Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την αναβάθμιση στο watchOs9, όταν απαντάω σε μία κλήση στο iPhone, δεν εμφανίζεται το στογγυλό πράσινο dot στο πανω μέρος του WatchFace του apple watch, που υποδείκνυε ότι είμαι σε κλήση. Πατώντας πάνω σε εκείνη την ένδειξη (το πράσινο dot) άνοιγε αμέσως η εφαρμογή phone του ρολογιού και μπορούσα να κάνω μεταφορά κλήσης. Τώρα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή χειροκίνητα βρίσκοντάς την.
Η αντίστροφη διαδικασία λειτουργεί κανονικά, δηλαδή αν απαντήσω μία κλήση στο ρολόι, πάνω αριστερά στην οθόνη του iPhone εμφανίζεται πράσινη ενδειξη και όταν πατάω εκεί, ανοίγει το phone app και μπορώ να μεταφέρω την κλήση.

Γνωρίζει κανείς κάτι? Συμβαίνει σε κάποιον αυτό και αν ναι πώς το αντιμετώπισε? 
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μοντέλα:
- iPhone 13 (ios16)
- Apple Watch SE (watchOs9)

Δημοσ.

Το αφαίρεσαν μαζί με το now playing για να χρησιμοποιεί ο κόσμος περισσότερο το dock. Επίσης με το νέο OS, ότι app χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή είναι πάντα 1ο στο dock οπότε με ένα κλικ του side button, είσαι στην phone εφαρμογή. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Το αφαίρεσαν μαζί με το now playing για να χρησιμοποιεί ο κόσμος περισσότερο το dock. Επίσης με το νέο OS, ότι app χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή είναι πάντα 1ο στο dock οπότε με ένα κλικ του side button, είσαι στην phone εφαρμογή. 

Απλά να ρωτήσω εαν ξέρεις? Που ανακοινώθηκε επίσημα οτι καταργήθηκε? Θέλω να πω είμαστε βέβαιοι οτι πρόκειται για κατάργηση και όχι bug?

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, kozark είπε

Απλά να ρωτήσω εαν ξέρεις? Που ανακοινώθηκε επίσημα οτι καταργήθηκε? Θέλω να πω είμαστε βέβαιοι οτι πρόκειται για κατάργηση και όχι bug?

https://support.apple.com/en-us/HT205550 
image.png.786655abeb6a0807669843215b9722c3.png

https://forums.macrumors.com/threads/watchos-9-bug-missing-status-from-watch-face.2358538/
αναφέρουν και για το phone call icon στο 2ο link 

*Επίσης αναφέρουν ότι σε 49mm θα εμφανίζεται το icon. 

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...