carimoura Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά !!! Έχει καμιά 3 εβδομάδες που έχω στήσει το νέο μου pc. Η απορία είναι ότι τα ανεμιστηράκια που έχω βάλει (be quiet) πάνε μέχρι 2000 rpm και η μέγιστη ταχύτητα που έχουν πάει είναι 1100 και αυτό όταν παίζω πχ bubg, far cy 5 κλπ. Σε απλή περιήγηση στο ίντερνετ είναι στα 950 - 970 rpm. Μήπως θέλει να ενεργοποιήσω κάτι από κάπου ή απλά δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία πολύ και δεν χρειάζεται να πάνε περισσότερο...?
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, carimoura είπε Η απορία είναι ότι τα ανεμιστηράκια που έχω βάλει (be quiet) πάνε μέχρι 2000 rpm Ποιο μοντέλο ανεμιστήρες bequiet είναι αυτά που έχεις ψωνίσει;
carimoura Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Ποιο μοντέλο ανεμιστήρες bequiet είναι αυτά που έχεις ψωνίσει; Είναι τα Be Quiet Pure Wings 2 High-Speed Case Fan 120mm με Σύνδεση 4-Pin PWM 1
Tenshi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Custom καμπύλη απο Bios ή μέσω software όπως το Argus monitor.
carimoura Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτό το Argus monitor από πού το κατεβάζω? Και από αυτό ελέγχω τα pwm ?
Tenshi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο το site τους.Απλά να γνωρίζεις πως είναι paid software. Μπορείς φυσικά να δουλέψεις την δωρεάν trial εκδοσή για κάποιες ημέρες,να κάνεις δοκιμές,να βρεις την χρυσή τομή μεταξύ θερμοκρασιών/ταχύτητας/θορύβου και εν τέλη να μεταφέρεις τις ρυθμίσεις αυτές στο bios. Θέσε κάποιους στόχους για αρχή,μεχρι τι θερμοκρασία είσαι άνετος να βλέπεις σε gaming/full load & μέχρι τι θόρυβο μπορείς να ανεχτείς πρίν τον χαρακτηρίσεις ενοχλητικό. Δές με το Argus δηλαδή στο 20%~35%~50%~70%~100%*** pwm signal τι θερμοκρασίες έχεις/τι θόρυβο έχεις και βάλε τις ίδιες στο Smartfan5 του Bios. ***Οι τιμές που έβαλα είναι τυχαίες. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Tenshi
carimoura Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Τέλεια!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα