Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκτος από το καλο support σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος , δεν έχει να προσφέρει κάτι το ιδαίτερο τα τελευταία 4-5 χρονια , τα προϊόντα τις είναι μέτρια σε σχέση με τον ανταγωνισμό , η τελευταία καλή κάρτα που έπιασα στα χερια μου από την EVGA ήταν η 1080Ti FTW3 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apostol. είπε

Ακυρο τελειως, καμια σχεση, powerpc cpu ειχαν +nvidia gpu.

Hθελαν να πανε x86 για τους γνωστους λογους.

H nvidia δεν παραγει επεξεργαστες, θα επρεπε να πανε σε ξεχωσιστα chips πανω στο mainboard.

SoC Apus =οικονομιες κλιμακος, λιγοτερη πολυπλοκοτητα, ενα προμηθευτης με ολα οσα συνεπαγεται.

Προφανως και η amd προσεφερε με την τοτε καινουρια rdna μια πολυ καλυτερη λυση μαζι με τους ryzen σε ενα SoC.

Η επιλογη απο μεριας MS-Sony ηταν no brainer.

Οπως ηταν και η επιλογη της nintendo με tegra.

Αν ποτε θελει να παει x86 η Ninty(πολυ απιθανο), σχεδον σιγουρα θα ακολουθησει τον δρομο των αλλων δυο.

https://www.eetimes.com/microsoft-takes-nvidia-to-arbitration-over-pricing-of-xbox-processors/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επεσε το μαιν, οι τιμες πεφτουν κ κλεινουν εταιριες.

η ιντελ θα φαει  φολα, αλλα δεν πειραζει,εχει λεφτα

κολλησαν κ οι ντραιβερ, καθυστερησε, ολα μαζι τα επαθε.θα φαει το μπρελοκ του αιωνα

Επεξ/σία από Stefanos683
Δημοσ.

Δεν θα κλάψω δεν μου άρεσε η πολιτική της America first ούτε το οτι σε υποχρέωνε να παντρευτείς αυτό που αγοράζεις γιατί σου έλεγε η εγγύηση ακολουθεί τον αγοραστή όχι το προϊόν και έτσι αν πουλούσες κάτι ο αγοραστής είχε εγγύηση μέσω εσένα του πωλητή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

Χωρίς να είμαι ειδικός τους χώρου, νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα που η AMD δίνει έτοιμη λύση και για επεξεργαστή και για GPU, κάτι που μάλλον δε μπορεί να κάνει η πράσινη και μέχρι τώρα ίσως όχι και η Intel.

Από την άλλη η πράσινη που έχει arm πλατφόρμα εφοδιάζει τη Nintendo κάτι που δεν έχει η AMD για παράδειγμα.

Πάντως όπως παρουσίασαν το πράγμα είναι ζορικο να είσαι συνεργάτης της Nvidia κυρίως από τη στιγμή που σου κάνει ανταγωνισμό η ίδια οπότε είναι πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλοι ή να πάνε αποκλειστικά στους κόκκινους

η αμδ εχει ξετιναξει τις φτηνοτερες καρτες γραφικων, 

παρα πολλοι βαζουν μια ρχ 6600 ,, colorfull, xfx, κ τελος,  η evga και οι υπολοιπες πρισπαθουν να πουλησουν σε διπλασιες τιμες, 

δεν τους μενει χωρος για πολυ φσγητο, ηρθε κ η ιντελ, η evga βαρεσε κανονι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran79 είπε

Και σου ξαναλεω, ασχετα με το τι εγινε τοτε, οταν εκανε κινηση η ms για x86 δεν υπηρχε περιπτωση να παει με nvidia.

Apu's SoC's ειναι το μελλον και ποσο μαλλον με την επομενη γενια ryzen/rdna3 που θα κοντραρει στα ισια την πρασινη και σε rt.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έτυχε ποτέ να πάρω κάτι απ΄ αυτούς. Αλλά ρε παιδί μου τόση στεναχώρια ο άλλος, κοντεύει να κλάψει επειδή από μόνοι τους διαλέξανε να σταματήσουν τη συνεργασία;; Δεν έγινε και κάτι δραματικό, να πεις τους λυπάμαι. Δεν καταλαβαίνω τέτοιο συναισθηματισμό για μια εταιρία που απλά την πληρώνεις και σου πουλάει κάτι. Ουσιαστικά αυτό είναι. Γιατί παθιάζεται έτσι ο κόσμος με τις εταιρίες; Μπίζνα είναι για αυτούς. πουλάνε, αγοράζεις, πρέπει να γίνεις και fanboy;

Εγώ πχ. έχω σε εκτίμηση στις mobos την Asrock. Όχι ότι παίρνω τυφλά, πάντοτε κοιτάω σε όλους χωρίς προκατάληψη. Πρόσφατα πήρα πχ. μια Asus. Αλλά αν κλείσει η Asrock δεν θα βάλω και τα κλάμματα, ντάξει, έχει κι άλλους. Αρκεί να μένουν αρκετοί και να υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός, αυτό οκ.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Apostol. είπε

Και σου ξαναλεω, ασχετα με το τι εγινε τοτε, οταν εκανε κινηση η ms για x86 δεν υπηρχε περιπτωση να παει με nvidia.

Apu's SoC's ειναι το μελλον και ποσο μαλλον με την επομενη γενια ryzen/rdna3 που θα κοντραρει στα ισια την πρασινη και σε rt.

θέλω να πω πως η nvidia έχει κακό ιστορικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...