Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αδελφος μου αγορασε προσφατα μια Sony Xr65. Και θελει να την βαλει σε τοιχο με βαση με βραχιονα (υποχρεωτικα για λογους που αφορουν ενα εξωτερικο δοκαρι τοιχου εκει που θα μπει). Βρισκεται αναμεσα σε αυτες τις δυο επιλογες:

https://www.skroutz.gr/s/12209043/Brateck-LPA49-463D-Βάση-Τηλεόρασης-Τοίχου-με-Βραχίονα-έως-70-και-60kg.html

https://www.skroutz.gr/s/14103397/Brateck-LPA36-466-Βάση-Τηλεόρασης-Τοίχου-με-Βραχίονα-έως-70-και-50kg.html

Το θεμα ειναι οτι αν και η μια απο τις δυο λεει οτι ειναι για λιγοτερα κιλα, δειχνει πιο στιβαρη επειδη εχει δυο "χερια" που κρατανε τον βραχιονα.
Η αλλη, αν και υποθετικα κανει για 10 κιλα παραπανω, εχει ενα χερι-μπρατσο.

Θεωρητικα τον καλυπτουν και οι δυο απο πλευρας βαρους, αλλα θα προτιμουσε την υποτιμενα πιο ανθεκτικη στο βαρος...απο την αλλη ομως τον φοβιζει ο ενας βραχιονας.
Υπαρχε καποια προταση? Εχει καποια καλυτερη/αλλη επιλογη σε νορμαλ χρηματα (οχι απαραιτητα στα ιδια ακριβως....)
Διατρεχει καποιο σοβαρο κινδυνο η εχει καποιο μειονεκτηα το ενα η τα δυο μπρατσα?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Υ.Γ. Αυτες οι βασεις κανουν για οποιονδηποτε κανονικο τοιχο? Δεν εννοω "γυψοσανιδα", απλα δεν γνωριζω αν ο συγκεκριμενος τοιχος που θα τοποθετηθει ειναι σκετο μπετο η τουβλο με μονωση κοκ....

Επεξ/σία από liberis tsabras
Δημοσ.

Ο,τι και να αποφασισεις να παρεις απεφυγε το μονομπρατσο στις πολλες ιντσες. Θα παρει οσα μποσικα εχει και θα στριψει και πιστεψε με στις 65 ιντσες θα φαινεται πολυ στραβο το πλαισιο της τηλεορασης, χωρις να μπορεις να κανεις κατι για να στρωσεις.

Δημοσ.

έχω το μονομπρατσο,έχω κρεμάσει 55' ίντσες TCL και δεν έχει κάνει κιχ η βάση. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να γίνει πιο γερή η βάση.Πραγματικό τανκς.Εκτός και εάν κρεμάσεις άνθρωπο εκεί πάνω δεν θα έχεις πρόβλημα.Και σε περίπτωση που την βιδώσεις στραβά στον τοίχο σου, έχει ρυθμίσεις για να ισιώσεις την tv.Το μόνο πρόβλημα που είχα,θέλει μεγάλο τρυπάνι για να ανοίξεις τρύπες στον τοίχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...