Προς το περιεχόμενο

Το σύμπαν του Blade Runner επεκτείνεται καθώς έρχεται νέα σειρά στο Prime Video της Amazon

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι το πρώτο βιβλίο του Philip K Dick που πάει στο Amazon ως σειρά. Τα προηγούμενα, The Man in the High Castle, Electric Dreams δεν εντυπωσίασαν και αν πάρουμε υπόψην το τι κάνανε με το Rings of Power, μόνο σίγουρος δεν είμαι για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Το οποίο Watchmen πήγε άκλαφτο. Ας ελπίσουμε το BR να είναι καλύτερο

Το watchmen, με αυτα που εχουν βγει τελευταια, μια χαρα βλεποταν. Κριμα που κοπηκε (ή επειδη δεν γνωριζω τα κομικ, δεν καταλαβα αν απλα επρεπε να τελειωσει εκει :P)

• Like 1

Τίποτα δεν αφήνουν ... Τόσο πάσχουν από νέα σενάρια πια?κάποιος βγάζει ένα αριστούργημα και γύρω από αυτό πριν από αυτό μετά από αυτό πάνω από αυτό κάτι να κάνουμε ντε και καλά...

• Like 1

16 λεπτά πριν, merphi είπε

Δεν είναι το πρώτο βιβλίο του Philip K Dick που πάει στο Amazon ως σειρά. Τα προηγούμενα, The Man in the High Castle, Electric Dreams δεν εντυπωσίασαν και αν πάρουμε υπόψην το τι κάνανε με το Rings of Power, μόνο σίγουρος δεν είμαι για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Το The Man in the High Castle ήταν πολύ καλό τις πρώτες 2 σεζόν μετά κάθισε άσχημα γιατί τελείωσε το υλικό από το βιβλίο και αρχίσαν τα δικά τους. 

Επίσης με κάθε σεβασμό προς τον αρθρογράφο θεωρώ λάθος αυτό που γράφεται "του σύμπαντος που δημιούργησε ο Ridley Scott"   . O κύριος Ρίντλει δεν δημιούργησε κανένα σύμπαν. Όλο το σύμπαν που βλέπουμε περιγράφεται αναλυτικά στην νουβέλα του Φίλιπ Ντικ "Do Androids Dream of Electric Sheep?" στο οποίο βασίστηκε και το Blade Runner . 

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γελάσω ή να κλάψω;

Μικρό το καλάθι γιατι η σεναριογράφος Silka Luisa πρακτικά είναι νέα και με λίγες δουλειές στο portfolio της πρακτικά με μια σειρά της Apple το Shining girls.

Ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω ότι έχω μια αισιοδοξία ότι στους συντελεστές θα είναι κι ο Tom Spezialy  που συμμετείχε στο Ash Vs Evil Dead. Hell yea αγαπημένη σειρά αλλά όχι για το σενάριο της ακριβώς. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως οταν ο Jackson ανέλαβε το LotR με προϋπηρεσία σε horror και σπλατεριες.

Ένα ακόμη franchise και ταινία σταθμός, σημείο αναφοράς θα την αρμεξουν για να προσεγγίξουν συνδρομητές στις streaming υπηρεσίες τους.

Μπολιασαν τα έπη του Τόλκιν και τώρα πάνε να μπολιασουν και το sci fi. 

Αδιάφορο πόσα χρήματα θα ρίξουν ή ποσο θα κοστίζει το κάθε επεισόδιο.

Σημασία έχει να σεβαστούν το lore της ταινίας, να φτιάξουν κάτι όμορφο και δημιουργικό και να μην αρχίσουν πάλι τις διορθώσεις της ιστορίας και των μηνυμάτων της για να έρθει στην "σύγχρονη εποχή" παραβλέποντας όλα τα άλλα (βλέπε Rings of Power), τους fans κι ότι υπάρχει ήδη σε βιβλια και ταινίες (ειδικά την πρώτη).

Αν έχετε ξεμείνει από καλες ιδέες ρε παλικάρια κρατήστε τα λεφτά σας και χρηματοδοτήσετε συγγραφείς, σεναριογράφους χωρίς να τους δίνετε οδηγίες και ατζεντα για να γράψουν κάτι νέο και φρέσκο να γλιτώσετε και το κράξιμο 

Εμμονή τους έχει γίνει να καταστρέψουν με τις νέες οπτικές τους και τα κούφια CGI τους ότι θεωρούνταν αριστούργημα πριν το 2000 σε σενάριο, ερμηνείες, pop κουλτούρα να το αντικαταστήσουν με τις δικές τους 4Κ HDR άνευρες και τρύπιες σεναριακά γυαλιστερές, πολυχρωμες αρλεκιν woke επανεκδόσεις.

Ρε είστε τρελοί ρε;

Επεξ/σία από Krepalidis
  • Like 1
  • Thanks 1

Από τις αγαπημένες και καλογυρισμένες σειρές ακόμα και από την εποχή του Χάρισον Φορντ που άφησε σίγουρα εποχή στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας.

Δυστυχώς μέσα στον ορυμαγδό σειρών ο κόσμος δείχνει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον σε γνωστά φραντσαιζ οπότε και η εταιρία προτιμά να τα χώσει στο να πάρει δικαιώματα και μετα να βάλει φθηνα ζόμπι-εργολάβους να φτιάξουν υλικό παρά να επενδύσει σε νέους καλλιτεχνες με κάποιο πρωτότυπο όραμα.

• Like 1

Διαβαζω τα σχόλια που λενε οτι θα το καταστρέψει πάλι η Amazon και έχω λιώσει 😂👍

Εγω νομιζω πως αυτην την φορά θα προσεξουν αρκετά πάντως γιατί την έχουν πάθει ήδη μια φορά με το Rings of Power. Δεν σηκώνει δευτερη πιστεύω.

Από την άλλη επειδή το Blade Runner έχει Sci-fi χαρακτήρα και όχι τόσο fantasy, σηκώνει αρκετά "modifications" που ας ελπίσουμε να είναι κόσμια αυτην την φορά.

Παντως σιγά σιγά το Prime παει να αποκτήσει ενα κάποιο ανταγωνιστικό content σε σχέση με το Netflix. Μέχρι στιγμής έχει καλές σειρές με πιο "τρανταχτή" το rings of power και αντε και το Sherlock, Mr.Robot, Expanse. Θα μου πεις εχει μονο 5.99 τον μηνα σε σχεση με τα 14.99 του Netflix οποτε προσφέρει μια καλή εναλλακτική για τον casual viewer

16 ώρες πριν, merphi είπε

Το The Man in the High Castle κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν άψογο σε πάρα πολλούς τομείς και γενικά ήταν πολύ επιτυχημένη παραγωγή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...