stiflerakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπέρα σας φίλοι μου. έχω την εξής απορία που μπορεί να είναι και χαζή αλλά θα την πω. έχω πρόβλημα με την μέση μου (3 κοιλες) οπότε έχω μια ευαισθησία. επειδή το κάθισμα του οδηγού είναι πλέον καθισμενο ίσως και λίγο στραβό και δεν βρίσκω να το αντικαταστήσω αρχίζω και ψάχνω εναλλακτικές γιατί όταν οδηγώ πολύ ώρα με χτυπάει στη μέση. εάν βάλω αυτά τα καθίσματα bucket (ναι αυτά τα των ιδιοκτητών καγκουρό η αλλιώς καγκουρες) θα είναι καλύτερο η χειρότερο για την μέση μου? λόγω παλαιότητας (2007) δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής στα δικά του καθίσματα. δεν είμαι υπερβαρος και καταλαβαίνω πως θα χάσω τους πλευρικούς αερόσακους εάν καταφύγω σε τέτοια λύση αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. για την ιστορία μιλάω για ένα Ibiza 1,4 101hp μοντέλο σε περίπτωση που έχει καποιος υπόψιν του που θα μπορούσα να βρω καθίσματα. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, stiflerakos είπε καλησπέρα σας φίλοι μου. έχω την εξής απορία που μπορεί να είναι και χαζή αλλά θα την πω. έχω πρόβλημα με την μέση μου (3 κοιλες) οπότε έχω μια ευαισθησία. επειδή το κάθισμα του οδηγού είναι πλέον καθισμενο ίσως και λίγο στραβό και δεν βρίσκω να το αντικαταστήσω αρχίζω και ψάχνω εναλλακτικές γιατί όταν οδηγώ πολύ ώρα με χτυπάει στη μέση. εάν βάλω αυτά τα καθίσματα bucket (ναι αυτά τα των ιδιοκτητών καγκουρό η αλλιώς καγκουρες) θα είναι καλύτερο η χειρότερο για την μέση μου? λόγω παλαιότητας (2007) δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής στα δικά του καθίσματα. δεν είμαι υπερβαρος και καταλαβαίνω πως θα χάσω τους πλευρικούς αερόσακους εάν καταφύγω σε τέτοια λύση αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. για την ιστορία μιλάω για ένα Ibiza 1,4 101hp μοντέλο σε περίπτωση που έχει καποιος υπόψιν του που θα μπορούσα να βρω καθίσματα. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χειρότερο θα είναι το μπάκετ.Γιατι δεν πας σε παλιατζήδες να βρεις "καινούργιο" σαν το δικό σου;
stiflerakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατι φίλε μου μέχρι στιγμής βρίσκω μόνο χειρότερα από το δικό μου, χώρια που θέλουν να μου πουλήσουν ολόκληρο το σαλόνι... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, stiflerakos είπε Γιατι φίλε μου μέχρι στιγμής βρίσκω μόνο χειρότερα από το δικό μου, χώρια που θέλουν να μου πουλήσουν ολόκληρο το σαλόνι... Τότε θα πας σε αυτούς που τα επιδιορθώνουν να στο φτιάξει μάλλον και καλύτερο.
stiflerakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 δεν γνώριζα ότι γίνεται αυτό. έχεις κάποια πρόταση?
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, stiflerakos είπε δεν γνώριζα ότι γίνεται αυτό. έχεις κάποια πρόταση? Δεν είμαι απο Αττική οπότε δεν ξέρω.
SilentVoice Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν έχεις τέτοιο πρόβλημα στην μέση καλύτερα να μην οδηγάς τόσες ώρες συνεχόμενα. Κάνε πιο πολλές στάσεις , κυρίως πριν πιαστεί η μέση σου. Δοκίμασε να το πλακώσεις το κάθισμα στα μαξιλάρια, για να είσαι πιο άνετα. Η καλύτερη λύση είναι αυτή. Βάλε από κάτω και βάλε και στην μέση. Επίσης παίζουν και τα καθίσματα μασάζ, όπου ζεσταίνονται κι όλας και χαλαρώνει η μέση σου. Υποστηρίζουν τροφοδοσία με αναπτήρα αυτοκινήτου. ΠΡΟΣΟΧΉ μην σε πάρει ο ύπνος όμως! https://www.skroutz.gr/s/30508896/JB-100BJB-100B-Robotic-Κάθισμα-Μασάζ-για-το-Σώμα-με-Υπέρυθρη-Θερμότητα-και-Δόνηση.html?from=featured&product_id=118379510#description-specifications Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από SilentVoice 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα