Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HISENSE 55A7GQ 55" Led UHD 4K Smart Τηλεόραση Τηλεοράσεις | Mediamarkt

Πας στο καλάθι και σου μειώνει το ΦΠΑ σε κάθε τηλεόραση άνω των 499€, την ίδια προσφορά έχουν και άλλες μεγάλες αλυσίδες όπως Public, Kotsos...

Επεξ/σία από vaggospro
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Antretng είπε

Ωραιος ο ts! Ευχαριστούμε.

Ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Αυτην του θέματος ή τη tcl του Γερμανού; https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55-65/tcl-55p610-55-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20418081&fname=skuColor&fvalue=-127991748130841226 

Και εγώ σε δίλημμα είμαι, αν έχεις τα λεφτά, η HISENSE νομίζω είναι πολύ καλύτερη.

Επεξ/σία από vaggospro
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggospro είπε

Και εγώ σε δίλημμα είμαι, αν έχεις τα λεφτά, η HISENSE νομίζω είναι πολύ καλύτερη.

Από άποψη specs από οτι βλέπω και γω φαίνεται καλύτερη η hisense. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει από panel και λογισμικο.

Επίσης βλέπω ότι ειναι χειρότερη ενεργειακή κλάση η Hisense. Παλαιότερα βέβαια δεν έδινα σημασία σε αυτά, αλλά εκεί που έχει πάει η κιλοβατώρα το σκέφτεσαι και αυτό. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Από άποψη specs από οτι βλέπω και γω φαίνεται καλύτερη η hisense. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει από panel και λογισμικο.

Επίσης βλέπω ότι ειναι χειρότερη ενεργειακή κλάση η Hisense. Παλαιότερα βέβαια δεν έδινα σημασία σε αυτά, αλλά εκεί που έχει πάει η κιλοβατώρα το σκέφτεσαι και αυτό. 

image.png.8a9688650f86b50d6aeb8ff967b5c239.png

Αριστερά Hisense, δεξιά TCL.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggospro είπε

image.png.8a9688650f86b50d6aeb8ff967b5c239.png

Αριστερά Hisense, δεξιά TCL.

Μάλλον η δεξιά είναι με την παλιά κλίμακα, πολύ μικρές οι διαφορές.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μάλλον η δεξιά είναι με την παλιά κλίμακα, πολύ μικρές οι διαφορές.

Ναι, σε κατανάλωση είναι ίδιες πάνω κάτω. Νομίζω θα πάω στην Hisense.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hln3 είπε

Μη διαθέσιμο

Μάλλον ήμουν ο τελευταίος

Την παρήγγειλε κάποιος άλλος; Φοβάμαι μην είναι καμιά εκθεσιακή.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Πολύ γρήγορα τελείωσε κρίμα θα τσίμπαγα 

Νομίζω είμαι ο μόνος που πήρα. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτήσω για τυχόν εκθεσιακό και με είπαν οτι δεν είναι. Μέχρι να έρθει δεν πιστεύω τίποτα όμως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...