dalan2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά από 2 μήνες ακριβώς με ενημέρωσε ο Γερμανός ότι ακυρώθηκε η παραγγελία για το cyberpunk... ειλικρινά τι έχουν στο κεφάλι τους και αναρωτιέμαι αν πήρε κάνεις τελικά το παιχνίδι από αυτούς . 2ο μαγαζί που τρώει μόνιμο ban πια από μένα και προχωράμε 2 1
Maitre Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dalan2007 είπε Μετά από 2 μήνες ακριβώς με ενημέρωσε ο Γερμανός ότι ακυρώθηκε η παραγγελία για το cyberpunk... ειλικρινά τι έχουν στο κεφάλι τους και αναρωτιέμαι αν πήρε κάνεις τελικά το παιχνίδι από αυτούς . 2ο μαγαζί που τρώει μόνιμο ban πια από μένα και προχωράμε Το ίδιο και σε εμένα. Χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνετε με την παραγγελία του cyberpunk που έχω κάνει εδώ και 1μιση μήνα και είναι σε επεξεργασία, είπαν θα το δουν και θα ενημερώσουν τηλεφωνικά. Πέρασαν 2 ώρες χωρίς κάποια κλήση εκ μέρους τους οπότε συνδέθηκα στον λογαριασμό μου και είδα ότι την είχαν ακυρώσει - 0 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Maitre
nek4d Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Και στα κινητα εχει αρχισει τετοια κολπα ο Γερμανος... 1
maxdore217 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, nek4d είπε Και στα κινητα εχει αρχισει τετοια κολπα ο Γερμανος... 1.5 μήνα και ακόμα δεν μου έχει επιστρέψει τα λεφτά από το poco m3 pro. Έχει γίνει καταγγελία στην Γ.Γ.Κ. 3 3
Tobajara Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, dalan2007 είπε Μετά από 2 μήνες ακριβώς με ενημέρωσε ο Γερμανός ότι ακυρώθηκε η παραγγελία για το cyberpunk... ειλικρινά τι έχουν στο κεφάλι τους και αναρωτιέμαι αν πήρε κάνεις τελικά το παιχνίδι από αυτούς . Ακριβώς το ίδιο, ξερό mail ενημέρωσης για την παραγγελία όπου απλά αναγράφεται "ακύρωση". Καμία αιτιολόγηση, καμία επικοινωνία που να μην είναι συστημική, καμία συγγνώμη, καμία αντικατάσταση της παραγγελίας με κάτι άλλο. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο δυο μήνες μετά αλλά το περιστατικό περιγράφεται ως - Έχουμε προσφορά και διαθεσιμότητα - Ωραία το παραγγέλνω, να τα στοιχεία - Σιγά μη στο πουλήσω, δε σου δίνω τίποτα - ???? 3
nek4d Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, maxdore217 είπε 1.5 μήνα και ακόμα δεν μου έχει επιστρέψει τα λεφτά από το poco m3 pro. Έχει γίνει καταγγελία στην Γ.Γ.Κ. Και σε μενα ακυρωσαν μετα απο 1,5 μηνα το poco m3 pro, πατωντας πανω σε προσωρινο τοπικο προβλημα courier στο νησι και μονο μετα απο τα τηλ μου τους γυρισε το πακετο πισω αντι να προχωρησει. Εως 5-7/Σεπ ηταν κολλημενο στην Αθηνα. Κατα τα αλλα, το μαγαζι τους εδω το τροφοδοτουν με την ιδια courrier, δεν βλεπω να εχει κλεισει, μια χαρα παραλαμβανει... (Αρνηθηκαν να το στειλουν εκ νεου στο μαγαζι). Δεν εχω χρονο για καταγγελια δυστυχως, ισως απο Οκτ, μιας και η ακυρωση ηταν τηλεφωνικη. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από nek4d
maxdore217 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, nek4d είπε Και σε μενα ακυρωσαν μετα απο 1,5 μηνα το poco m3 pro, πατωντας πανω σε προσωρινο τοπικο προβλημα courier στο νησι και μονο μετα απο τα τηλ μου τους γυρισε το πακετο πισω αντι να προχωρησει. Εως 5-7/Σεπ ηταν κολλημενο στην Αθηνα. Κατα τα αλλα, το μαγαζι τους εδω το τροφοδοτουν με την ιδια courrier, δεν βλεπω να εχει κλεισει, μια χαρα παραλαμβανει... (Αρνηθηκαν να το στειλουν εκ νεου στο μαγαζι). Δεν εχω χρονο για καταγγελια δυστυχως, ισως απο Οκτ, μιας και η ακυρωση ηταν τηλεφωνικη. Αρχικά να σου πω ότι εφόσον μιλάμε για ίδια περίπτωση μια καταγγελία και από εσένα θα βάλει δύσκολα στην Εταιρία να υποστηρίξει ότι εγώ Είμαι Ελέφαντας ή αντίστοιχα και εσύ! και πρόσεξε δεν με ενδιαφέρει το κινητό (μετά από 2 μήνες) ή τα χρήματα μου Άμεσα (Καθώς κάποια στιγμή θα μπουν , θέλουν δεν θέλουν) με ενδιαφέρει όμως η κοροιδία που έχει γίνει κανόνας από αυτό το κατάστημα με ανύπαρκτες προσφορές τις οποίες το ίδιο διαφημίζει κι όλας. Δεν γίνεται από την μια να μου διαφημίζονται ως o No1 Προορισμός Spoiler Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από maxdore217 2
nek4d Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, maxdore217 είπε Αρχικά να σου πω ότι εφόσον μιλάμε για ίδια περίπτωση μια καταγγελία και από εσένα θα βάλει δύσκολα στην Εταιρία να υποστηρίξει ότι εγώ Είμαι Ελέφαντας ή αντίστοιχα και εσύ! και πρόσεξε δεν με ενδιαφέρει το κινητό (μετά από 2 μήνες) ή τα χρήματα μου Άμεσα (Καθώς κάποια στιγμή θα μπουν , θέλουν δεν θέλουν) με ενδιαφέρει όμως η κοροιδία που έχει γίνει κανόνας από αυτό το κατάστημα με ανύπαρκτες προσφορές της οποίες το ίδιο διαφημίζει κι όλας. Δεν γίνεται από την μια να μου διαφημίζονται ως o No1 Προορισμός Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Να το δω απο Οκτωβρη, επι του παροντος και μεχρι το κλεισιμο της σεζον, δεν παιρνω ανασα... 1
dalan2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Αν όντως οργανωθούμε για καταγγελία είναι μέσα.οχι για το παιχνίδι αλλά για την εξωφθαλμη κοροϊδία και αδιαφορία 1
MariaLog Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 τα χρηματα σας τα επεστρεψε η σας εδωσε πιστωτικο για επομενη αγορα? γιατι πιστευω ηταν μια ωραια απατη να τσεπωσει τις παραγγελιες ενω δεν ειχε να δωσει το παιχνιδι..
dalan2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ είχα βάλει αντικαταβολή Προτιμώ να δίνω 1-2-3 ευρώ παρά να μπλέκω με επιστροφές, πιστωτικα κτλ
Tobajara Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, dalan2007 είπε Εγώ είχα βάλει αντικαταβολή Προτιμώ να δίνω 1-2-3 ευρώ παρά να μπλέκω με επιστροφές, πιστωτικα κτλ Ούτε καν, παραλαβή από κατάστημα και αν τους αρέσει. Με τα πόδια πάω έτσι κι αλλιώς. 1
nek4d Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (και 'γω αντικαταβολη ηταν αυτη η παραγγελια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα