soiramk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά την εγκατάσταση του macOS 12.6 με το Safari 16, οι ειδοποιήσεις από ιστότοπους που έχω εγγραφεί σταμάτησαν να λειτουργούν. Αυτό που εννοώ είναι ότι παρόλο που λαμβάνω ειδοποιήσεις (Alerts) στο Notification Center, όταν κάνω κλικ σε αυτές (Εμφάνιση) δεν κάνουν τίποτα. Δεν ανοίγει σε νέα καρτέλα στο Safari όπως έκανε παλιά. Κάποια βοήθεια;
kormos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, soiramk είπε Μετά την εγκατάσταση του macOS 12.6 με το Safari 16, οι ειδοποιήσεις από ιστότοπους που έχω εγγραφεί σταμάτησαν να λειτουργούν. Αυτό που εννοώ είναι ότι παρόλο που λαμβάνω ειδοποιήσεις (Alerts) στο Notification Center, όταν κάνω κλικ σε αυτές (Εμφάνιση) δεν κάνουν τίποτα. Δεν ανοίγει σε νέα καρτέλα στο Safari όπως έκανε παλιά. Κάποια βοήθεια; Δες λίγο το παρακάτω, μήπως και λυθεί το πρόβλημα που έχεις: https://discussions.apple.com/thread/253305208?answerId=256323573022#256323573022
soiramk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kormos είπε Δες λίγο το παρακάτω, μήπως και λυθεί το πρόβλημα που έχεις: https://discussions.apple.com/thread/253305208?answerId=256323573022#256323573022 Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις αλλά όταν πατάω πάνω τους δεν κάνει τίποτα. Όλα τα άλλα widget που βρίσκονται στο Notification Center δουλεύουν κανονικά. Π.χ αν πατήσω στον καιρό ανοίγει κανονικά στον Safari 🤔 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από soiramk
kormos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, soiramk είπε Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις αλλά όταν πατάω πάνω τους δεν κάνει τίποτα. Όλα τα άλλα widget που βρίσκονται στο Notification Center δουλεύουν κανονικά. Π.χ αν πατήσω στον καιρό ανοίγει κανονικά στον Safari 🤔 Χμμμ, μάλιστα. Να το δω λίγο ακόμα και θα επιστρέψω αν βρω κάτι. Δεν έχω διαθέσιμη συσκευή με Monterey αυτή τη στιγμή για να το δω άμεσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα