Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, zaharias13 είπε

Τώρα πάλι εμφανίζει ένα νέο πρόβλημα (όχι πως διορθώθηκε το προηγούμενο) ανοίγει, αλλά βγάζει μαύρη οθόνη, μετά πατάς το κουμπί να κλείσει και δεν κλείνει με τίποτα, παρά μόνο από το κουμπί του τροφοδοτικού, τι στο καλό είναι πάλι αυτό;

Φιλε μου δεν ξερω αν σου εχουνε λυσει το προβλημα αλλα 2 πραγματα υποψιαζομαι.

Το 1 ειναι το Bios

To 2 ειναι το τροφοδοτικο.

Οσο αναφορα το Bios κοιταξε την ταση της μπαταριας αν ειναι στα 3,2-3,3βολτ αλλιως αλλαγη και δες για αναβαθμιση Bios.

Το αλλο που αφορα παλι bios θα ειναι να θελει αλλαγη το τσιπακι του που ειναι επανω στην μητρικη.

Οσο αναφορα το τροφοδοτικο δοκιμασε καποιο αλλο απο φιλο σου που να ειναι  μεγαλυτερο σε watt και πιο αξιοπιστο καλης εταιρειας.

Δοκιμασε τα και πες μας.

Τι συστημα υπολογιστη εχεις? Τι φοραει επακριβως?

Επεξ/σία από kouross
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zaharias13 είπε

GA-A320M-S2H V2 (rev. 1.x) αυτή είναι η μητρική κάρτα, και το τροφοδοτικό είναι το coolermaster elite v3 500.

Επεξεργαστης- Καρτα Γραφικων και Σκληρος Δισκος???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας, άλλαξα τροφοδοτικό, πήρα από το πλαίσιο ένα από τα δικά του 550w. Και πάλι δεν κάνει τίποτα, δεν ανοιγει.

20221015_120125.jpg

Επεξ/σία από zaharias13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, zaharias13 είπε

Καλημέρα σας, άλλαξα τροφοδοτικό, πήρα από το πλαίσιο ένα από τα δικά του 550w. Και πάλι δεν κάνει τίποτα, δεν ανοιγει.

20221015_120125.jpg

Ειπαμε να δοκιμασεις ενα πιο αξιοπιστο και σου δωσανε οτι χειροτερο.

Δεν μας εχεις πει τι επεξεγαστη φορας

- ποια καρτα γραφικων(μοντελο ακριβως) εχεις

και τι σκληρο δισκο εχεις(μοντελο)

Πως περιμενεις βοηθεια χωρις να μας δινεις αυτα στοιχεια.

Ενημερωσε μας και το ξαναβλεπουμε....αλλα μαλλον θεμα στην μητρικη βλεπω.

Επεξ/σία από kouross
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάρτα γραφικών είναι της μητρικής δεν έχω άλλη, όσο για επεξεργαστή Ryzen 3 3200G  με Vega Graphics

Επεξ/σία από zaharias13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zaharias13 είπε

Κάρτα γραφικών είναι της μητρικής δεν έχω άλλη, όσο για επεξεργαστή Ryzen 3 3200G  με Vega Graphics

και ο σκληρος σου ποιος ειναι (μοντελο) ? ειναι SSD ή μηχανικος?

Δημοσ.

Αφησες τον Κωτσο και πηγες στο Πλαισιο  και εκτος αυτου πηρες τροφοδοτικο απο το ραφι εξω απο το μαγαζι που εχει χυμα για τους περαστικους , αν πηρες μαυρη εικονα κοιτα την μητρικη καλυτερα , οσο χαλια να ειναι το τροφοδοτικο θα δουλευε , ελπιζω να κοιταξες και να εκανες δοκιμη σε αλλη πριζα και χωρις το πολυπριζο σου , σε καθε αλλη περιπτωση ψαξε και βρες το βιβλιο που σε βαζω φωτο πιο κατω

fn-MAGIA-BIBLIO.jpg.a4320653c9fc342c835989be578935d7.jpg

Πες μας ποιο bios φοραει η μητρικη σου , αν δε ξερεις πως με cpu-z  θα το δεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zaharias13 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν ανοιγει καθόλου πια, είναι εντελώς νεκρός.

Δοκιμασε να πας σε καποιον φιλο σου κοντα και να το πριζωσεις , δεν μπορει σέσενα να μην ανοιγει και να ανοιγει στον Κωτσοβολο , καντο για να μας φυγει η απορια , αν κανει το ιδιο και αλλου τοτε μαλλον ''εφυγε'' η μητρικη σου

Δημοσ.
8 ώρες πριν, zaharias13 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν ανοιγει καθόλου πια, είναι εντελώς νεκρός.

Να φανταστώ ότι είναι εκτός εγγύησης το σύστημα σου από τον Κωτσοβολο?

Αν ναι έχει καλώς Αν όχι το πας για να σου το περάσουν εγγύηση.

Πάμε παρακάτω τώρα αν είναι εκτός.

Οταν ανοίγεις το τροφοδοτικό ανάβει καποιο λεντακι επανω στην μητρική? Βλέπεις κάτι? Ελπίζω ότι το 24πινο καλώδιο της μητρικης και το 8πινο του επεξεργαστή τα έχεις καλά κουμπωμένα.Επισης ελπίζω να μην έχει βγει το μικρό καλωδιο του power on από την μητρική σου. Είναι αυτό που ξεκινά από το κουμπί σταρτ του κουτιού σου και καταλήγει στην άκρη της μητρική σου μαζί και με άλλα μικρά καλώδια.

Κοίταξε αυτά αν είναι όλα εντάξει και συνεχίζουμε.

Εγώ βλέπω πρόβλημα στην μητρική όπως σου είπα βέβαια αλλά πάμε βήμα βήμα και το βλέπουμε.

Δημοσ.

Καλημέρα σας, η συγκεκριμένη μητρική δεν έχει φωτάκι led, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν παίρνει ρεύμα η όχι. Εγώ έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω μητρική. Την βοήθεια σας θέλω και εδώ, ψάχνω μητρική με socket AM4 σωστα;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, zaharias13 είπε

Καλημέρα σας, η συγκεκριμένη μητρική δεν έχει φωτάκι led, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν παίρνει ρεύμα η όχι. Εγώ έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω μητρική. Την βοήθεια σας θέλω και εδώ, ψάχνω μητρική με socket AM4 σωστα;

Ψαχνεις μεχρι b450 am4 , θελω να πιστευω οτι δοκιμασες αλλη πριζα και οτι δεν υπαρχει προβλημα με το ρευμα του σπιτιου , μη δωσεις τζαμπα λεφτα γι αυτο το λεω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...