Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω σετ κάμερες IP και καταγραφικό αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω

gfarmakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω προτάσεις για value for money σετ καταγραφικό και κάμερες ασφαλείας για το σπίτι. Είναι τόσα πολλά τα μοντέλα και οι επιλογές που δεν ξερω πως να βρω μια έντιμη και αξιόλογη λύση. Ούτε τις μάρκες που κυκλοφορούν γνωρίζω. Θέλω υψηλή ανάλυση, βραδυνή λήψη με υπέρυθρες και δυνατότητα μεχρι 8 κάμερες μου φτάνει. Αν γίνεται να περιστρέφονται οι κάμερες θα μου άρεζε αλλά δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο. Προτιμώ IP κάμερες γιατί η σύνδεση μέσω Ethernet είναι εύκολη... έχω άραγε δίκιο? Μήπως να πάρω κάμερες μισές IP και μισές με το κλασικό καλώδιο και αντίστοιχο καταγραφικό? Ποια πράγματα να προσέξω... Τι άλλα καλούδια θα ήταν χρήσιμα σε ένα καταγραφικό με κάμερες? Τα software που παρακολουθείς την καταγραφή είναι third party ή πάνε πακέτο με το καταγραφικό? Πώς θα επιλέξω ένα καλό software που θα είναι εύκολο στη χρηση και θα συνεργαζεται και με υπολογιστη και με κινητο?

Please βοηθήστε να πάρω κάτι σωστό γιατί δεν έχω ιδέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δώσε ένα budget πόσο δίνεις για 8 κάμερες καταγραφικό και 2tb δίσκο να δούμε σε ποιες εταιρίες παίζεις.

Όλες IP Poe θα τις βάλεις και μην ακούσεις τους καλοθελητες επαγγελματίες που θα σου κάνουν επίσκεψη στο θέμα ή σε pm ότι υπάρχουν καλύτερες λύσεις.

• Like 1

Μέχρι 350-400 € θα έδινα.

Γενικά όμως όταν υπάρχει μια σαφώς καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση σε ένα θέμα που τα αξίζει, δίνω και παραπάνω.

1 ώρα πριν, gfarmakis είπε

Μέχρι 350-400 € θα έδινα.

Γενικά όμως όταν υπάρχει μια σαφώς καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση σε ένα θέμα που τα αξίζει, δίνω και παραπάνω.

Οπότε οριακά πας σε hikvision , περιστρεφόμενες δεν χρειάζεσαι γιατι το software τους ειναι λίγο για τα πανηγύρια για να ακολουθήσει άνθρωπο/αυτοκίνητο.

Οπότε κοιτάς για αρκετά ultrawide φακο και FullHD native το λιγότερο. Για καταγραφικό κοιτάς για h265+ και πόσα stream θες να γράφει ταυτόχρονα και σε τι ανάλυση. 

Εάν έχεις καλο upload κοιτάς και το rsync σε NAS εκτός για περισσότερη ασφάλεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/9/2022 στις 9:13 ΠΜ, laserjesus είπε

Οπότε οριακά πας σε hikvision , περιστρεφόμενες δεν χρειάζεσαι γιατι το software τους ειναι λίγο για τα πανηγύρια για να ακολουθήσει άνθρωπο/αυτοκίνητο.

Οπότε κοιτάς για αρκετά ultrawide φακο και FullHD native το λιγότερο. Για καταγραφικό κοιτάς για h265+ και πόσα stream θες να γράφει ταυτόχρονα και σε τι ανάλυση. 

Εάν έχεις καλο upload κοιτάς και το rsync σε NAS εκτός για περισσότερη ασφάλεια 

h265+ βρισκω καμερα με αυτο το ονομα, οχι καταγραφικο.

Καταρχάς να κοιταξω από μάρκες μόνο για hikvision? Μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε μαρκα καμερας σε οποιαδηποτε μαρκα καταγραφικου? Εχει νοημα να ειναι σετ? Να ειναι ολα ιδιας μαρκας? Να ειναι μονο ip καμερες? 

Αυτό που είπες για NAS τι σημαινει? Να στελνει το video και σε NAS εκτός από το δισκο του καταγραφικού?

Τέλος το software πάει μαζί με το καταγραφικο? Ή κατεβάζεις κάποιο ανεξάρτητο και συνεργάζεται με τα καταγραφικα? Πώς γινεται?

Δεν ειμαι πολυ σχετικός, το ξέρω.

Επεξ/σία από gfarmakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...