nickol-us Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 44 λεπτά πριν, zaharias13 είπε Καλημέρα σας, η συγκεκριμένη μητρική δεν έχει φωτάκι led, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν παίρνει ρεύμα η όχι. Εγώ έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω μητρική. Την βοήθεια σας θέλω και εδώ, ψάχνω μητρική με socket AM4 σωστα; Φαίνεται οτι δεν έχεις ούτε τις γνώσεις αλλά ούτε και τα εργαλεία για να ασχοληθείς παραπάνω. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πληρώσεις παραπάνω λεφτά απ'ότι ίσως χρειάζεται λόγω των παραπάνω. Αν δεν έχεις κάποιο γνωστό που να σκαμπάζει καλύτερα να το πας σε κανά τεχνικό της προκοπής να σου πει τι έχει γίνει 1
zaharias13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, μετά από σχεδόν μια βδομάδα άνοιξε πάλι ο υπολογιστής, αλλά δεν προχωράει μένει στο λογότυπο της μητρικής. Δεν ξέρω τι να πω άλλο πια, με έχει κουράσει όλο αυτό το θέμα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από zaharias13
dimitrakis1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μεγάλη πιθανότητα να χρειάζεσαι ένα bios update (the hard way). Δλδ να αφαιρεθεί το bios να μπει σε προγραμματιστή και να σου περάσουν μέσα τον κώδικα (ή να τον πιάσουν με "πιάστρα" χωρίς να αφαιρεθεί)
m1d4k0s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, dimitrakis1980 είπε Μεγάλη πιθανότητα να χρειάζεσαι ένα bios update (the hard way). Δλδ να αφαιρεθεί το bios να μπει σε προγραμματιστή και να σου περάσουν μέσα τον κώδικα (ή να τον πιάσουν με "πιάστρα" χωρίς να αφαιρεθεί) δε νομιζω, εγω πιστευω ειναι κατι σε επιπεδο hardware
triplex1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Γυρνα την στο 2ο bios και δες αν δουλευει με 'κεινο
zaharias13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Θα δοκιμάσω να κάνω update στο bios, και βλέπουμε.
zaharias13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή μητρικής, σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα