gorbeast Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Πρόκειται να κάνω ανακαίνιση μπάνιου και δεν βρίσκω κάτι που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέλω. 1. σύστημα 3 εξόδων νερού, (επιτοίχια κεφαλή τύπου βροχή, τηλέφωνο χειρός, βρυσάκι επί της μπαταρίας) 2. θερμομεικτική. Έχω διαβάσει σε άλλο thread ότι βγάζουν προβλήματα και κολλάνε με τα άλατα, αλλά την θέλω λόγω του ότι οι σωληνώσεις του σπιτιού καλύπτουν μεγάλη διαδρομη και είτε το νερό θερμαίνεται από τον θερμοσίφωνα είτε από τον επίτοιχο λέβητα αερίου πρέπει να καταναλώσω πολύ νερό μέχρι να αρχίσει να βγαίνει το ζεστό και από ότι κατάλαβα αυτό το πρόβλημα λύνεται με τις θερμομεικτικές. 3. ποιοτική και ανθεκτική. Είχα σταμπάρει αυτήν εδώ της Grohe, διατιθέμενος να δώσω τα διπλά από ότι υπολόγιζα και θυσιάσω την προτίμησή μου για βρυσάκι μπαταρίας, αλλά όταν διάβασα κριτικές έφριξα από το ότι τα περισσότερα μέρη της είναι χρωμέ πλαστικά και όχι μεταλλικά. Με τίποτα δεν θα έδινα τόσα λεφτά για να πάρω μια μπαταρία με πλαστικά μέρη. Κατά τα άλλα είμαι ανοικτός τόσο για επίτοιχη όσο για εντιχοιζόμενη. Προτάσεις ή συμβουλές;
basilis_k6 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 δυσκολα βρισκεις σε καλες μαρκες βρυσακι. δυστυχως το εχουν καταργησει το 2 δεν ισχυει hansgrohe 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα