Τέρης Α. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Παίζει να έχει θερμοστάτη και ο προηγούμενος ενοικιαστής για οικονομία να το έχει βάλει στους 45 βαθμούς;
esertas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν νομίζω γιατί λέει ότι και 1 ώρα να το αφήσει ανοιχτό δεν κλείνει ο θερμοστάτης.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, agn0spt93 είπε Δεκτές όλες οι απαντήσεις σας, εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να κάνω ένα γρήγορο ντους χωρίς να περιμένω 1 ώρα (κυριολεκτικά) να ζεσταθεί το νερό. Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να το δει πρώτα μάστορας και να μου πει. Για να κανεις γρηγορο θες μικρο θερμοσιφωνα ή ταχυθερμαντηρα.
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Το πιθανότερο ειναι να θέλει ένα σέρβις/καθάρισμα.. Αν φωνάξεις υδραυλικό για να ελέγξει/καθαρίσει την αντίσταση, ας την αλλάξει με καινούργια μια και καλή, μη τυχόν χαλάσει σε σύντομο διάστημα μετα τον καθαρισμό η παλιά.. επισης πες του να σου ρυθμίσει το θερμοστάτη γύρω στους 55( το πολύ 60) βαθμούς.. Εγώ φοιτητής είχα «σκαλίσει» το θερμοστάτη του θερμοσίφωνα από τους 75 που ήταν από εργοστάσιο στους 55, όπου τα 80 λίτρα σε 30-35 λεπτά ζεσταίνονταν και έκοβε μόνος του από θερμοστάτη ( συνήθιζα να τον ανάβω και να φεύγω για 1-2 ώρες ώστε στην επιστροφή να βρίσκω ζεστό νερό πάντα). 1
meletis_m Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Σε διαμέρισμα ιδιόκτητο είχε αλλάχτει πριν 10 ετια θερμοσίφωνας . Επειδή το νοίκιαζα είχε κάνει μια συντήρηση ο ενοικιαστής από όσο θυμάμαι . Πλέον έχει αρχίσει τα κλασικά σημάδια και αργεί να ζεστάνει . Είδα ότι έχει ίχνος σκουριάς . Αξίζει να ασχοληθώ με καθαρισμό και αλλαγή αντίστασης και θερμοστάτη ή να πάμε κατευθείαν για αλλαγή . Είναι παταριου elco 80 Άρης . Επιπλέον τη κλασσική βαλβίδα ασφαλείας 10/12 bar μπουρουμε να τη αντικαταστήσουμε με κάτι καλύτερο . Έχω δει υπάρχουν και των 6 ή 8 bar αλλά τους δίνουν για ηλιακούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα