Προς το περιεχόμενο

Ζημιά σε ενοικιαζόμενο

woptopdrop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Ναι βρε πασακα μου επειδη ανεφερες να υο σουταρεις σε γκρεμο και ολα καλα, δεν θα σε χρεωσουν τιποτα. 

Και γω για να πουλήσω στους δυσκολους, ελεγα οτι και πιανο να πεσει απο τον ουρανο, δεν θα πληρωσουν τιποτα, απλα ηξερς που θα το πω αυτο. Σε οικογενειαρχες απο Γερμανια η Νορβηγια η Γαλλια οπου ηξερα οτι δεν θα οδηγησουν επικινδυνα και οτι θα τηρησουν τον νομο. Δηλαδη σε πιτσιρικους Αγγλους η Ισραηλινους, ημουν χαρτι και καλαμαρι.

Κανονικα, να ξερεις οτι σε καθε ζημια που προκαλεσεις στο αυτοκινητο, ακομη και χωρις εμπλεκομενο η ακομη και να γινε οσο το ειχες παρκαρισμενο, θα πρεπει να το δηλωνεις εντος 24 ωρων στο γραφειο και να ενημερωνεις την τροχαια,ωστε να γραψεις accident report και να χεις το ροζ δελτιο συμβαντος απο την τροχαια. 

Εγώ γενικά ακόμα τα νοικιασμένα τα συμπεριφέρομαι όπως και τα δικά μου. Τις προάλλες η γυναίκα μου με το μικρό μας αμάξι έκανε στην άκρη για να περάσει διερχόμενο αμάξι και έφαγε το καθρέφτη του διπλανού αυτοκινήτου και λίγο το προφυλακτηρα(ήταν σε κακή κατάσταση βέβαια και το εν λόγω αμάξι αλλά δεν θα μας δικαιολογούσε αυτό). Η άλλη οδηγός έλειπε. Άφησα χαρτάκι με τα στοιχεία μας. Ειδοποίησα την ασφαλιστική μου, δηλώσαμε υπαιτιότητα δικιά μας και όλα καλά. Δεν με πήρανε ποτέ.
Κάποια στιγμή θα γίνουμε ευρωπαίοι. Αλλά αυτά είναι συμπεριφορές που δεν έχουν να κάνουν με το αμάξι. Αυτό που δεν γουστάρω να μου κάνουν δεν το κάνω.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

image.png.94cab81439f1663b58704cf5f5f73810.png

Τα κιτρινα δεν ειναι πιστολιασμα; Δηλαδη αν ηθελες να πιστολιασεις τι περισσοτερο θα σκεφτοσουν; Να τους δωσεις IBAN να σε αποζημιωσουν εκεινοι για τη ζημια που προκαλεσες; :)

Για μια ζημιά που κάνει δεν κάνει 100€ (κακοφτιαγμένο και ξαναχτυπημένο πολύ καιρό πριν το χτυπήσει ο ts) τα 200-250 δεν είναι πιστόλιασμα, είναι αποζημίωση και με το παραπάνω.

Προφανως ο ιδιοκτήτης δεν ασχολήθηκε γιατί είναι τέλος σεζόν και είτε θα αντικατασταθεί ο στόλος η θα μπουν μαζικά για φτιάξιμο και θα τα αναλάβει η ασφαλιστική. 

Εγώ δεν έχω καταλάβει το σύστημα ασφάλισης...Δεν υπάρχει μεικτή που επιδιορθώνονται τα πάντα; Για ποιό λόγο να ανησυχώ εγώ ως πελάτης αν θα τρακάρω ή αν θα το γρατζουνίσω;

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Άσχετα τι νομίζεις, αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι τους αξίζει να τους συμπεριφερθείς και εσύ με τον ίδιο τρόπο.

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις ο ts έχει γράψει από την αρχή πως σκοπός του δεν είναι να πιστολιάσει, αλλά να μην τον υπερχρεώσουν για τη ζημιά.

Τελικά πιστολιασε απο οτι αποδείχθηκε... 

• Like 1

19 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει το σύστημα ασφάλισης...Δεν υπάρχει μεικτή που επιδιορθώνονται τα πάντα; Για ποιό λόγο να ανησυχώ εγώ ως πελάτης αν θα τρακάρω ή αν θα το γρατζουνίσω;

Η μικτή έχει ένα όριο απαλλαγής. Αν η ζημιά είναι μικρότερη από το όριο αυτό, πχ 500€, πληρώνει ο πελάτης.

17 λεπτά πριν, zio10 είπε

Η μικτή έχει ένα όριο απαλλαγής. Αν η ζημιά είναι μικρότερη από το όριο αυτό, πχ 500€, πληρώνει ο πελάτης.

Ωραία, δεν υπάρχει ασφάλεια που να πληρώνει τα πάντα με παραπάνω χρέωση;

Μόλις τώρα, zio10 είπε

Πρέπει να υπάρχει, αναφέρθηκε παραπάνω.

Θα μου πεις γιατί ρωτάς τέτοια πράγματα...Θα σου πω: 

Γιατί αν ο πελάτης για μία γρατζουνιά στην πόρτα από ένα δέντρο, μία καγκελόπορτα κλπ, με λίγα λόγια από "λογική" απροσεξία, αναγκαστεί να πληρώσει, για ποιό λόγο να μην καταφύγει στο να ξηλώσει το μισό αυτοκίνητο, να υπερβεί το όριο των 500 ευρώ και να πληρώσει η ασφαλιστική;

17 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Θα μου πεις γιατί ρωτάς τέτοια πράγματα...Θα σου πω: 

Γιατί αν ο πελάτης για μία γρατζουνιά στην πόρτα από ένα δέντρο, μία καγκελόπορτα κλπ, με λίγα λόγια από "λογική" απροσεξία, αναγκαστεί να πληρώσει, για ποιό λόγο να μην καταφύγει στο να ξηλώσει το μισό αυτοκίνητο, να υπερβεί το όριο των 500 ευρώ και να πληρώσει η ασφαλιστική;

Μηπως επειδη σε αυτη την περιπτωση θα πληρωσει 500?

3 ώρες πριν, mak3don είπε

Αν λέει αλήθεια τότε δεν έχει σχεδόν καθόλου δουλειά επειδή ο κλάδος δουλεύει κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι και επειδή 90% των ενοικιάσεων το κάνουν Έλληνες που ζούν έξω και έρχονται το καλοκαίρι να κάνουν άδεια και να δουν τους δικούς τους.

Εκτός αν η εταιρεία του είναι στο εξωτερικό και κατά κύριο λόγο δουλεύει με ξένους εκεί ναι ίσως το κάνει και δεν δουλεύει με Έλληνες 

Και αληθεια λεω και δουλεια εχω.Ο κλαδος δουλευει κατα κυριο λογο το καλοκαιρι και το 90% των ενοικιασεων το κανουν ξενοι.

20 λεπτά πριν, 4saken είπε

Και αληθεια λεω και δουλεια εχω.Ο κλαδος δουλευει κατα κυριο λογο το καλοκαιρι και το 90% των ενοικιασεων το κανουν ξενοι.

Για λες μας πως λέγεται η εταιρία σου να ξέρουμε να μην σε ενοχλήσουμε. Επιμένω πως το 90 των ενοικιάσεων γίνεται από Έλληνες του εξωτερικού το καλοκαίρι, το χειμώνα βαρατε μύγες για αυτό και έχουν τόσο διαφορά οι τιμές 

Τον χειμωνα δεν βαραμε καν μυγες κανουμε διακοπες.

Μπορεις να επιμενεις οσο θες,κανεις λαθος.Αν μενεις Καβαλα προφανως εχετε πολλους που μενουν Γερμανια και ερχονται Ελλαδα,αλλα και παλι το 90% Ελληνες πελατες ειναι εκτος πραγματικοτητας.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...