maltron66 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Το χωρητικότητας 3000mAh powerbank της SBS που έχω από το '17 πλέον δε με καλύπτει καθόλου, αφού με το ζόρι φορτίζει στο 1/3 το Samsung A71 μου. Οπότε έχω αρχίσει να ψάχνω κάτι (πολύ) πιο δυνατό. Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω ένα powerbank που να χωράει 20000mAh, αλλά αφού είδα ότι πάνε και πιο πάνω, αποφάσισα να βρω κάτι στα 30000. Το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζω κανέναν από τους κατασκευαστές και τα περισσότερα προϊόντα δεν έχουν καθόλου κριτικές. Και όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο πιο πολύ χειροτερεύει: οι περισσότερες μάρκες (Baseus, Remax κα) δεν έχουν καθόλου ελληνικές κριτικές των προϊόντων τους στο YouTube. Η μοναδική εταιρεία που έχει κριτικές στο YouTube είναι η Veger και μία από τις κριτικές είναι από τους TechLads, που λένε ότι το πλαστικό περίβλημα ενός από τα powerbank που εξέτασαν έπιασε θερμοκρασία 70 βαθμών Κελσίου, που σημαίνει ότι τα powerbank αυτής της εταιρείας είναι εν δυνάμει εκρηκτικοί μηχανισμοί. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα powerbank των 30000mAh που δε θα κάψει το σπίτι μου και δε θα σταματήσει να λειτουργεί από το πουθενά; Ή να πέσω στα 20000, όπου υπάρχουν πολύ πιο αξιόπιστοι κατασκευαστές (Xiaomi και Samsung); Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Vellis.A Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα φίλε μου, λοιπόν η γνώμη μου σαν νέος τεχνικός ηλεκτρονικός βέβαια είναι να αγοράσεις powerbank της samsung των 25W 20000mAh δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα διότι είναι έμπιστη εταιρεία. Δηλαδή θα πας με την τεχνογνωσία της Samsung εφόσον αυτό προβλέπεται. Τελευταίο να κοιτάξεις και την υγεία της μπαταρίας σου μήπως δεν κάνει σωστή φόρτιση. Αφήνω link αγοράς εδώ https://www.skroutz.gr/s/25940212/Samsung-Power-Bank-20000mAh-25W-με-Θύρα-USB-A-και-2-Θύρες-USB-C-Power-Delivery-Dark-Grey.html
tarantules Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ έχω 2 powerbank της blitzwolf εδώ και κάποια χρόνια.Από τις πολύ αξιόπιστες κατ εμέ εταιρίες. 1
maltron66 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί το Insomnia δε με ειδοποίησε για τα σχόλιά σας όταν τα κάνατε και με ειδοποιεί τώρα, αλλά σας ευχαριστώ. Τελικά πήρα το Adaman Metal Digital της Baseus με χωρητικότητα 30000mAh και ταχύτητα φόρτισης 22.5W. Για την ώρα λειτουργεί θαυμάσια, χωρίς να ζεσταίνεται καθόλου. https://www.skroutz.gr/s/32805855/Baseus-Adaman-Metal-Digital-Display-Power-Bank-30000mAh-22-5W-με-2-Θύρες-USB-A-και-2-Θύρες-USB-C-Power-Delivery-Tarnish.html 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα