rgbgaming22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπον θα μπω απευθειας στο ψητο μπορει καποιος να μου πει ξεκαθαρα τι προβλεπει ο νομος για το γαυγισμα σκυλων τιε ωρες μη κοινης ησυχιας?Γνωριζω πως τις ωρες κοινης ησυχιας ο σκυλος πρεπει να μην βγαζει κιχ αλλα τι συμβαινει τις ωρες μη κοινης ησυχιας?Για να μην παρεξηγηθω γνωριζω πως και παλι δεν μπορεις να εχεις τον σκυλο σου παρατημενο να κανει οτι θελει αλλα διαβασα ενα αρθρο το οποιο ανεφερε οτι οι σκυλοι αυτες τις ωρες επιτρεπεται να γαυγιζουν μονο εαν υπαρχει καποιο ερεθισμα και μονο εαν το γαυγισμα τους δεν ειναι συνεχομενοΣε αυτες τις περιπτωσεις το γαυγισμα δεν θρωρειται οχληση.Εγω αναφερομαι σε γαυγισμα το οποιο διαρκει 2 με 3 λεπτα και προκαλειται απο αλλους παραγοντες(γατες σκυλους εργα κτλ) ΥΓ Επειδη εχω απορια σε περιπτωση που καλεσω την αστυνομια για καποιο σκυλι το οποιο γαβγιζει ασταματητα /ανεξελεγκτα τι συμβαινει στην περιπτωση που το σκυλι εχει μπει μεσα στο σπιτι και δεν ακουγεται?Πρεπει ο αστυνομικος να το ακουσει ο ιδιος η δεν ειναι απραιτητο?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εαν τα γαυγισματα ειναι επιμονα κι εξακολουθητικα χωρις ερεθισματα, δεν επιτρεπονται, ακομα κι αν αφορα σε ωρες μη κοινης ησυχιας. Η διαδικασια ειναι να κληθει η αστυνομια και να ελεγξει τα παραπανω επι τοπου και να βεβαιωσει ή να μη βεβαιωσει την παραβαση κατα την κριση της. Αν λοιπον την ωρα που θα ερθει η αστυνομια ο σκυλος δεν γαυγιζει κατα παραβαση των παραπανω (πχ επειδη εχει μπει σπιτι), τοτε δεν θα βεβαιωθει παραβαση. Πρακτικα , εαν το θεμα αφορα ωρες μη κοινης ησυχιας , αμφιβαλλω εαν θα ασχοληθουν. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, rgbgaming22 είπε Λοιπον θα μπω απευθειας στο ψητο μπορει καποιος να μου πει ξεκαθαρα τι προβλεπει ο νομος για το γαυγισμα σκυλων τιε ωρες μη κοινης ησυχιας?Γνωριζω πως τις ωρες κοινης ησυχιας ο σκυλος πρεπει να μην βγαζει κιχ αλλα τι συμβαινει τις ωρες μη κοινης ησυχιας?Για να μην παρεξηγηθω γνωριζω πως και παλι δεν μπορεις να εχεις τον σκυλο σου παρατημενο να κανει οτι θελει αλλα διαβασα ενα αρθρο το οποιο ανεφερε οτι οι σκυλοι αυτες τις ωρες επιτρεπεται να γαυγιζουν μονο εαν υπαρχει καποιο ερεθισμα και μονο εαν το γαυγισμα τους δεν ειναι συνεχομενοΣε αυτες τις περιπτωσεις το γαυγισμα δεν θρωρειται οχληση.Εγω αναφερομαι σε γαυγισμα το οποιο διαρκει 2 με 3 λεπτα και προκαλειται απο αλλους παραγοντες(γατες σκυλους εργα κτλ) ΥΓ Επειδη εχω απορια σε περιπτωση που καλεσω την αστυνομια για καποιο σκυλι το οποιο γαβγιζει ασταματητα /ανεξελεγκτα τι συμβαινει στην περιπτωση που το σκυλι εχει μπει μεσα στο σπιτι και δεν ακουγεται?Πρεπει ο αστυνομικος να το ακουσει ο ιδιος η δεν ειναι απραιτητο? Γαυγίζει 2 με 3 λεπτά με γάτες και έργα και το λες συνεχόμενο;Δεν είναι ερέθισμα αυτό; Μήπως είσαι υπερβολικός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις