Προς το περιεχόμενο

IPhone 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα καινούργιο iPhone 13 πέντε ημερών το οποίο οταν το φορτίζω με γνήσιο φορτιστή είναι αρκετά ζεστό από κάτω. Είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως πρέπει να το γυρίσω. Αν γίνεται βέβαια αυτό... Επίσης η μπροστινή κάμερα όταν βγάζει φώτο κυρίως σε χαμηλό φωτισμό πχ μέσα στο σπίτι, φαίνεται πολύ άσχημη - θολή σαν υπερβολικά επεξεργασμενη. Είναι δυνατόν τόσο άκριβο κινητό με τόσο καλές κριτικές να έχει τέτοια προβλήματα ή εγώ έπεσα σε ελάττωματικο μοντέλο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Allifora333 είπε

Καλησπέρα. Έχω ένα καινούργιο iPhone 13 πέντε ημερών το οποίο οταν το φορτίζω με γνήσιο φορτιστή είναι αρκετά ζεστό από κάτω. Είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως πρέπει να το γυρίσω. Αν γίνεται βέβαια αυτό... Επίσης η μπροστινή κάμερα όταν βγάζει φώτο κυρίως σε χαμηλό φωτισμό πχ μέσα στο σπίτι, φαίνεται πολύ άσχημη - θολή σαν υπερβολικά επεξεργασμενη. Είναι δυνατόν τόσο άκριβο κινητό με τόσο καλές κριτικές να έχει τέτοια προβλήματα ή εγώ έπεσα σε ελάττωματικο μοντέλο; 

Δεν αποκλείεται...

Θα πρότεινα όσο είσαι στο DOA να μιλήσεις με το κατάστημα που έχει γίνει η αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...