Προς το περιεχόμενο

Errors σε Skoda 99-00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Αυτος  ειναι  ο κινητήρας μου  χωρις  το  καπάκι.Υπάρχει  κανεις  που  μπορει  να  διακρινει  το  ΜΑΦ;

Λογικά είναι κάπου στον σωλήνα που έχω σε κύκλο:

image.jpeg

Δοκίμασε να τραβήξεις καλύτερη φωτό.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Λογικά είναι κάπου στον σωλήνα που έχω σε κύκλο:

image.jpeg

Δοκίμασε να τραβήξεις καλύτερη φωτό.

Εχω τραβηξει  αλλα  δεν  με  αφηνει  να  την ανεβασω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

MAP-Sensor.jpg

https://www.briskoda.net/forums/topic/460591-maf-sensor/

Αυτό στη φωτό είναι MAP (Manifolf Absolute Pressure), ο οποίος βρίσκεται πάνω στην εισαγωγή για να αντιλαμβάνεται υποπίεση, μήπως έχει τέτοιο αντί για MAF;

Καλημέρα
Μιλησα με  την  Σκοντα  σημερα ενδεχομένως να  μην  έχω MAF αλλα MAP. Απο οτι  μου είπαν,ο κινητήρας μου  ειναι ο ΑQW,που  ο κηνητήρας αυτος δυσκολα ειχε MAF.θα  πάω να  κοιτάξω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Καλημέρα
Μιλησα με  την  Σκοντα  σημερα ενδεχομένως να  μην  έχω MAF αλλα MAP. Απο οτι  μου είπαν,ο κινητήρας μου  ειναι ο ΑQW,που  ο κηνητήρας αυτος δυσκολα ειχε MAF.θα  πάω να  κοιτάξω.

Αν έλεγες από την αρχή ότι είναι ο AQW θα σου έλεγα πως αυτοί έχουν MAP, και από ότι διάβασα είναι σύνηθες τα μη original διαγνωστικά να βγάζουν σφάλμα MAF.

Δες καλύτερη φωτό:

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ SKODA FABIA 1.4i 8val AQW 2000-2004

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αν έλεγες από την αρχή ότι είναι ο AQW θα σου έλεγα πως αυτοί έχουν MAP, και από ότι διάβασα είναι σύνηθες τα μη original διαγνωστικά να βγάζουν σφάλμα MAF.

Δες καλύτερη φωτό:

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ SKODA FABIA 1.4i 8val AQW 2000-2004

Καλησπέρα!Εχεις δίκιο!
Κοιτα το  αμαξι  ειναι  βρώμικο,και  δεν  εχω καθαρισει  τον κινητηρα; την  τελευταια 7ετια.Εγω θα  το  καθαρισω  μια  να  εχω το κεφαλι  μου  ησυχο!.Σκεφτομαι ομως μην  θελει  και  κανα  καθαρισμα  στην  πεταλούδα,που  εκει  σιγουρα θα  εχει πιάσει πράγμα και  δεν  ξέρω  και  εγω τι.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Καλησπέρα!Εχεις δίκιο!
Κοιτα το  αμαξι  ειναι  βρώμικο,και  δεν  εχω καθαρισει  τον κινητηρα; την  τελευταια 7ετια.Εγω θα  το  καθαρισω  μια  να  εχω το κεφαλι  μου  ησυχο!.Σκεφτομαι ομως μην  θελει  και  κανα  καθαρισμα  στην  πεταλούδα,που  εκει  σιγουρα θα  εχει πιάσει πράγμα και  δεν  ξέρω  και  εγω τι.

Κακό πάντως δε θα κάνει ο καθαρισμός της πεταλούδας γκαζιού.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Κακό πάντως δε θα κάνει ο καθαρισμός της πεταλούδας γκαζιού.

Σιγουρα!Θα έχει πλάκα  να  ειναι  εκει  το  θέμα!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα
Και o MAP/MAF Βρέθηκε,και  ξηλώθηκε,και  καθαρίστηκε.Επισεις  και  η  πεταλούδα βγήκε ,και  αυτή θα  μπει  για  καθάρισμα  διοτι  ειναι τιγκα  στην  μάκα  και  στην  μαυριλα!|Το  σιγουρο  ειναι   οτι  αξιζε το  κοπο  η διαδικασια  .
@Joshua21 o σενσορας MAP/MAF βρέθηκε  λιγο  πιο  πάνω  και  δέξια  απο  την  πρώτη  φωτογραφια .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...