Hp127435 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Έχω το samsung a53 εδώ και 1 εβδομάδα. Από την αρχή ανέβαζε πολύ εύκολα θερμοκρασια με χρήση Facebook, Instagram κτλ, μου είπανε ότι είναι μέχρι να μάθει τα μοτίβα χρησης. Όμως πλέον όταν μιλάω στο τηλέφωνο ή θερμοκρασια ανεβαίνει πάρα πολύ και γενικά ανεβάζει εύκολα θερμοκρασια. Τι μπορώ να κανω; Ευχαριστώ πολύ
meletis_m Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Hp127435 είπε Καλησπέρα σας, Έχω το samsung a53 εδώ και 1 εβδομάδα. Από την αρχή ανέβαζε πολύ εύκολα θερμοκρασια με χρήση Facebook, Instagram κτλ, μου είπανε ότι είναι μέχρι να μάθει τα μοτίβα χρησης. Όμως πλέον όταν μιλάω στο τηλέφωνο ή θερμοκρασια ανεβαίνει πάρα πολύ και γενικά ανεβάζει εύκολα θερμοκρασια. Τι μπορώ να κανω; Ευχαριστώ πολύ Εάν δε έχει περάσει doa επιστροφή με το απόδειξη αγοράς . Αλλά μήπως έτσι λειτουργεί το συγκεκριμένο μοντέλο ; Για κάνε και ένα τηλέφωνο στη επίσημη αντιπροσωπεία και ρώτησε τους .
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) κοίταξε, αν έξω έχει 30 βαθμούς και το έχεις με θήκη και στα 120Ηz και εισαι καμιά ώρα στις εφαρμογές αυτές ενεργά(κοινώς βίντεο, τσατ κλπ κλπ) ε οκ λογικό είναι. Επίσης, ο exynos που έχει δεν είναι και απο τα πιο δροσερά τσιπάκια εκει έξω. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Xristaras12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα