Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου...Εχω την καρτα της ΕΤΕ που λαμβανω την συνταξη μου, αλλα, & που πληρωνω ολα τα αλλα[λογαριασμοι κλπ]. Με την συνεχη χρηση της καρτας μου, εχουν σβησει μερικοι  αριθμοι μπροστα  & δεν διακρινονται καλα. Οποτε λεω να κανω επανεκδοση & να την κανω απο τον υπολογιστη μου. Μπαινω στον λογαριασμο μου[internet Banking], ψαχνω να βρω αυτην την περιβοητη <<Αιτηση επανεκδοσης καρτας>>,αλλα δεν την εντοπιζω. μηπως μπορει καποιος φιλος εδω μεσα να μου δειξει που ακριβως βρισκεται & πως την βρισκω?  σας ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια, μπαινω λοιπον & βλεπω οπως στην φωτο....Αυτο που ζηταω δηλ.την ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ, δεν την βλεπω πουθενα....που στην ευχη <<κρυβεται>>???

ETE.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι νοημα εχει να κανεις επανέκδοση και να χρεωθείς εστω και αυτά τα λιγα αν η καρτα λειτουργεί κανονικά

Ο αριθμός πάνω στην κάρτα ειναι ανούσιος 

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλοι μου σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας...πριν λιγο μιλησα με την εξυπηρετηση παλατων & μου ειπαν πως αν κανω επανεκδοση καρτας απο τον  Η/Υ μου ή το κινητο, θα μου γινει & αλλαγη του αριθμου,οποτε αυτο δεν το θελω, μαλλον θα παω στο καταστημα,εδω,της περιοχης μου με τα δικαιολογητικα που απαιτουνται & θα μου ξαναβγαλουν παλι μια ιδια.  Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vounisios είπε

Φιλοι μου δας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας...πριν λιγο μιλησα με την εξυπηρετηση παλατων & μου ειπαν πως αν κανω επανεκδοση καρτας απο τον  Η/Υ μου ή το κινητο, θα μου γινει & αλλαγη του αριθμου,οποτε αυτο δεν το θελω, μαλλον θα παω στο καταστημα,εδω,της περιοχης μου με τα δικαιολογητικα που απαιτουνται & θα μου ξαναβγαλουν παλι μια ιδια.  Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!

Σίγουρα βγαίνει κάρτα με τα ίδια νούμερα;

Πάντως και να έχουν ξεθωριάσει τα στοιχεία αν η κάρτα δουλευει,το τσιπάκι και το ανέπαφο,τζάμπα ταλαιπωρείσαι .Σκέψου ότι αν την έχεις περάσει στο κινητό δεν βγαίνει καν προς τα έξω το νούμερο της.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου βγαινει...το ξερω αυτο,γιατι πριν τεσσερα χρονια ειχα ξανααλαξει καρτα & πηρα τα ιδια νουμερα....σας ευχαριστω πολυ. καλο βραδυ!

Δημοσ.

δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις επανέκδοση. Ειδικά για τον λόγο που αναφέρεις, Να φανταστείς πολλές τράπεζες πλέον (εξωτερικό) αρχίζουν να εκδίδουν κάρτες χωρίς τον αριθμό τυπωμένο πάνω. Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να γίνει το αυτονόητο

θες να πας και σε κατάστημα κιολας. Προφανώς έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο....

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Bitbit είπε

δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις επανέκδοση. Ειδικά για τον λόγο που αναφέρεις, Να φανταστείς πολλές τράπεζες πλέον (εξωτερικό) αρχίζουν να εκδίδουν κάρτες χωρίς τον αριθμό τυπωμένο πάνω. Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να γίνει το αυτονόητο

θες να πας και σε κατάστημα κιολας. Προφανώς έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο....

Εχω τέτοια ,της Chase .

first-look-how-does-jp-morgans-chase-app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...