Προς το περιεχόμενο

Adsense Εσοδα

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kormos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει ας με βοηθησει.

Εχω μια σελιδα και τωρα τελευταια ( 4 μηνες) εχω αρχισει να βγαζω αρκετα. Σχεδον 1500€ τον μηνα.

Δεν ξερω τι πρεπει να κανω για τα εσοδα. Πχ. Πως θα τα δηλωνω, αν πρεπει να τα  δηλωνω, να κανω εναρξη επαγγελματος(;;;). Γενικα δεν ξερω τι να κανω.

Εχω ρωτησει την λογιστρια μου αλλα δεν βγαζει ακρη.

Καποιος να μας δωσει τα φωτα του θα το εκτιμουσα πολυ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ypomoni είπε

Εχω μια σελιδα και τωρα τελευταια ( 4 μηνες) εχω αρχισει να βγαζω αρκετα. Σχεδον 1500€ τον μηνα.

Δεν ξερω τι πρεπει να κανω για τα εσοδα. Πχ. Πως θα τα δηλωνω, αν πρεπει να τα  δηλωνω, να κανω εναρξη επαγγελματος(;;;). Γενικα δεν ξερω τι να κανω.

Το αντικείμενο σου που φέρνει τέτοιο εισόδημα δεν μπορεί να το κατατάξει σε ανάλογο ΚΑΔ?

Συνήθως την λύση σε αυτά οι λογιστές την δίνουν...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Το αντικείμενο σου που φέρνει τέτοιο εισόδημα δεν μπορεί να το κατατάξει σε ανάλογο ΚΑΔ?

Συνήθως την λύση σε αυτά οι λογιστές την δίνουν...

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Τωρα ΚΑΔ δεν ξερω αν ταιριαξει πουθενα. Η σελιδα ειναι ψυχαγωγικη.

• Λύση
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ypomoni είπε

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Τωρα ΚΑΔ δεν ξερω αν ταιριαξει πουθενα. Η σελιδα ειναι ψυχαγωγικη.

Σίγουρα μπορεί πιστεύω όπως κάνουν και διάφοροι YT-ες. Έχει να κάνει με παροχή μέσω διαδικτύου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ypomoni είπε

Εγω τα αφήνω στην google Να μαζεύονται μεχρι να βρω κανενα ενημερωμένο λογιστη... Γιατι σκετο ΚΑΔ δεν παιζει. Και εγω ανοιξα (παροχη χωρου για διαφημίσεις στο ιντερενετ (καπως ετσι)) αλλα ο λογιστής μου ελεγε να κοβω τιμολογια και να τα στελνω στη google (οτι ναναι).

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gorge18 είπε

Εγω τα αφήνω στην google Να μαζεύονται μεχρι να βρω κανενα ενημερωμένο λογιστη... Γιατι σκετο ΚΑΔ δεν παιζει. Και εγω ανοιξα (παροχη χωρου για διαφημίσεις στο ιντερενετ (καπως ετσι)) αλλα ο λογιστής μου ελεγε να κοβω τιμολογια και να τα στελνω στη google (οτι ναναι).

Πολύ πιθανό ο λογιστής σου να είχε δίκιο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Πολύ πιθανό ο λογιστής σου να είχε δίκιο.

Φαντάζομαι να εχει με το θεμα του τιμολογίου αλλα στην περίπτωση αυτη δε στεκει. Εδω δε μπορεις να επικοινωνήσεις μαζι τους οχι να τους στειλεις και τιμολόγιο

Δημοσ.
23 ώρες πριν, gorge18 είπε

Φαντάζομαι να εχει με το θεμα του τιμολογίου αλλα στην περίπτωση αυτη δε στεκει. Εδω δε μπορεις να επικοινωνήσεις μαζι τους οχι να τους στειλεις και τιμολόγιο

Ναι αυτο με τα τιμολογια... ειναι μπερδεμα. Εκει κολλαω κι εγω

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι είναι μπέρδεμα. Θα πρότεινα να ρωτήσετε στο https://www.facebook.com/groups/101329543261908 για το πώς το αντιμετωπίζουν άλλοι λογιστές.

Γνώμη μου χωρίς να είμαι λογιστής, είναι ότι εφόσον δεν δίνει κάποιο παραστατικό η Google τότε κάπως πρέπει να αποδείξεις την προέλευση των χρημάτων.

Αυτό μπορεί να γίνει κόβοντας ένα ενδοκοινοτικό τιμολόγιο προς την Google Ιρλανδίας, το οποίο σε συνδιασμό με την απόδειξη από την τράπεζα για το έμβασμα αποδεικνύει ότι πρόκειται για πραγματική συναλλαγή.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/09/2022 at 18:55, ypomoni said:

To γραφεις στον τιτλο μεν, αλλα αλλα οχι στο κειμενο, για το οτι αναφερεσε σε εσοδα απο adsense.

Ενημερωνει η google την ααδε, ή η ααδε ζητα στοιχεια απο την google, για τυχον εσοδα;

Επεξ/σία από mindreader

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...