Προς το περιεχόμενο

Ζημιά σε ενοικιαζόμενο

woptopdrop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εμένα μου φαίνεται σκουριασμένο και σα να έχει στόκο.

Και με κοντρα πλακέ να ήταν δεν παίζει ρόλο,δεν το παρέλαβε έτσι.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ως προς το τελευταιο συνηθες ερωτημα , εχε υποψιν οτι πολλες τετοιες εταιρειες εχουν αναμεσα σε ολα τα αλλα και νομικο τμημα . Οι πιο μικρες που δεν μπορουν να σηκωσουν το κοστος ενος νομικου τμηματος, συνηθως συνεργαζονται με δικηγορικες εταιρειες. Διοτι προφανεστατα, δεν θα εισαι ο πρωτος που σκεφτηκε με αυτον τον τροπο (aka να μην εχει δωσει εγγυση μπροστα και να κοιταει να πιστολιασει κατοπιν). Δυσκολακι λοιπον να αφηνουν να τους πιστολιαζει ο καθε πικραμενος επ'αοριστον. Ειστε πολλοι και ως εκ τουτου δε νομιζω να χαριζονται.

Ολα αυτα χωρις να γνωριζω φυσικα τι ισχυει με τη συγκεκριμενη εταιρεια που νοικιασες, ουτε και τι προθεσεις μπορει να εχουν οι συγκεκριμενοι για τη συγκεκριμενη φθορρα.

Δεν θέλω να πιστολιασω θέλω να πληρώσω την ζημιά χωρίς να με πιάσουν κότσο. Για αυτό άνοιξα το θεμα

• Like 3

Πριν το πας, τριψτο με λίγη αλοιφουλα για να κρυφτεί ότι μπορεί να κρυφτεί.

Εκεί που έφυγε το χρώμα δεν την γλιτωνεις. Επίσης μπορείς να το ρίξεις και σε μια λακούβα με λάσπη πριν το πας.

Το πιθανότερο να μη το δουν. Έχει τύχει σε φίλο, να το επιστρέφει με άδειο ντεπόζιτο ενώ το είχε πάρει με γεμάτο. Ούτε που το έλεγξαν.

2 λεπτά πριν, woptopdrop είπε

Δεν θέλω να πιστολιασω θέλω να πληρώσω την ζημιά χωρίς να με πιάσουν κότσο. Για αυτό άνοιξα το θεμα

Κανεις δε σε πιανει κοτσο. Το να φτιαξουν τη ζημια που προκαλεσες τρωει χρονο και κατ'επεκταση εσοδα. Διοτι οσο το αμαξι ειναι παροπλισμενο στο συνεργειο δε θα μπορει να εξυπηρετησει αλλο πελατη. Προφανως επωμιζεσαι μερος αυτου του κοστους αυτου.

Η εναλλακτικη σου, οπως σου ειπαν κι αλλοι, ειναι να πας να το φτιαξεις εσυ και να το παραδωσεις οπως το παρελαβες. Γιατι δεν το κανεις αφου φοβασαι οτι θα σε πιασουν κοτσο;

41 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Κανεις δε σε πιανει κοτσο. Το να φτιαξουν τη ζημια που προκαλεσες τρωει χρονο και κατ'επεκταση εσοδα. Διοτι οσο το αμαξι ειναι παροπλισμενο στο συνεργειο δε θα μπορει να εξυπηρετησει αλλο πελατη. Προφανως επωμιζεσαι μερος αυτου του κοστους αυτου.

Η εναλλακτικη σου, οπως σου ειπαν κι αλλοι, ειναι να πας να το φτιαξεις εσυ και να το παραδωσεις οπως το παρελαβες. Γιατι δεν το κανεις αφου φοβασαι οτι θα σε πιασουν κοτσο;

Γιατί φεύγω αύριο ρε αδερφέ τα είπαμε αυτά.

6 λεπτά πριν, woptopdrop είπε

Γιατί φεύγω αύριο ρε αδερφέ τα είπαμε αυτά.

Πήγαινε το και ότι γίνει.. Θα δεις... Αλλά μην περιμένεις λίγα λεφτά να σου πουν.. Το λιγότερο  που θα πάει  είναι από 200 Ευρώ και πανω.. 

Επίσης μη συγκρίνουμε με τιμές Αθήνας που μπορεί να γυρίσεις 50 φανοποιούς και να βρες κάποιον τσαπατσούλη να σου κάνει τη δουλειά φθηνότερα από τους άλλους.

Στην επαρχία είναι μικρός (έως ανύπαρκτος) ο ανταγωνισμός και με δικαιολογία τα αυξημένα μεταφορικά σε βαράνε στα αυτιά.

Πόσω μάλλον αν πάει και νοικιάρικο που θα το βιάζεται ο ιδιοκτήτης.

Υπολογίστε 250-300 ευρώ το λιγότερο.

• Like 1

Εκει που δουλευα εγω, καθε κομματι στα μικρα γκρουπ(a b c,  δηλαδη b στην περιπτωση σου) , χρεωνοταν 350 συν 50€ εξοδα διαχειρισης λογω loss of use, και ολα αυτα βγαιναν κατευθειαν με το ταμπλετ στο check out οταν το μαρκαρα στο σχεδιαγραμμα του αυτοκινητου καο αφαιροντουσαν απο τα 1200€ εγγυηση που ηχαν ηδη παρακρατηθει στο checkin. 

Εφοσον ειναι τοπικο, και δεν εχεις καποια ασφάλεια για ενοικοιαζομενα, πχ axa η lloyds, και εφοσον δεν αφησες εγγυηση, και μιας ειναι κλειστη κοινοτητα, δηλαδη και αστυνομια να καλέσεις, καποια συγγένεια θα χουν, δεν εχεις πολλες ελπιδες. 

Αυτο που σου προτεινω ειναι να κανρις παζαρια αι να πεσεις στα 150, μιας καο δεν προκειται ποτε να το φτιαξουν, απλα θα σου πουν οτι χανει την μεταπωλητικη του αξια σε περιπτωση που προκειται για buyback. 

Επισης μ'αρεσει που συνεχεια του γραφετε να παει να το φτιαξει. 

Δεν διαβασατε οτι προκειται για νησι; Πως θα το στοκαρει και βαψει χωρις να μαθευτει στον ιδιοκτητη; 

• Like 2

15 ώρες πριν, aGka8l είπε

Κανα 150αρι ειναι η ζημιά σε φανοποιο,για αρχη κάνε οτι δεν το χεις παρατηρήσει.το ποσο θα σε χρεώσουν αστο ... Στα ζορια πες 200 εχω τωρα τα θες μαυρα να τελειώνουμε? Μη σκας αν το χες βαλει φουλ ινσουρανς αυτα τα 200 θα τα χες δωσει στο μίσθωμα. 

Αν ειναι μικρη εταιρεία δεν θα χει ουτε συνεργαζομενο δικηγόρο , 

Ωραιες συμβουλές! Ετσι θα παμε μπροστά! 

15 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Πριν το πας, τριψτο με λίγη αλοιφουλα για να κρυφτεί ότι μπορεί να κρυφτεί.

Εκεί που έφυγε το χρώμα δεν την γλιτωνεις. Επίσης μπορείς να το ρίξεις και σε μια λακούβα με λάσπη πριν το πας.

Το πιθανότερο να μη το δουν. Έχει τύχει σε φίλο, να το επιστρέφει με άδειο ντεπόζιτο ενώ το είχε πάρει με γεμάτο. Ούτε που το έλεγξαν.

Και αλλος με ωραίες συμβουλές! Ευγε και σε σενα.

Το θέμα ειναι να εισαι σωστός και χρήσιμος στην κοινωνία και όχι να εισαι απατεώνας!

Θα πας σαν κύριος, θα το δουν οτι το χτύπησες (σε ολους εχει συμβεί) και μετα θα βγάλουν ενα κόστος. 

Θα έρθεις σε συμφωνία μαζι τους για την καλύτερη δυνατή λύση!

Τίμια πράγματα!

Εδω οι περισσότεροι θα σε αγχώσουν και λίγοι θα σε βοηθήσουν. 

• Like 11
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, Tommygre είπε

χρεωνοταν 350 συν 50€ εξοδα διαχειρισης λογω loss of use

Αυτα αν καταλαβα καλα χρεωνονταν λογω του οτι το αυτοκινητο δε θα ηταν διαθεσιμο εως οτου επισκευαστει;

2 ώρες πριν, insoholic είπε

Ωραιες συμβουλές! Ετσι θα παμε μπροστά! 

Και αλλος με ωραίες συμβουλές! Ευγε και σε σενα.

Το θέμα ειναι να εισαι σωστός και χρήσιμος στην κοινωνία και όχι να εισαι απατεώνας!

Θα πας σαν κύριος, θα το δουν οτι το χτύπησες (σε ολους εχει συμβεί) και μετα θα βγάλουν ενα κόστος. 

Θα έρθεις σε συμφωνία μαζι τους για την καλύτερη δυνατή λύση!

Τίμια πράγματα!

Εδω οι περισσότεροι θα σε αγχώσουν και λίγοι θα σε βοηθήσουν. 

Ε ναι, ως γνωστόν οι εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων είναι τίμιες, όταν κάνεις μια μικροζημιά δεν το βλέπουν ως ευκαιρία να βάλουν 100-200-300€ έξτρα στην τσέπη.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον είναι αργά. Όταν νοικιάζουμε αυτοκίνητο δεν δίνουμε πιστωτική κάρτα. Ζητάμε με μια χρέωση συν 5-6 ευρώ τη μέρα πλήρη ασφάλιση. Και τούμπα να τους το πας με τον ουρανό στο έδαφος θα πληρώσεις 0 ευρώ. Θα τα καλύψει η ασφαλιστική. Ούτε εσύ να χαλιέσαι ούτε αυτός που το νοικιάζει. Αυτό μου το είπε ο κύριος που νοίκιασα φέτος στη Ρόδο το αμάξι. Δεν ήρθε καν να το ελέγξει. Απλώς του άφησα τα κλειδιά. Με χαιρέτησε ευγενικά τηλεφωνικά και του ευχήθηκα  να έχει άπειρη δουλειά. Άφησα τα κλειδιά στο πάρκινγκ και μετά από 2 ώρες ήρθε να τα παραλάβει.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Confused 3

1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Πλέον είναι αργά. Όταν νοικιάζουμε αυτοκίνητο δεν δίνουμε πιστωτική κάρτα. Ζητάμε με μια χρέωση συν 5-6 ευρώ τη μέρα πλήρη ασφάλιση. 

Εξήγησε λίγο τι εννοείς "με μια χρέωση". Επίσης αν ο άλλος δε δουλεύει έτσι πώς να τον πείσεις;

2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ε ναι, ως γνωστόν οι εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων είναι τίμιες, όταν κάνεις μια μικροζημιά δεν το βλέπουν ως ευκαιρία να βάλουν 100-200-300€ έξτρα στην τσέπη.

Επειδή αυτοί πάνε να σε κλέψουν και βαράνε στο ψαχνό, θα πρέπει και εσύ να γίνεις τέτοιος; 

Δε νομίζω...

Κάποτε μάγκας ηταν αυτος που αναλάμβανε τις ευθύνες των πράξεων του.

Πλεον, μάγκας θεωρείται αυτός που πάει να ξεγελάσει τον συνάνθρωπο του με σκοπό το προσωπικό του όφελος.

Κάποτε είχαμε τα κότσια να πούμε "ναι, εγω το εκανα χωρίς να το θέλω και αναλαμβάνω την ευθύνη". 

Πλέον, κρυβόμαστε και ψάχνουμε λύσεις για να δείξουμε οτι έχουμε μερική ευθύνη και δεν αναλαμβανουμε την υπόλοιπη. 

Εύχομαι πραγματικά, η κοινωνία μας να αρχίσει να αλλάζει απο τέτοιες απόψεις γιατί η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.

Και τέλος, για τον φίλο με το τρακάρισμα.. σε ολους μας εχει τυχει και όντως πληρώνουμε και τα θεωρούμε πεταμένα λεφτά, αλλά το κύρος σου και το φιλότιμο σου δείχνουν ποίος είσαι, και αν τους μιλήσεις ντρομπρα και ευγενικά τότε υπάρχουν πιθανότητες να σου εξηγηθούν στα ίσια και αυτοί! Αντιθέτως, αν πας να τους παιξεις πουστι@ τότε αν το αντιληφθούν σίγουρα δε θα στη χαρίσουν. 

Φιλικα πάντα! 

• Like 9
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...