Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή whats app στο κινητό μου λόγω παλιού λειτουργικού. Προσπαθώ να το κατεβάσω στο pc και μου λέει πως για να κατέβει εκεί, πρέπει να το έχω κατεβάσει στο κινητό ώστε να σκανάρει έναν κωδικό. Γνωρίζει κάποιος οποιονδήποτε τρόπο να κατεβάσω την εφαρμογή στο pc χωρίς να σχετίζεται το κινητό μου; help!! Είναι για επαγγελματικό λόγο!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mariariw22 είπε

Καλησπέρα. Δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή whats app στο κινητό μου λόγω παλιού λειτουργικού. Προσπαθώ να το κατεβάσω στο pc και μου λέει πως για να κατέβει εκεί, πρέπει να το έχω κατεβάσει στο κινητό ώστε να σκανάρει έναν κωδικό. Γνωρίζει κάποιος οποιονδήποτε τρόπο να κατεβάσω την εφαρμογή στο pc χωρίς να σχετίζεται το κινητό μου; help!! Είναι για επαγγελματικό λόγο!

Να το κατεβάσεις σε κινητό φίλου με το δικό σου νούμερο  και μετά να το περάσεις στο pc?Αλλά μήπως πάλι μπλοκάρει;

Πόσο παλιό ειναι το κινητό  που δεν το δέχεται;Μηπως πρέπει να το αλλάξεις;

Δημοσ.

βαλε android emulator στο pc, κατεβασε το στο emulator κανε την επιβεβαιωση, μετα κατεβασε στο pc

αλλα αν το κινητο σου ειναι τοσο παλιο που δε παιρνει whatsapp καιρος να βρεις ενα καινουργιο κινητο

Δημοσ.
Στις 18/9/2022 στις 7:12 ΜΜ, mariariw22 είπε

Στις 18/9/2022 στις 9:37 ΜΜ, mariariw22 είπε

Χαχαχαχα αχ ρε παιδιά! Αν μπορούσα να πάρω νέο κινητό δε θα το έκανα; Σας ευχαριστώ πάντως!

Εφόσον είναι για επαγγελματική χρήση πρέπει να πάρεις...
Έστω και used ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...