NobodyRankXV Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Satzik είπε Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από NobodyRankXV
dimips Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα εγώ την 55ρα Hisense στα 400 ευρώ. Πήγα την παρέλαβα από τα Media Markt μου είπε η κοπέλα στο ταμείο οτι πήρα τηλεόραση με 60% έκπτωση και γελάσαμε και οι δύο. Η πλάκα είναι πως σε αυτοκίνητο δεν χωρούσε, έπρεπε να πέσουν τα καθίσματα και να κολλήσεις την καρέκλα του οδηγού παρπριζ και πάλι δεν έκλεινε το πορτπαγκαζ. Τα 5 χρόνια εγγύηση τα παίρνεις με το που δηλώνεις το serial number στο ελληνικό site. Σου στέλνει pdf με email της εγγύησης. Έχει περιμετρικά backlight bleeding που γίνεται ενοχλητικό τα βράδια. Θα το συνηθίσω σε λίγο καιρό. Είναι ips το πάνελ δεν περιμένεις και κάτι πολύ μαύρο ή να μην έχει bleeding. Αν βάλεις στο youtube κάποιο HDR βιντεάκι με ζώα κλπ, χαίρεσαι τα 400 ευρώ που έδωσες. Έπαιξα πολύ με τις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό να βελτιώνεται. Ίσως να μην ξέρω κιόλας τον κατάλληλο τρόπο. Έχει πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα οι οποίες δεν λειτουργούν, δηλαδή δεν επιδρούν κάπως στην εικόνα. Μάλλον βάζει το ίδιο μένου σε όλα τα μοντέλα και σε όποια έχει το χαρακτηριστικό λειτουργούν. Το λειτουργικό VIDAA μια χαρά το βρήκα δεν θα ζητούσα και κάτι παραπάνω. Να μπαίνω στα app του Netflix-youtube-ertfilx κλπ ήθελα, τα οποία τις περισσότερες φορές τα κάνω cast από το κινητό για να μη μπλέκω με το τηλεχειριστήριο. Ο επεξεργαστής που έχει που βοηθάει σε πλοήγηση, ανταπόκριση και γενικά οι εναλλαγές είναι κομπλέ δεν κολλάει. Το noise reduction επίσης πολύ καλό οταν πχ βλέπεις φιλαράκια πρώτη σεζόν και το κάνει upscaling. Έχει ρύθμιση να παίζει ήχος με κλειστή την τηλεόραση που βολεύει για cast μόνο μουσικής από spotify-youtube. Πάνω κάτω είναι σαν να έχουν τα ηχεία μου wifi. Από ήχο δεν μπορώ να πω κάτι, τα ηχεία δεν τα χρησιμοποίησα ούτε δευτερόλεπτο, τη συνέδεσα με οπτική στα edifier s2000mkiii από την προσφορά του πλαίσιο. Οι καλύτερες ρυθμίσεις που βρήκα για την εικονα είναι- picture mode: Cinema night -colours temperature: Warm 2 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από dimips 1
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, dimips είπε Παρέλαβα εγώ την 55ρα Hisense στα 400 ευρώ. Πήγα την παρέλαβα από τα Media Markt μου είπε η κοπέλα στο ταμείο οτι πήρα τηλεόραση με 60% έκπτωση και γελάσαμε και οι δύο. Η πλάκα είναι πως σε αυτοκίνητο δεν χωρούσε, έπρεπε να πέσουν τα καθίσματα και να κολλήσεις την καρέκλα του οδηγού παρπριζ και πάλι δεν έκλεινε το πορτπαγκαζ. Τα 5 χρόνια εγγύηση τα παίρνεις με το που δηλώνεις το serial number στο ελληνικό site. Σου στέλνει pdf με email της εγγύησης. Έχει περιμετρικά backlight bleeding που γίνεται ενοχλητικό τα βράδια. Θα το συνηθίσω σε λίγο καιρό. Είναι ips το πάνελ δεν περιμένεις και κάτι πολύ μαύρο ή να μην έχει bleeding. Αν βάλεις στο youtube κάποιο HDR βιντεάκι με ζώα κλπ, χαίρεσαι τα 400 ευρώ που έδωσες. Έπαιξα πολύ με τις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό να βελτιώνεται. Ίσως να μην ξέρω κιόλας τον κατάλληλο τρόπο. Έχει πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα οι οποίες δεν λειτουργούν, δηλαδή δεν επιδρούν κάπως στην εικόνα. Μάλλον βάζει το ίδιο μένου σε όλα τα μοντέλα και σε όποια έχει το χαρακτηριστικό λειτουργούν. Το λειτουργικό VIDAA μια χαρά το βρήκα δεν θα ζητούσα και κάτι παραπάνω. Να μπαίνω στα app του Netflix-youtube-ertfilx κλπ ήθελα, τα οποία τις περισσότερες φορές τα κάνω cast από το κινητό για να μη μπλέκω με το τηλεχειριστήριο. Ο επεξεργαστής που έχει που βοηθάει σε πλοήγηση, ανταπόκριση και γενικά οι εναλλαγές είναι κομπλέ δεν κολλάει. Έχει ρύθμιση να παίζει ήχος με κλειστή την τηλεόραση που βολεύει για cast μόνο μουσικής από spotify-youtube. Πάνω κάτω είναι σαν να έχουν τα ηχεία μου wifi. Από ήχο δεν μπορώ να πω κάτι, τα ηχεία δεν τα χρησιμοποίησα ούτε δευτερόλεπτο, τη συνέδεσα με οπτική στα edifier s2000mkiii από την προσφορά του πλαίσιο. ανέβασε καμιά φωτογραφία ή βίντεο αν δεν σου κάνει κόπο
dimips Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, ChrisN.S. said: ανέβασε καμιά φωτογραφία ή βίντεο αν δεν σου κάνει κόπο Κόπο δεν μου κανει αλλα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ψηλοσαπιο το κινητό μου. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από dimips 2
vaggospro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimips είπε Παρέλαβα εγώ την 55ρα Hisense στα 400 ευρώ. Πήγα την παρέλαβα από τα Media Markt μου είπε η κοπέλα στο ταμείο οτι πήρα τηλεόραση με 60% έκπτωση και γελάσαμε και οι δύο. Η πλάκα είναι πως σε αυτοκίνητο δεν χωρούσε, έπρεπε να πέσουν τα καθίσματα και να κολλήσεις την καρέκλα του οδηγού παρπριζ και πάλι δεν έκλεινε το πορτπαγκαζ. Τα 5 χρόνια εγγύηση τα παίρνεις με το που δηλώνεις το serial number στο ελληνικό site. Σου στέλνει pdf με email της εγγύησης. Έχει περιμετρικά backlight bleeding που γίνεται ενοχλητικό τα βράδια. Θα το συνηθίσω σε λίγο καιρό. Είναι ips το πάνελ δεν περιμένεις και κάτι πολύ μαύρο ή να μην έχει bleeding. Αν βάλεις στο youtube κάποιο HDR βιντεάκι με ζώα κλπ, χαίρεσαι τα 400 ευρώ που έδωσες. Έπαιξα πολύ με τις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό να βελτιώνεται. Ίσως να μην ξέρω κιόλας τον κατάλληλο τρόπο. Έχει πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα οι οποίες δεν λειτουργούν, δηλαδή δεν επιδρούν κάπως στην εικόνα. Μάλλον βάζει το ίδιο μένου σε όλα τα μοντέλα και σε όποια έχει το χαρακτηριστικό λειτουργούν. Το λειτουργικό VIDAA μια χαρά το βρήκα δεν θα ζητούσα και κάτι παραπάνω. Να μπαίνω στα app του Netflix-youtube-ertfilx κλπ ήθελα, τα οποία τις περισσότερες φορές τα κάνω cast από το κινητό για να μη μπλέκω με το τηλεχειριστήριο. Ο επεξεργαστής που έχει που βοηθάει σε πλοήγηση, ανταπόκριση και γενικά οι εναλλαγές είναι κομπλέ δεν κολλάει. Το noise reduction επίσης πολύ καλό οταν πχ βλέπεις φιλαράκια πρώτη σεζόν και το κάνει upscaling. Έχει ρύθμιση να παίζει ήχος με κλειστή την τηλεόραση που βολεύει για cast μόνο μουσικής από spotify-youtube. Πάνω κάτω είναι σαν να έχουν τα ηχεία μου wifi. Από ήχο δεν μπορώ να πω κάτι, τα ηχεία δεν τα χρησιμοποίησα ούτε δευτερόλεπτο, τη συνέδεσα με οπτική στα edifier s2000mkiii από την προσφορά του πλαίσιο. Οι καλύτερες ρυθμίσεις που βρήκα για την εικονα είναι- picture mode: Cinema night -colours temperature: Warm 2 Να σαι καλά για το mini-review. Περιμένω και εγώ να την στείλουν.
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimips είπε Κόπο δεν μου κανει αλλα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ψηλοσαπιο το κινητό μου. Ωραίο φαίνεται το panel , ευκρινέστατο 1
vaggospro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μακάρι να μην έκανα ποτέ την παραγγελία, παίρνω τηλέφωνο και μου λένε οτι η παραγγελία έχει παραδοθεί, δεν γνωρίζουν ούτε με ποια μεταφορική το έστειλαν. Δεν ξέρω γιατί είναι ακόμα ανοιχτά τέτοια καταστήματα...
Parolos4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 25/9/2022 στις 8:40 ΜΜ, dimips είπε Παρέλαβα εγώ την 55ρα Hisense στα 400 ευρώ. Πήγα την παρέλαβα από τα Media Markt μου είπε η κοπέλα στο ταμείο οτι πήρα τηλεόραση με 60% έκπτωση και γελάσαμε και οι δύο. Η πλάκα είναι πως σε αυτοκίνητο δεν χωρούσε, έπρεπε να πέσουν τα καθίσματα και να κολλήσεις την καρέκλα του οδηγού παρπριζ και πάλι δεν έκλεινε το πορτπαγκαζ. Τα 5 χρόνια εγγύηση τα παίρνεις με το που δηλώνεις το serial number στο ελληνικό site. Σου στέλνει pdf με email της εγγύησης. Έχει περιμετρικά backlight bleeding που γίνεται ενοχλητικό τα βράδια. Θα το συνηθίσω σε λίγο καιρό. Είναι ips το πάνελ δεν περιμένεις και κάτι πολύ μαύρο ή να μην έχει bleeding. Αν βάλεις στο youtube κάποιο HDR βιντεάκι με ζώα κλπ, χαίρεσαι τα 400 ευρώ που έδωσες. Έπαιξα πολύ με τις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό να βελτιώνεται. Ίσως να μην ξέρω κιόλας τον κατάλληλο τρόπο. Έχει πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα οι οποίες δεν λειτουργούν, δηλαδή δεν επιδρούν κάπως στην εικόνα. Μάλλον βάζει το ίδιο μένου σε όλα τα μοντέλα και σε όποια έχει το χαρακτηριστικό λειτουργούν. Το λειτουργικό VIDAA μια χαρά το βρήκα δεν θα ζητούσα και κάτι παραπάνω. Να μπαίνω στα app του Netflix-youtube-ertfilx κλπ ήθελα, τα οποία τις περισσότερες φορές τα κάνω cast από το κινητό για να μη μπλέκω με το τηλεχειριστήριο. Ο επεξεργαστής που έχει που βοηθάει σε πλοήγηση, ανταπόκριση και γενικά οι εναλλαγές είναι κομπλέ δεν κολλάει. Το noise reduction επίσης πολύ καλό οταν πχ βλέπεις φιλαράκια πρώτη σεζόν και το κάνει upscaling. Έχει ρύθμιση να παίζει ήχος με κλειστή την τηλεόραση που βολεύει για cast μόνο μουσικής από spotify-youtube. Πάνω κάτω είναι σαν να έχουν τα ηχεία μου wifi. Από ήχο δεν μπορώ να πω κάτι, τα ηχεία δεν τα χρησιμοποίησα ούτε δευτερόλεπτο, τη συνέδεσα με οπτική στα edifier s2000mkiii από την προσφορά του πλαίσιο. Οι καλύτερες ρυθμίσεις που βρήκα για την εικονα είναι- picture mode: Cinema night -colours temperature: Warm 2 Έφαγα κι εγώ τον παπά των αξιολογήσεων και την πήρα πρώτη μέρα μάλιστα, την έχω 15 μέρες. Περίμενα άλλη τηλεόραση τελείως. Για την τιμή της καλή είναι αλλά μαύρα κλπ που έλεγαν δεν έχει. Όπως έχει και bleeding που σε σχέση με την 4ετιας Phillips που είχα μου έκανε αρκετά αρνητική εντύπωση στην αρχή, τώρα το συνήθισα βέβαια. Γενικά σε 4 χρόνια "εξέλιξης" περίμενα κάτι καλύτερο στις φθηνές σχετικά τηλεοράσεις, η εικόνα άντε να είναι ένα 5% καλύτερη από την παλιά. Είναι μια απλή 55άρα σε καλά λεφτά με αρκετά γρήγορες εφαρμογές, μέχρι εκεί. Το QLED που λέει δεν το δικαιολογεί πουθενά. Επόμενη τηλεόραση μόνο OLED μάλλον κι ύστερα από πολύ πολύ πολύ ψάξιμο. 1
vaggospro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Parolos4 είπε Έφαγα κι εγώ τον παπά των αξιολογήσεων και την πήρα πρώτη μέρα μάλιστα, την έχω 15 μέρες. Περίμενα άλλη τηλεόραση τελείως. Για την τιμή της καλή είναι αλλά μαύρα κλπ που έλεγαν δεν έχει. Όπως έχει και bleeding που σε σχέση με την 4ετιας Phillips που είχα μου έκανε αρκετά αρνητική εντύπωση στην αρχή, τώρα το συνήθισα βέβαια. Γενικά σε 4 χρόνια "εξέλιξης" περίμενα κάτι καλύτερο στις φθηνές σχετικά τηλεοράσεις, η εικόνα άντε να είναι ένα 5% καλύτερη από την παλιά. Είναι μια απλή 55άρα σε καλά λεφτά με αρκετά γρήγορες εφαρμογές, μέχρι εκεί. Το QLED που λέει δεν το δικαιολογεί πουθενά. Επόμενη τηλεόραση μόνο OLED μάλλον κι ύστερα από πολύ πολύ πολύ ψάξιμο. Μιας και ακόμα δεν μου την έστειλαν (έχουν περάσει 10 μέρες), θα δω μήπως αξίζει να δώσω λίγα παραπάνω για άλλη. Με χαλάει πολύ το bleeding...
fiji Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 είναι τόσο μετρια? θα πάω απο κάποιο μαγαζί να την δώ απο κοντά αν την έχουν. την χαλβάδιαζα (κ εγω λόγω σχολίων) και δεν την πρόλαβα. έτοιμος ήμουν για 499 που έχει σήμερα..
dimips Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Εντάξει βρε παιδιά, ότι πληρώνεις παίρνεις. Η πραγματική κατηγορία αξίας ενός προϊόντος είναι η ελάχιστη όταν βγαίνει στην καλύτερη προσφορά μείον το ΦΠΑ. Αυτή η Hisense που πήραμε 400€, αξίζει 300€ χωρίς το ΦΠΑ. Για 300 ευρώ πήρες το καλύτερο δυνατό σε 55ρα. Αν πάς να το συγκρίνεις με κάτι που με την ίδια λογική πάει στα 400-500 σίγουρα θα είναι χειρότερη. Από κει και πέρα πρέπει να αποδεχτούμε ότι το μάρκετινγκ όλων των εταιρειών έχει προβλέψει τα πάντα σε όλες τις κατηγορίες τιμών και είναι πιο έξυπνο από εμας. Η καλύτερη τηλεόραση που θα μπορούσε να πάρει κανείς στην προσφορά της media markt είναι η Sony 55" OLED XR-55A80J, που έβγαινε γύρω στο χιλιάρικο. 1
vaggospro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimips είπε Εντάξει βρε παιδιά, ότι πληρώνεις παίρνεις. Η πραγματική κατηγορία αξίας ενός προϊόντος είναι η ελάχιστη όταν βγαίνει στην καλύτερη προσφορά μείον το ΦΠΑ. Αυτή η Hisense που πήραμε 400€, αξίζει 300€ χωρίς το ΦΠΑ. Για 300 ευρώ πήρες το καλύτερο δυνατό σε 55ρα. Αν πάς να το συγκρίνεις με κάτι που με την ίδια λογική πάει στα 400-500 σίγουρα θα είναι χειρότερη. Από κει και πέρα πρέπει να αποδεχτούμε ότι το μάρκετινγκ όλων των εταιρειών έχει προβλέψει τα πάντα σε όλες τις κατηγορίες τιμών και είναι πιο έξυπνο από εμας. Η καλύτερη τηλεόραση που θα μπορούσε να πάρει κανείς στην προσφορά της media markt είναι η Sony 55" OLED XR-55A80J, που έβγαινε γύρω στο χιλιάρικο. Οπως τα λες στην τιμή της είναι ότι πρέπει, αλλά μάλλον θα πάω στην TCL 55P735, γτ μάλλον έφαγα άκυρο απο MediaMarkt.
minim3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Η τηλεοραση για τα λεφτα της ειναι super. Πηρα προσφατα την 65αρα. IPS panel με τα καλα (χρωματα, γωνιες θεασης) και τα αρνητικα (μετρια μαυρα κλπ). Για εμενα μεταξυ των δυο καλυτερα IPS panel. Αλλιως τραβατε για OLED. θελει να παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις, gamma 2.2 και βαλτε cinema day or night αναλογως τι σας βολευει. εχει full array local dimming + QLED. και γενικα καλες κριτικες + 5 χρονια εγγυηση. κατι αντιστοιχο σε LG ή Samsung ξεκιναει απο τα 800+ ευρω (στις 65 ιντσες). την συνδεσα με μια ηχομπαρα Sony μεσω HDMI ARC και παιζει τελεια με το τηλεκοντρολ της τηλεορασης. Υποστηριζει και dolby atmos. Κατι αλλες συγκρισεις που διαβαζω πανω, ειναι να ειχαμε να λεγαμε. αυτα που παιρνεις για τα λεφτα που δινεις ειναι σιγουρα value.
Προτεινόμενες αναρτήσεις