Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rattlehead είπε

Αν παίρνατε 1 τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση θα σας έλεγαν ότι ΟΛΑ είναι εκθεσιακα. Και γενικά μου ειπε ο, τι δείτε σήμερα σε μισή τιμή είναι εκθεσιακό. Καλή ανατίναξη μπαταρίας σε ολους

Πάντως και εκθεσιακά να ειναι ολα, εαν κάτι ειναι πραγματική προσφορά(οπως πχ ορισμένα φθηνοτερα realme),εχεις κανονικά 2χρονια εγγυηση, δεν ειναι ότι σου δίνουν πχ εκθεσιακό με 6μήνες οπως κάτι σκρουτζομάγαζα/καταστήματα σε facebook.

Για το realme του θέματος, προσωπικα θα έδινα λιγα παραπάνω χρήματα να πήγαινα στο φετινο GT 2 που ειναι συνολικά καλύτερη συσκευή.

• Thanks 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πάντως και εκθεσιακά να ειναι ολα, εαν κάτι ειναι πραγματική προσφορά(οπως πχ ορισμένα φθηνοτερα realme),εχεις κανονικά 2χρονια εγγυηση, δεν ειναι ότι σου δίνουν πχ εκθεσιακό με 6μήνες οπως κάτι σκρουτζομάγαζα/καταστήματα σε facebook.

Για το realme του θέματος, προσωπικα θα έδινα λιγα παραπάνω χρήματα να πήγαινα στο φετινο GT 2 που ειναι συνολικά καλύτερη συσκευή.

Λαπτοπ εκθεσιακό θα έπαιρνες; μάλλον όχι. Έτσι ακριβώς και με το κινητό. Εγώ δεν διακινδυνευω κινητό με ipxx να το ανοίξει κάποιος να αλλάξει μπαταρία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Λαπτοπ εκθεσιακό θα έπαιρνες; μάλλον όχι. Έτσι ακριβώς και με το κινητό. Εγώ δεν διακινδυνευω κινητό με ipxx να το ανοίξει κάποιος να αλλάξει μπαταρία. 

Εαν η τιμή του ήταν πραγματική προσφορά, εννοείται θα έπαιρνα .

Προφανώς δεν θα έπαιρνα κάτι εκθεσιακό εαν είχε μικρή πραγματική έκπτωση σε σχέση με άλλα καταστήματα.

Πραγματική προσφορά ειναι πχ το Realme στα 105 περιπου ευρω(οπως και το Poco m3pro πριν λιγο καιρο απο Γερμανο) οταν απο σκρουτζ το βρισκεις στα 150+ευρω(λογικα εχει καταργηθει), ειδικά αν ειχα και τίποτα πόντους για εξαργύρωση να βγει ακόμα πιο φθηνά, μιας και γενικά οι συσκευές των 100ευρώ ειναι χάλι μαύρο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

εκθεσιακό σημαίνει στο stand συνέχεια ανοικτό και να το χειρίζεται ο καθένας? γιατί αν είναι έτσι να την βράσω την 2ετή. 

παίρνεις κάτι που έχει χρησιμοποιηθεί πολύ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

εκθεσιακό σημαίνει στο stand συνέχεια ανοικτό και να το χειρίζεται ο καθένας? γιατί αν είναι έτσι να την βράσω την 2ετή. 

παίρνεις κάτι που έχει χρησιμοποιηθεί πολύ.

Εκθεσιακό γενικά σημαίνει ότι εχει ανοιχτει και χρησιμοποιηθεί, τώρα για πόσο καιρο δεν το γνωριζουμε.

Γιαυτό κιολας υποτιθεται οτι σου δινει και ανάλογη έκπτωση, να αντισταθμίσει το οτι ειναι χρησιμοποιημένο. Επίσης, το τόνισα ότι προφανώς σε πιο ακριβά πράγματα θα ήμουν πιο διστακτικός σε εκθεσιακά, σε σχέση με πχ κινητό των 100ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εαν η τιμή του ήταν πραγματική προσφορά, εννοείται θα έπαιρνα .

Προφανώς δεν θα έπαιρνα κάτι εκθεσιακό εαν είχε μικρή πραγματική έκπτωση σε σχέση με άλλα καταστήματα.

Πραγματική προσφορά ειναι πχ το Realme στα 105 περιπου ευρω(οπως και το Poco m3pro πριν λιγο καιρο απο Γερμανο) οταν απο σκρουτζ το βρισκεις στα 150+ευρω(λογικα εχει καταργηθει), ειδικά αν ειχα και τίποτα πόντους για εξαργύρωση να βγει ακόμα πιο φθηνά, μιας και γενικά οι συσκευές των 100ευρώ ειναι χάλι μαύρο.

Το m3 του Γερμανού δεν ήταν εκθεσιακό, τα μπερδεύεις. Εδώ μιλάμε για ώρες ατελείωτες στην φόρτιση. Όπως και να έχεις εσύ πληρώνεις, όχι εγω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Το m3 του Γερμανού δεν ήταν εκθεσιακό, τα μπερδεύεις. Εδώ μιλάμε για ώρες ατελείωτες στην φόρτιση. Όπως και να έχεις εσύ πληρώνεις, όχι εγω

Το m3 του Γερμανού το ανέφερα σαν άλλη μια περιπτωση πρόσφατης προσφοράς στα 100ευρώ υπο την έννοια οτι γενικά δεν βλέπουμε προσφορές σε αυτά τα χρήματα, οχι σαν αντιπρόταση μιας και έχει τελειώσει.

Επίσης συμφορουμίτης πιο πίσω ανέφερε συγκεκριμένα για το realme 8 οτι προχώρησε σε ηλεκτρονική παραγγελία, η οποια δεν γίνεται σε εκθεσιακά προιοντα.

Αυτά για το realme 8 συγκεκριμένα βέβαια και όχι το GT του θέματος.

48 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Παρήγγειλα το πρωί ένα Realme 8 με 109 ευρώ που είχε.

Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι εφόσον δεν αναφέρει εκθεσιακό τότε είναι σφραγισμένο.

Παίζει να μου έρθει κανένα με 7000 ώρες λειτουργίας;

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Το m3 του Γερμανού το ανέφερα σαν άλλη μια περιπτωση πρόσφατης προσφοράς στα 100ευρώ, οχι σαν αντιπρόταση μιας και έχει τελειώσει).

Επίσης συμφορουμίτης πιο πίσω ανέφερε συγκεκριμένα για το realme 8 οτι προχώρησε σε ηλεκτρονική παραγγελία, η οποια δεν γίνεται σε εκθεσιακά προιοντα.

Αυτά για το realme 8 συγκεκριμένα βέβαια και όχι το GT του θέματος.

Ρώτησα και για το realme 8, γιατί το είδα στο διπλανό φόρουμ και η απάντηση ήταν ίδια. Εκθεσιακό. Άσε που δίνει την δυνατότητα παραγγελίας και μετά λέει το προϊόν δεν βρέθηκε. Κωτσος forever

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εκθεσιακό γενικά σημαίνει ότι εχει ανοιχτει και χρησιμοποιηθεί, τώρα για πόσο καιρο δεν το γνωριζουμε.

Γιαυτό κιολας υποτιθεται οτι σου δινει και ανάλογη έκπτωση, να αντισταθμίσει το οτι ειναι χρησιμοποιημένο. Επίσης, το τόνισα ότι προφανώς σε πιο ακριβά πράγματα θα ήμουν πιο διστακτικός σε εκθεσιακά, σε σχέση με πχ κινητό των 100ευρώ.

από αυτά που θυμάμαι είναι και συνέχεια στο φορτιστή....

patra-center-(2).jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το επικοινωνιακό κομμάτι του Κωτσόβολου ειναι λιγο οτι να ναι. Και παλιοτερα θυμαμαι κινητά να αναφέρονται μονο απο κατάστημα και ορισμένοι που πήγαν και πήραν ειχαν πει οτι ειναι σφραγισμένα. Αλλες φορές είχαν πει οτι ήταν όντως εκθεσιακά.

Καλό ειναι να αναφέρονται τα +(χαμηλή τιμή)και τα -(χρησιμοποιημένο,και ο καθένας να τα βάλει κάτω και να κρίνει τι θα κάνει.

Το ανέφερα και πιο πάνω οτι προφανώς τα εκθεσιακά μοντέλα αξίζουν το ρίσκο σε αγορές μικρότερης χρηματικής αξίας, παρά μεγαλύτερης(ειδκά για Iphone,μακρια και αγαπημένα).

Το Realme GT του θέματος και καινούργιο να ειναι, δεν αξιζει οταν βρίσκεις με λίγα παραπάνω χρήματα απο skroutz/bestprice το GT 2.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Αν παίρνατε 1 τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση θα σας έλεγαν ότι ΟΛΑ είναι εκθεσιακα. Και γενικά μου ειπε ο, τι δείτε σήμερα σε μισή τιμή είναι εκθεσιακό. Καλή ανατίναξη μπαταρίας σε ολους

Κλαίω με το σχόλιο 

Δημοσ.

εγώ το πήρα πριν δύο μήνες καινούργιο κούτα από άλλο μαγαζί στα 315 ευρώ .

αυτό το από 3.000 χιλιάδες ευρώ μόνο 299 είναι για αμερικανάκια .

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

το realme του θέματος ειναι πιθανοτατα παλι εκθεσιακο και με κοτσοεγγυηση δεν θελω να ξανα μπλεξω . Τα αλλα που αναφερεις απο γερμανο τα εχω παρει ολα σφραγισμενα . Ο κοτσος το κανει επαναλαμβανομενα αυτο και εχει βγαλει ονομα . Πχ παλια στο πατερα μου του πηραν μετα +100 για επισκευη και αλλαγη μπαταριας κοινως τον κατακλεψαν για μια φτηνη οικονομικη δηθεν συσκευη .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για εκθεσιακά κομμάτια.

Από το δεκαπενταύγουστο ήμουν σε αναζήτηση νέας συσκευής, προσβλέποντας σε προσφορές της εποχής.

Με τα πολλά, πριν 2 βδομάδες κατέληξα στο Realme GT 5G από τον Κοτσόβωλο, όταν το είχε ακόμα στα € 420 (όχι ότι ήταν προσφορά, αλλά...).

Όταν πήγα σε κατάστημα για να το παραγγείλω και να βεβαιωθώ ότι θα έπαιρνα σφραγισμένη συσκευή, μου είπαν ότι όλες οι διαθέσιμες συσκευές ήταν εκθεσιακές. Τα συμπεράσματα δικά σας (εγώ έφυγα τρέχοντας...).

Δημοσ.

Καλή φάση γενικά για κάποια κινητά.. Έχω βρει κάποια ενδιαφέροντα αλλά είναι μακρυά μου.. Και δεν στέλνουν.. Είναι οριστικό αυτό η αν πάρεις τηλέφωνο βγάζεις καμία άκρη? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...