zourman1981 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, jodact είπε Δες Greencell Την έχει σε κατάσταση "αναμένεται" Νταξει έψαχνα και κάτι δίπλα μου ας πούμε στην Αθήνα γιατί έξω (Ali κλπ υπάρχει κανονικά)
axidousgr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Παντως ειχαν πει καποτε 'Η ζωη ενος mac ειναι 6 χρονια . Με 1 $ την ημέρα κανεις την αποσβεση σου ' Και τελικα ισως εχουν δικιο Εχω ενα macbook pro του 2016 που δουλευει μια χαρα , και πηρα τωρα το macbook air m2 για να κανω πιο γρηγορα την δουλεια μου Πιστευω στα 6 χρονια ειναι η ζωη του μηχανηματος συμφωνα και με τις αναβαθμισεις .
zourman1981 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, axidousgr είπε Παντως ειχαν πει καποτε 'Η ζωη ενος mac ειναι 6 χρονια . Με 1 $ την ημέρα κανεις την αποσβεση σου ' Και τελικα ισως εχουν δικιο Εχω ενα macbook pro του 2016 που δουλευει μια χαρα , και πηρα τωρα το macbook air m2 για να κανω πιο γρηγορα την δουλεια μου Πιστευω στα 6 χρονια ειναι η ζωη του μηχανηματος συμφωνα και με τις αναβαθμισεις . Κάπου εκεί εκτιμώ και έγω τον χρόνο ζωής τους... Επίσης έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τελικά είναι πολύ λίγος ο χρόνος αυτος
mindreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, zourman1981 είπε Νομίζω 6 η 8 χρόνια είναι η υποστήριξη για το λειτουργικό δηλαδή να παίρνεις αναβαθμίσεις από εκεί και πέρα είναι θέμα βλάβης τύχης κλπ Για την ιστορία σε ένα MacBook air του 11 που ψάχνω να αλλάξω μπαταρία δεν βρίσκω ούτε στον δησιο.... Και η irepair φερνει συμβατες μπαταριες για παλια macbook, οταν η επισημη apple πια εχει σταματησει την υποστηριξη τους. Το macbook 15' late 2013, δουλευει ακομη παντως.... 9 χρονια....και μετρια προς βαρια χρηση....αλλα και πολυ προσοχη, σε θεμα σκονης, ψυξης κλπ....ακομη παει γερα....μονο μπαταρια χρειαστηκε να αλλαξω. Βεβαια, πλεον, αν παθει κατι, δεν μπορω να πω γιατι το επαθε, κλεινει δεκαετια. Αλλα παει μια χαρα. Το καταευχαριστηθηκα! 1
kostasbm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ομοίως του 2013 μέτρια χρήση το μόνο αξεσουάρ που είχα πάρει από την apple ηταν η μεμβρανη του πληκτρολογιου και αξιζει τα χρηματα της 100% αλλα και το καλλυμα της (hardshell)της incase ....τα εχω καταευχαριστηθει Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από kostasbm
zourman1981 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, mindreader είπε Και η irepair φερνει συμβατες μπαταριες για παλια macbook, οταν η επισημη apple πια εχει σταματησει την υποστηριξη τους. Το macbook 15' late 2013, δουλευει ακομη παντως.... 9 χρονια....και μετρια προς βαρια χρηση....αλλα και πολυ προσοχη, σε θεμα σκονης, ψυξης κλπ....ακομη παει γερα....μονο μπαταρια χρειαστηκε να αλλαξω. Βεβαια, πλεον, αν παθει κατι, δεν μπορω να πω γιατι το επαθε, κλεινει δεκαετια. Αλλα παει μια χαρα. Το καταευχαριστηθηκα! Από πότε έχει σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις αυτό ? Φοβάμαι ότι τώρα με τα m1 κλπ ο κύκλος ζωής των Intel θα συρρικνωθεί σημαντικά
mindreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, zourman1981 είπε Από πότε έχει σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις αυτό ? Φοβάμαι ότι τώρα με τα m1 κλπ ο κύκλος ζωής των Intel θα συρρικνωθεί σημαντικά Πηρε μεχρι Big Sur, επισημα. Γιατι ανεπισημα καπου διαβασα οτι παιρνει μεχρι και ventura... Καλα, δεν ειπαμε να παμε να επενδυσεις σε μηχανημα δεκαετιας. Αλλα εγω βλεπω, οτι με καλη χρηση, ανετα καποιος βγαζει και δεκαετια.
zourman1981 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, mindreader είπε Πηρε μεχρι Big Sur, επισημα. Γιατι ανεπισημα καπου διαβασα οτι παιρνει μεχρι και ventura... Καλα, δεν ειπαμε να παμε να επενδυσεις σε μηχανημα δεκαετιας. Αλλα εγω βλεπω, οτι με καλη χρηση, ανετα καποιος βγαζει και δεκαετια. Όχι αλλά μπορεί να θες να επενδύσεις σε νέο μηχάνημα για 10 χρόνια...
sYn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) MacBook Pro 13” Retina Late 2013 αγορασμένο τέλη Δεκέμβρη 2013. Ενημερωμένο με τις τελευταίες ενημερώσεις. Δείχνει στο φόρτωμα κάποιων εφαρμογών την ηλικία του, αλλά δεν με προβληματίζει. Το μόνο «πρόβλημα» ήταν η αλλαγή μπαταρίας που του έκανα Δεκέμβρη του 2020, επειδή είχε φουσκώσει. Αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ενημερώσεις-συμβατότητα σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ στη δουλειά, θα συνεχίσει άνετα 2-3 χρόνια ακόμα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από sYn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα