Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, zaharias13 είπε

Καλημέρα σας, η συγκεκριμένη μητρική δεν έχει φωτάκι led, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν παίρνει ρεύμα η όχι. Εγώ έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω μητρική. Την βοήθεια σας θέλω και εδώ, ψάχνω μητρική με socket AM4 σωστα;

Φαίνεται οτι δεν έχεις ούτε τις γνώσεις αλλά ούτε και τα εργαλεία για να ασχοληθείς παραπάνω.

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πληρώσεις παραπάνω λεφτά απ'ότι ίσως χρειάζεται λόγω των παραπάνω.

Αν δεν έχεις κάποιο γνωστό που να σκαμπάζει καλύτερα να το πας σε κανά τεχνικό της προκοπής να σου πει τι έχει γίνει

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, μετά από σχεδόν μια βδομάδα άνοιξε πάλι ο υπολογιστής, αλλά δεν προχωράει μένει στο λογότυπο της μητρικής. Δεν ξέρω τι να πω άλλο πια, με έχει κουράσει όλο αυτό το θέμα.

20221023_102608.jpg

20221023_102635.jpg

20221023_104347.jpg

Επεξ/σία από zaharias13
Δημοσ.

Μεγάλη πιθανότητα να χρειάζεσαι ένα bios update (the hard way). Δλδ να αφαιρεθεί το bios να μπει σε προγραμματιστή και να σου περάσουν μέσα τον κώδικα (ή να τον πιάσουν με "πιάστρα" χωρίς να αφαιρεθεί)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitrakis1980 είπε

Μεγάλη πιθανότητα να χρειάζεσαι ένα bios update (the hard way). Δλδ να αφαιρεθεί το bios να μπει σε προγραμματιστή και να σου περάσουν μέσα τον κώδικα (ή να τον πιάσουν με "πιάστρα" χωρίς να αφαιρεθεί)

δε νομιζω, εγω πιστευω ειναι κατι σε επιπεδο hardware

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...