zaharias13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή, μέχρι και πριν λίγο δούλευε κανονικά, τώρα δεν ανοίγει. Το ίδιο πρόβλημα μου το εχει κάνει πολλές φορές, τον πάω από εκεί που τον πήρα (Κωτσοβολος) τον βάζουν στην πρίζα και ανοίγει κανονικά. Τι στο καλό φταίει μου έχει σπάσει τα νεύρα μου.
nickol-us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Από αυτά τα στοιχεία που δίνεις, δείχνει να φταίει οτι το έχεις μόνιμα στη πρίζα. Βγάλτο από τη πρίζα όση ώρα κάνεις να πας στον Κωτσόβολό και θα δεις οτι θα γλιτώσεις το δρομολόγιο Πέρα από τη πλάκα, περιγράφεις ένα τρομερά κοινό πρόβλημα χωρίς να δίνει κανένα στοιχείο σχετικό. Δυστυχώς δεν πρόκειται να πάρεις έτσι βοήθεια από ένα φόρουμ. Επόμενη λύση να πας σε τεχνικό ή αν είσαι ακόμη εντός εγγύησης να το πας και να τους πιέσεις να βρουν τι έχει 2
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Το PC είναι συνδεδεμένο στη πρίζα ή σε πολύπριζο/ UPS; Αντίστοιχο πρόβλημα είχε κι άλλο μέλλος κι έφταιγε το τροφοδοτικό που δεν ήταν Coolermaster όπως ανέφεραν τα χαρτιά. 2
zaharias13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το PC είναι συνδεδεμένο στη πρίζα ή σε πολύπριζο/ UPS; Αντίστοιχο πρόβλημα είχε κι άλλο μέλλος κι έφταιγε το τροφοδοτικό που δεν ήταν Coolermaster όπως ανέφεραν τα χαρτιά. Ναι είναι συνδεδεμένο με πολύπριζο.
vagelis2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, zaharias13 είπε Ναι είναι συνδεδεμένο με πολύπριζο. Δοκιμασε σε άλλη μπριζα Μόλις τώρα, vagelis2019 είπε Δοκιμασε σε άλλη μπριζα Σε άλλη μπριζα και αλλο πολυπριζο Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από vagelis2019
triplex1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 το τροφοδοτικο που φοραει ειναι για το αγελαδοκουρεμα το πιο πιθανο
triplex1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, zaharias13 είπε Ναι είναι συνδεδεμένο με πολύπριζο. Περικοπες η Δεη σε κανει για να μην εχεις μεγαλη καταναλωση
Aris_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 μπορεί να θέλει βόλτα πού και που μέχρι τον Κωτσοβολο
zaharias13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά έχω υπολογιστή σταθερό πολλά χρόνια, αλλά αυτό που γίνεται με αυτόν τον υπολογιστή δεν το έχω ξαναδεί, πίστεψε με, σήμερα πάλι τον πήγα στον κωτσοβολο εκεί άνοιξε κανονικά, τον φέρνω σπίτι και δεν ανοίγει, τι στο καλό γίνεται πια δεν μπορώ να καταλάβω.
nickol-us Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, zaharias13 είπε Παιδιά έχω υπολογιστή σταθερό πολλά χρόνια, αλλά αυτό που γίνεται με αυτόν τον υπολογιστή δεν το έχω ξαναδεί, πίστεψε με, σήμερα πάλι τον πήγα στον κωτσοβολο εκεί άνοιξε κανονικά, τον φέρνω σπίτι και δεν ανοίγει, τι στο καλό γίνεται πια δεν μπορώ να καταλάβω. Προφανώς κάποια φόρτιση ενός πυκνωτή δημιουργεί το πρόβλημα, γίνεται εκφόρτιση κατά τη διαδρομή και μετά λειτουργεί κανονικά. Όταν μεταξύ/σοβαρού και αστείου σου είπα βγάλτο από την πρίζα όση ώρα κάνεις τη διαδρομή για Κωτσόβολο αυτό είχα κατά νου. Μετά μένει να έχει πολύ κακή τάση δικτύου στο σπίτι σου αλλά μάλλον είναι το τελευταίο πιθανό σενάριο. Κατέγραψε το συμβάν σε βίντεο και πήγαινε το να βγάλουν αυτοί άκρη. Αν είσαι χαλαρός θα σε γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι και θα αποφύγουν να ασχοληθούν, δυστυχώς χρειάζεται να γίνεις τραμπούκος ορισμένες φορές για τα αυτονόητα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us 2
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, zaharias13 είπε τον πήγα στον κωτσοβολο εκεί άνοιξε κανονικά Ανοίγουν και το πλαϊνό καπάκι όταν τον δοκιμάζουν;
zaharias13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ανοίγουν και το πλαϊνό καπάκι όταν τον δοκιμάζουν; Όχι απλά τον βάζουν στο πρίζα και ανοίγει αμέσως
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/9/2022 στις 10:13 ΠΜ, zaharias13 είπε Όχι απλά τον βάζουν στο πρίζα και ανοίγει αμέσως Τότε δοκιμάστε αυτό που προτείνει το μέλος @nickol-us από πάνω. Βγάλτε από την πρίζα το PC (καλού-κακού και την οθόνη) πριν κοιμηθείτε και όταν ξυπνήσετε δοκιμάστε να τον συνδέσετε να δείτε τι θα γίνει. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από Τέρης Α. 2
zaharias13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τότε δοκιμάστε αυτό που προτείνει το μέλος @nickol-us από πάνω. Βγάλτε από την πρίζα το PC (καλού-κακού και την οθόνη) πριν κοιμηθείτε και όταν ξυπνήσετε δοκιμάστε να τον συνδέσετε να δείτε τι θα γίνει. Καλημέρα το έχω πάει σε τεχνικό τώρα. Παντως το pc το βράδυ το έκλεινα κανονικά, άνοιγε την επόμενη το πρωί και κανονικά, το πρόβλημα το έβγαζε όταν το έκλεινα το μεσημέρι. Τα πάντα είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα δεν γινόταν. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από zaharias13
zaharias13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Τώρα πάλι εμφανίζει ένα νέο πρόβλημα (όχι πως διορθώθηκε το προηγούμενο) ανοίγει, αλλά βγάζει μαύρη οθόνη, μετά πατάς το κουμπί να κλείσει και δεν κλείνει με τίποτα, παρά μόνο από το κουμπί του τροφοδοτικού, τι στο καλό είναι πάλι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα