Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://ibb.co/HDjNMXG

Hyundai i20 του 2012 σε νησί (Ικαρία)

Αύριο το γυρνάω. Τι να περιμένω από λεφτά ώστε να μην με πιάσουν Μαλ....

Η ζημιά είναι δεξιά στο σημείο κάτω από την πόρτα δίπλα από τον τροχό 

https://www.google.com/search?q=hyundai+i20+2012&client=ms-android-oneplus-rvo3&prmd=ivn&sxsrf=ALiCzsadfw5NMHrnWjGOxcN9cDpzEp4XbQ:1663426783981&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi0ssbUi5z6AhXRCuwKHVQuCdkQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=663&dpr=3#imgrc=v3CoOnlop5bItM&imgdii=5_2auBso6-WMiM

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ σαν κόστος επισκευής 100-200€ 

Η εταιρεία πιστεύω θα χρεώσει τα διπλά. Ο λόγος ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί, συν την μείωση της αξίας του αυτοκινήτου, συν οτι θα έχουν ένα αυτοκίνητο λιγότερο για μερικές μέρες.

Έχεις την έξτρα ασφάλεια ή όχι;

Μήπως να το φτιάξεις εσύ και να το πας το αμάξι πίσω 3 μέρες αργότερα;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, woptopdrop είπε

https://ibb.co/HDjNMXG

Hyundai i20 του 2012 σε νησί (Ικαρία)

Αύριο το γυρνάω. Τι να περιμένω από λεφτά ώστε να μην με πιάσουν Μαλ....

Η ζημιά είναι δεξιά στο σημείο κάτω από την πόρτα δίπλα από τον τροχό 

https://www.google.com/search?q=hyundai+i20+2012&client=ms-android-oneplus-rvo3&prmd=ivn&sxsrf=ALiCzsadfw5NMHrnWjGOxcN9cDpzEp4XbQ:1663426783981&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi0ssbUi5z6AhXRCuwKHVQuCdkQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=663&dpr=3#imgrc=v3CoOnlop5bItM&imgdii=5_2auBso6-WMiM

Αυτό πάντως ήταν ήδη χάλι μαύρο πριν το χτυπήσεις...

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Εγώ θεωρώ σαν κόστος επισκευής 100-200€ 

Η εταιρεία πιστεύω θα χρεώσει τα διπλά. Ο λόγος ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί, συν την μείωση της αξίας του αυτοκινήτου, συν οτι θα έχουν ένα αυτοκίνητο λιγότερο για μερικές μέρες.

Έχεις την έξτρα ασφάλεια ή όχι;

Μήπως να το φτιάξεις εσύ και να το πας το αμάξι πίσω 3 μέρες αργότερα;

Δεν έχω φίλε δυστυχώς και αύριο στις 3 φεύγω άρα δεν προλαβαίνω κιόλας... Αν καταφέρω στο 200αρι είναι οκ λες ε;

13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτό πάντως ήταν ήδη χάλι μαύρο πριν το χτυπήσεις...

Ήταν φίλε αλλά δεν νομίζω να μου το χαρίσουν 😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, woptopdrop είπε

Ήταν φίλε αλλά δεν νομίζω να μου το χαρίσουν 😛

Το ξέρω, όχι μόνο δεν θα στο χαρίσουν αλλά θα σε υπερχρεώσουν κιόλας, και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.

Αλήθεια, σου έχουν κρατήσει εγγύηση μέσω πιστωτικής?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Στις μικροζημιές πάντως (των 50€ ας πούμε) κατά κανόνα χρεώνουν 4-5 φορές πάνω από όσο κοστίζει.

Το ξέρω ρε φίλε αλλά οκ στο κάτω κάτω της γραφής θα τους πω πάρε 200-250 ευρώ, αυτά έχω. Τι θα μου κάνουν δηλαδή;

Επεξ/σία από woptopdrop
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, woptopdrop είπε

Το ξέρω ρε φίλε αλλά οκ στο κάτω κάτω της γραφής θα τους πω πάρε 200-250 ευρώ, αυτά έχω. Τι θα μου κάνουν δηλαδή;

Για αυτό σε ρώτησα αν σου έχουν δεσμεύσει εγγύηση μέσω κάρτας, αν το είχαν κάνει τότε θα έπρεπε να τους κυνηγήσεις εσύ, ενώ τώρα θα πρέπει να σε κυνηγήσουν αυτοί και δεν ξέρω αν αξίζει.

Δημοσ.

Κανα 150αρι ειναι η ζημιά σε φανοποιο,για αρχη κάνε οτι δεν το χεις παρατηρήσει.το ποσο θα σε χρεώσουν αστο ... Στα ζορια πες 200 εχω τωρα τα θες μαυρα να τελειώνουμε? Μη σκας αν το χες βαλει φουλ ινσουρανς αυτα τα 200 θα τα χες δωσει στο μίσθωμα. 

Αν ειναι μικρη εταιρεία δεν θα χει ουτε συνεργαζομενο δικηγόρο , 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, woptopdrop είπε

Ως προς το τελευταιο συνηθες ερωτημα , εχε υποψιν οτι πολλες τετοιες εταιρειες εχουν αναμεσα σε ολα τα αλλα και νομικο τμημα . Οι πιο μικρες που δεν μπορουν να σηκωσουν το κοστος ενος νομικου τμηματος, συνηθως συνεργαζονται με δικηγορικες εταιρειες. Διοτι προφανεστατα, δεν θα εισαι ο πρωτος που σκεφτηκε με αυτον τον τροπο (aka αφου δεν εχει δωσει εγγυηση μπροστα , να κοιταει να πιστολιασει κατοπιν). Δυσκολακι λοιπον να αφηνουν να τους πιστολιαζει ο καθε πικραμενος επ'αοριστον. Ειστε πολλοι και ως εκ τουτου λαμβανουν μετρα.

Ολα αυτα χωρις να γνωριζω φυσικα τι ισχυει με τη συγκεκριμενη εταιρεια που νοικιασες, ουτε και τι προθεσεις μπορει να εχουν οι συγκεκριμενοι για τη συγκεκριμενη φθορα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...