schumi46 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερες στο τιμ, παιδια αντιμετωπιζω ξαφνικα το εξης θεμα σε ενα παλαιοτερο λαπτοπ μου. Χτες το ανοιξα μετα απο 2 χρονια ακινησιας, δουλεψε κανονικοτατα με λανθασμενη ημερομηνια κ ωρα οντας συνδεδεμενο στο ιντερνετ. Σημερα προσπαθησα να το ξαναενεργοποιησω, αλλα μου βγαζε μια μαυρη οθονη απ τα bios κ μου ζηταει να εισάγω ενα κωδικο „enter password“. ξερει κανεις που οφειλεται; φοραει windows 7 Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Ειχες βαλει κωδικο και δεν το θυμασαι. Καλο ειναι να γραφουμε μοντελο του υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
schumi46 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ειχες βαλει κωδικο και δεν το θυμασαι. Καλο ειναι να γραφουμε μοντελο του υπολογιστη. Oχι φιλε μ. Κανενα κωδικο περα απο των windows στην εναρξη. Ειναι ενα toshiba a300 15B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, schumi46 είπε Oχι φιλε μ. Κανενα κωδικο περα απο των windows στην εναρξη. Ειναι ενα toshiba a300 15B Δοκιμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
schumi46 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δοκιμασε Ευχαριστω φιλε. Κταλαβαινεις τι ακριβωε πρεπει να κανω με αυτο το καλωδιακι; Δν ειναι κατανοητο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, schumi46 είπε Ευχαριστω φιλε. Κταλαβαινεις τι ακριβωε πρεπει να κανω με αυτο το καλωδιακι; Δν ειναι κατανοητο πολυ. Εχει δύο επαφές στην μητρική που πρέπει να τις ενώσεις δηλαδή βραχυκύκλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα