Προς το περιεχόμενο

Απορίες περί directories, mount κ.α στα Windows

valadsk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το project έχει ως εξής. Έχω storagebox της Hetzner που λόγω δουλειάς το έχω πλέον πολύ φθηνά. Υποστηρίζει, samba, webdav, ftp και πλήθος άλλων προτοκόλλων.  Έχει διαθέσιμο χώρο 9TB που πάει χαμένος, δεν χρησιμοποιείται.

Έχω ήδη γίνει Node operator στο Storj δοκιμαστικά με ένα drive που είχα 1TB, αλλά επειδή δεν παίζει να αφήνω 24/7 το PC ανοιχτό + το κέρδος είναι αμελητέο, θα πάω σε VPS που ήδη πληρώνω για δική μου χρήση.

Παράλληλα, θα αξιοποιήσω το storagebox τα 9TB που έχω ως χωρητικότητα που θα τη δώσω στο Storj.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν υποστηρίζει Network mapped drives. Το πρόγραμμα του Storj δημιουργεί τους εξής φακέλους στο directory που θα το βάλεις να αποθηκεύσει και εκτός των φακέλων sql databases:

blobs
garbage
temp
trash

Και θέλω να κάνω αυτό που λέει εδώ το μήνυμα αλλά δεν γνωρίζω πως. Καμιά ιδέα;

Εν ολίγοις, να εχω τους φακέλους blobs, garbage,temp kai trash στο network mapped drive και τις sql databases σε φυσικό δίσκο του VPS. Η sql databases δεν υποστηρίζουν networkj mapped drives.

Capture.PNG

Επεξ/σία από valadsk
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείτε ότι δεν ξέρω πως είναι το λειτουργικό του storj ή του storagebox αλλά στο μήνυμα λέει να σηκώσεις samba και να κάνεις mount τους φακέλους αυτούς στο SMB, δηλαδή εκεί που δηλώνεις τα mount points της samba.

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εννοείτε ότι δεν ξέρω πως είναι το λειτουργικό του storj ή του storagebox αλλά στο μήνυμα λέει να σηκώσεις samba και να κάνεις mount τους φακέλους αυτούς στο SMB, δηλαδή εκεί που δηλώνεις τα mount points της samba.

ας το θέσω αλλιώς

τα symlinks θα στείλουν τα αρχεία του φακέλου blobs που δημιουργεί η Α εφαρμογή στο partition HDD σε network mapped drive αυτόματα, χωρίς να γεμίζει το HDD?

το πρόγραμμα δεν επιτρέπει τη χρήση network mapped drives για αποθήκευση αρχείων.

Capture.PNG

Επεξ/σία από valadsk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...