), αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στον εισαγγελεα της περιοχης σου και να κανεις καταγγελια στην οποια θα αναφερεις την απειλη που εχεις δεχτει (ή εστω την οποια ανησυχια σου -αρκει ξαναλεω να ειναι βασιμη- ). Ο εισαγγελεας θα την καταγραψει και θα αποστειλει τα σχετικα και στον γειτονα σου για να εχει γνωση . Απο τη στιγμη αυτη κι επειτα, εαν το σκυλι σου παθει το οτιδηποτε, αυτοματως θεωρειται 1ος υποπτος με οτι συνεπαγεται βαση νομου περι κακποιησης ζωων συντροφιας. Φυσικα ο σκοπος μιας τετοιας ενεργειας ειναι να του κοψεις τον αερα σε περιπτωση που σκεφτεται να κανει κακο στο σκυλο σου. Τα αλλα που περιγραφεις ειναι business as usual μεταξυ Ελληναραδων σε πολυκατοικιες/γειτονιες κλπ και κανεις δεν μπορει να σου πει τι να κανεις, ιδιως εαν δεν ακουσει και την αλλη πλευρα. Οποιαδηποτε συμβουλη μπορει να κανει τα πραγματα χειροτερα οσο δεν εχουμε γνωση της πραγματικης καταστασης μεταξυ υμων και του γειτονα σας.
rgbgaming22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Απο ολα αυτα δυο πραγματα εχουν ουσια να απαντηθουν εδω μεσα: -Το σκυλι δεν πρεπει να ενοχλει σε καμια περιπτωση τις ωρες κοινης ησυχιας, αλλα αυτο δε σημαινει οτι μπορει να γαυγιζει ανεξελεγκτα τις υπολοιπες ωρες. Αντιθετως το γαυγισμα του δεν πρεπει να ειναι επιμονο κι εξακολουθητικο, χωρις ερεθισματα. Απ'οτι λες δεν τιθεται τετοιο θεμα. Αν ισχυει, δεν εχεις προβλημα με το νομο, διαφορετικα μπορεις να μαζεψεις προστιμα αν αρχισει τις καταγγελιες και η αστυνομια βεβαιωσει παραβασεις. -Επειδη εγραψες οτι ανησυχεις για το σκυλι σου, φανταζομαι πως φοβασαι οτι θα του κανει κατι κακο. Αν ο φοβος σου ειναι βασιμος (πχ σε εχει απειλησει για την ασφαλεια του σκυλου σου), αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στον εισαγγελεα της περιοχης σου και να κανεις καταγγελια στην οποια θα αναφερεις την απειλη που εχεις δεχτει (ή εστω την οποια ανησυχια σου -αρκει ξαναλεω να ειναι βασιμη- ). Ο εισαγγελεας θα την καταγραψει και θα αποστειλει τα σχετικα και στον γειτονα σου για να εχει γνωση . Απο τη στιγμη αυτη κι επειτα, εαν το σκυλι σου παθει το οτιδηποτε, αυτοματως θεωρειται 1ος υποπτος με οτι συνεπαγεται βαση νομου περι κακποιησης ζωων συντροφιας. Φυσικα ο σκοπος μιας τετοιας ενεργειας ειναι να του κοψεις τον αερα σε περιπτωση που σκεφτεται να κανει κακο στο σκυλο σου. Τα αλλα που περιγραφεις ειναι business as usual μεταξυ Ελληναραδων σε πολυκατοικιες/γειτονιες κλπ και κανεις δεν μπορει να σου πει τι να κανεις, ιδιως εαν δεν ακουσει και την αλλη πλευρα. Οποιαδηποτε συμβουλη μπορει να κανει τα πραγματα χειροτερα οσο δεν εχουμε γνωση της πραγματικης καταστασης μεταξυ υμων και του γειτονα σας. Αρχικα εχεις απολυτο δικιο στο τελευταιο κομματι καθως και σε ολα τα υπολοιπα.Τωρα σχετικα με τον φοβο που εχω για τον σκυλο μου οπως καταλαβαινεις δεν προειδοποιουν ολοι πριν κανουν το κακο και αυτο ειναι που με ανησυχει στην ουσια.Ο ιδιος δεν εχει απειλησει ομως εαν κανει κατι θα μπορω εγω να το αποδειξω εαν δεν με εχει απειλησει εμμεσα η αμεσα οπως ειπες?
basilis_k6 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο και λεει στην μανα μου "Πηγαινε κοιταξου" απο εδω και μετά οτι σας κάνει φταιτε. σορυ κιολας. 1
rgbgaming22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε απο εδω και μετά οτι σας κάνει φταιτε. σορυ κιολας. Γιατι?
StamTheMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, rgbgaming22 είπε Ο νομος απο οσο ξερω προβλεπει πως ο σκυλος πρεπει να ειναι ησυχος ολο το 24ωρο αλλα ειχα διαβασει ενα αρθρο απο το zoosos gr οτι δεν συνιστα οχληση αν ο σκυλος γαβγιζει σε νορμαλ πλαισια οποτε δεν ξερωΡωτησαμε και τους απο κατω αν ενοχλουνται απο τον σκυλο και μας ειπαν οτι ολο το καλοκαιρι δεν εχουν ακουσει τον σκυλο να γαβγιζει εντονα και επι ωρες. Με λιγα λογια εχεις στο μυαλο σου οτι δεν τρεχει μια αν γαυγιζει ο σκυλος "νορμαλ". Για να ζηταει να παει στο μπαλκονι για την αναγκη του,μαλλον δεν το βγαζετε και τοσο τακτικα και μαλλον τα εχει κανει και μερικες φορες εκει. Για να φτασατε στο σημειο να ρωτησετε τους απο κατω αν ενοχλουνται,μαλλον δεν εισαι και πολυ σιγουρος οτι το σκυλι δεν ενοχλει. Μηπως να κοιταξεις που μπορει να φταιτε εσεις,σε οτι αφορα το σκυλι;
GodzillaCover Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Ξεκινά απλά κάθε μέρα να καλείς την αστυνομία για το μηχανάκι, εφόσον έχετε άδεια για το πάρκινγκ, η τροχαία θα πρέπει να κόβει κλήση, εάν δεν το κάνουν απείλησε τους με αναφορά. Τώρα το ξέρω τον διοικητή δεν λέει τίποτα, κανένας αξιωματικός δεν θα ρισκάρει να εκτεθεί για τον κάθε μαλακα! Την παρκάρει στον δρόμο είναι το θέμα; Ή το γκαράζ είναι κάπως παραμέσα και το αφήνει απ’ έξω αυτός; Ρωταω γιατί, εάν ισχύει το δεύτερο, πράγματι δεν έχει δικαιοδοσία η τροχαία και πρέπει να κινηθούν νομικά.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Νοικιασε το γκαραζ σε καποιον που εχει αμαξι.
tounion Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δηλαδή ενώ είχε βγει και γαβγίζε το σκυλί στο μπαλκόνι ένα λεπτό πριν και μετά μπήκε μέσα... Η μάνα σου το έπαιξε τρελιτσα και λέει το σκυλί είναι μέσα εεε δεν ξέρουμε τίποτα εμείς.. πολύ ωραία ... Το οτι το σκύλι κάνει την ανάγκη του στο μπαλκόνι εκτός από απαράδεκτο, δείχνει ότι δεν του καλύπτεται και τις ανάγκες του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα