tzotzo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, mak3don είπε Για λες μας πως λέγεται η εταιρία σου να ξέρουμε να μην σε ενοχλήσουμε. Επιμένω πως το 90 των ενοικιάσεων γίνεται από Έλληνες του εξωτερικού το καλοκαίρι, το χειμώνα βαρατε μύγες για αυτό και έχουν τόσο διαφορά οι τιμές Τον χειμώνα τα νησιά δουλεύουν κυρίως με πωλητές και λοιπούς επαγγελματίες. Το καλοκαίρι δουλεύουν με ορδές τουριστων απ' όλα τα μέρη της γης. Το 90% που λέει ο φίλος ότι γίνεται από Έλληνες της διασποράς δεν παίζει. Είναι βγαλμένο από όνειρο.
Lanike71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, tzotzo είπε Το 90% που λέει ο φίλος ότι γίνεται από Έλληνες της διασποράς δεν παίζει. Είναι βγαλμένο από όνειρο. Μπορεί να ήθελε να πει, ότι από τους Έλληνες που νοικιάζουν, το 90% είναι Έλληνες μετανάστες.
mak3don Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Στα νησιά όντως έχει τουρίστες από παντού. Είχα στο μυαλό μου μεγάλες πόλεις ειδικά Θεσσαλονίκη που νοικιάζω εγώ είναι όπως το είπα
makis269 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 17/9/2022 στις 6:03 ΜΜ, woptopdrop είπε https://ibb.co/HDjNMXG Hyundai i20 του 2012 σε νησί (Ικαρία) Αύριο το γυρνάω. Τι να περιμένω από λεφτά ώστε να μην με πιάσουν Μαλ.... Η ζημιά είναι δεξιά στο σημείο κάτω από την πόρτα δίπλα από τον τροχό https://www.google.com/search?q=hyundai+i20+2012&client=ms-android-oneplus-rvo3&prmd=ivn&sxsrf=ALiCzsadfw5NMHrnWjGOxcN9cDpzEp4XbQ:1663426783981&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi0ssbUi5z6AhXRCuwKHVQuCdkQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=663&dpr=3#imgrc=v3CoOnlop5bItM&imgdii=5_2auBso6-WMiM λίγη λάσπη θέλει όπως είπε και ένας άλλος. 1
itanium Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, 4saken είπε Διαβαζοντας καποια σχολια δεν μετανιωνω που πλεον δεν νοικιαζω αυτοκινητα σε Ελληνες πελατες... Δε ντρέπεσαι να γράφεις τέτοιες ανοησίες δημόσια, πόσο χρονών είσαι 5? ΝΡΟΠΗ τίποτα άλλο, λες και σου είπε κάποιος ότι λαμόγια είναι μόνο Ελληνές, έχεις ΕΣΥ ταξιδέψει Ιταλία Ισπανία Αγγλία ΗΠΑ και ήταν όλοι και όλες οι εταιρείες μια χαρά, κάνε μας τη χάρη και εσύ και οι ηλίθιοι που σου έκαναν και like..... 1 1
Conan2046 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτό με τους Έλληνες το είχα δει κι εγώ. είχε ζημιά παλιότερα το αυτοκίνητο μου και κανένας δεν μου νοικίαζε αυτοκίνητο, χρειάστηκε μέσο όπου βρήκα τον άνδρα μιας συναδέλφου μου και μου έλεγε ότι αποφεύγουν να τα νοικιάζουν σε Έλληνες γιατί αργούν, τα ταλαιπωρούν κλπ, δεν μπορώ να γνωρίζω βέβαια πόσο βάση έχουν.
4saken Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Εχουν μεγαλη βαση, δεν ειμαι ο μοναδικος, πολλοι συναδελφοι αποφευγουν.Οι ξενοι δημιουργουν λιγοτερα προβληματα ισως επειδη ειναι πιο ψαρωμενοι βρισκομενοι σε ξενη χωρα. Χαρακτηριστικοι διαλογοι που επαναλαμβανονται πολλακις κατα την διαρκεια του καλοκαιριου. -Νοικιαζεται αμαξια? -Μαλιστα.Πως μπορω να βοηθησω? -Βασικα υπαρχει οριο ηλικιας? -Ναι, τουλαχιστον 23 χρονων. -Εγω δηλαδη που ειμαι 21 δεν μπορω? -.... -Θα θελαμε να νοικιασουμε ενα αμαξακι απο το αεροδρομιο για 4 μερες.\ -Ποσα ατομα θα ειστε?Ενα μικρο οικονομικο? - Ναι κανα παντακι 5 ατομα θα ειμαστε. -Το παντα θα ειναι πολυ μικρο για 5 ατομα και τις αποσκευες. -Δεν καταλαβαινω αφου εχει 5 θεσεις που ειναι το προβλημα. -.... 1 ώρα πριν, itanium είπε Δε ντρέπεσαι να γράφεις τέτοιες ανοησίες δημόσια, πόσο χρονών είσαι 5? ΝΡΟΠΗ τίποτα άλλο, λες και σου είπε κάποιος ότι λαμόγια είναι μόνο Ελληνές, έχεις ΕΣΥ ταξιδέψει Ιταλία Ισπανία Αγγλία ΗΠΑ και ήταν όλοι και όλες οι εταιρείες μια χαρά, κάνε μας τη χάρη και εσύ και οι ηλίθιοι που σου έκαναν και like..... Φανταζομαι στην Ιταλια δεν νοικιαζουν σε Ιταλους,στην Ισπανια σε Ισπανους κτλ...
fragma Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να νοικιάζετε απο μεγάλες σοβαρές εταιρίες μόνο που εχουν πληρη κάλυψη, οχι απο Μπαρμπαμήτσους. Πέρισι στην Ιταλία είχε γίνει σάντουιτς σε μια καραμπόλα 5 αυτοκινήτων το Renault Captur μου (πρέπει να βγήκε ολική γιατί ηταν σε αθλια κατάσταση μπρος - πισω), πηρα τηλ. την Hertz και σε 10 λεπτά ειχαν στειλει ιδιωτικό ασθενοφόρο ενω δεν τους το ζητησα γιατι ήμουν μια χαρά, με εξέτασε γιατρός επιτοπου και με το ζόρι τους επεισα να μην με πάνε στο νοσοκομείο , δεν με απασχόλησαν καθόλου με τα διαδικαστικά για το πως και τι εγινε γιατί το ανέλαβε ανθρωπος τους, και οταν γύρισα στο ξενοδοχείο βρήκα νέο αυτοκίνητο να με περιμένει στο παρκινγκ. Επιπλέον χρέωση: μηδεν ευρώ, και η μοναδικη επικοινωνία που έγινε ηταν για να ρωτήσουν αν ειμαι καλά στην υγεία μου, αν χρειάζομαι κάτι, και να ζητήσουν συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από fragma 2
tuning123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν θέλει τίποτα , μια αλοιφή και είναι κομπλέ!
valadsk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Αυτό με τους Έλληνες το είχα δει κι εγώ. είχε ζημιά παλιότερα το αυτοκίνητο μου και κανένας δεν μου νοικίαζε αυτοκίνητο, χρειάστηκε μέσο όπου βρήκα τον άνδρα μιας συναδέλφου μου και μου έλεγε ότι αποφεύγουν να τα νοικιάζουν σε Έλληνες γιατί αργούν, τα ταλαιπωρούν κλπ, δεν μπορώ να γνωρίζω βέβαια πόσο βάση έχουν. ενω αν το νοικιασεις σε γερμανους εχεις το κεφάλι σου ύσηχο.
4saken Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, fragma είπε Να νοικιάζετε απο μεγάλες σοβαρές εταιρίες μόνο που εχουν πληρη κάλυψη, οχι απο Μπαρμπαμήτσους. Πέρισι στην Ιταλία είχε γίνει σάντουιτς σε μια καραμπόλα 5 αυτοκινήτων το Renault Captur μου (πρέπει να βγήκε ολική γιατί ηταν σε αθλια κατάσταση μπρος - πισω), πηρα τηλ. την Hertz και σε 10 λεπτά ειχαν στειλει ιδιωτικό ασθενοφόρο ενω δεν τους το ζητησα γιατι ήμουν μια χαρά, με εξέτασε γιατρός επιτοπου και με το ζόρι τους επεισα να μην με πάνε στο νοσοκομείο , δεν με απασχόλησαν καθόλου με τα διαδικαστικά για το πως και τι εγινε γιατί το ανέλαβε ανθρωπος τους, και οταν γύρισα στο ξενοδοχείο βρήκα νέο αυτοκίνητο να με περιμένει στο παρκινγκ. Επιπλέον χρέωση: μηδεν ευρώ, και η μοναδικη επικοινωνία που έγινε ηταν για να ρωτήσουν αν ειμαι καλά στην υγεία μου, αν χρειάζομαι κάτι, και να ζητήσουν συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Η πλακα ειναι οτι πολλοι μπαρμαμιτσοι εχουν εξαιρετικες κριτικες στο ιντερνετ, ριξτε μια ματια σε μερικες πολυεθνικες που αναφερθηκαν σε προηγουμενα μηνυματα και θα φριξετε...
vagos789 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Κοιταξτε ολα ισχυουν: Και οι ιδιοκτητες ενοικιασεων καποιες φορες κερδοσκοπουν εις βαρος των πελατων (ειδικα των ξενων) Και οι πελατες καποιες φορες ειναι απροθυμοι να αναλαβουν τις προφανεις ευθυνες τους Επισης οι περισσοτεροι rent a car στα νησια δεν κατεχουν αυτοκινητα πλεον, τα νοικιαζουν με leasing για Χ μηνες και μετα τον χειμωνα εχουν μονο κατι σαραβαλα που και στο γκρεμο να τα πεταξεις δεν θα καταλαβουν τη διαφορα
csontheline Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, valadsk είπε ενω αν το νοικιασεις σε γερμανους εχεις το κεφάλι σου ύσηχο. Αν το νοικιάσεις σε Γερμανούς στην Κρήτη, θα πρέπει να είναι από τανκ και πάνω για να μην παθαίνει ζημιές από τα Ντάτσουν τους. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από csontheline
fragma Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, valadsk είπε ενω αν το νοικιασεις σε γερμανους εχεις το κεφάλι σου ύσηχο. Στην Κρήτη με το που βγαίνεις απο το αεροπλάνο ή το καράβι, πρεπει να ασφαλίζεσαι υποχρεωτικά για δολοφονικές επιθέσεις με όπλα, μαχαίρια και αυτοκίνητα. Εχω ζήσει σκηνικά στον ένα χρόνο που ήμουν φαντάρος εκεί που μόνο στο Grand Theft Auto είχα ξαναδεί. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από fragma
Προτεινόμενες αναρτήσεις