greekbusters Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Επειδή τα νεύρα μου έχουν φτάσει στον Θεό αν ξέρει κάποιος περί φωτογραφίας θα ήθελα να ρωτήσω τι εξής. Μια φωτογραφία βγαίνει ίδιας ποιότητας αν βγει από φωτογραφική μηχανή ή από στιγμιότυπο της μηχανής βίντεο; τώρα σωστά θα με ρωτήσετε από θέμα hardware τι μηχανή είναι η κάθε μία αλλά δεν ξέρω. Είναι από επαγγελματία παντως που φωτογράφησε τον γάμο μου και δεν έχω φωτογραφίες από κάποιες στιγμές που με ενδιαφέρουν συναισθηματικά πολύ. Έχω δηλαδή καμμια δεκαριά και άλλες πολλαπλασιες κουνημένες ή με λερωμενο φακό (ακόμα και εγώ ο άσχετος τα βλέπω)
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Αν μιλάμε για το ίδιο μηχάνημα, πχ με την ίδια μηχανή/κινητό να είναι εφάμιλλης ποιότητας ένα frame με μια φωτό, δύσκολο. Αν μιλάμε για δυο ξεχωριστές συσκευές, είναι πιθανό, αν μιλάμε για σάπια μηχανή και καμιά κάμερα που τραβάει τρελό αριθμό fps. Στην περίπτωσή σου, δύσκολα. 1 1
greekbusters Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Θενξ γιατί επέμεναν πως δεν τρέχει κάτι που δεν έχω φωτογραφίες, από την βιντεοκάμερα βγαίνουν ίδιες αλλά και εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος πως αποκλείεται. Άρα την έβαψα δυστυχώς.
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Εντάξει, βέβαια πρακτικά μπορεί να μη δεις διαφορά για τη χρήση που το θες. Δλδ αν θες να κάνεις μια κορνίζα Α4 που στέκεστε με τη νύφη ακίνητοι και σε έχει στο κάδρο σταθερά η βιντεοκάμερα, μια χαρά είσαι. Αν θες στιγμιότυπο από το χορό του Ησαΐα, κλάφτα. 1 1
greekbusters Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Lucifer είπε Εντάξει, βέβαια πρακτικά μπορεί να μη δεις διαφορά για τη χρήση που το θες. Δλδ αν θες να κάνεις μια κορνίζα Α4 που στέκεστε με τη νύφη ακίνητοι και σε έχει στο κάδρο σταθερά η βιντεοκάμερα, μια χαρά είσαι. Αν θες στιγμιότυπο από το χορό του Ησαΐα, κλάφτα. Θενξ και πάλι μου απάντησες τα περισσότερα που ήθελα.Αρα ισχύει πάνω κάτω ότι και στα κινητά σε αυτή τη περίπτωση εντελώς χοντρικά. Δυστυχώς έπεσα σε άσχετο που ήταν γνωστός, γτ πίστευα θα ήμουν η εξαίρεση στον κανόνα. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! 1
TuXaKoS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, greekbusters είπε Θενξ γιατί επέμεναν πως δεν τρέχει κάτι που δεν έχω φωτογραφίες, από την βιντεοκάμερα βγαίνουν ίδιες αλλά και εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος πως αποκλείεται. Άρα την έβαψα δυστυχώς. Όλα έχουν να κάνουν με τον εξοπλισμό και την χρήση που θες να κάνεις. Αν έβγαιναν ίδιες, δεν θα είχαμε φωτογραφικές μηχανές. Θα τραβούσαμε μόνο βίντεο 1
lector Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Αν καταλαβα καλα, θελεις καποια στατικη φωτογραφια απο καποια χρονικη στιγμη η οποια δεν υπαρχει σε φωτο αλλα ομως υπαρχει σε βιντεο; Αν ειναι ετσι, παιρνεις το βιντεο που περιεχει τη σκηνη που θες, το σπας σε frames με καποια εφαρμογη και μετα παιρνεις με τη σειρα τις φωτος που θα παραχθουν απο τα frames του βιντεο μεχρι να βρεις καποιο που σου κανει. Σημειωτεον αυτο θα χρειαστει αρκετο χρονο και πιθανοτατα αρκετο αποθηκευτικο χωρο, αλλα ειναι πολυ πιθανο να βρεις αυτο που θες. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, lector είπε Αν καταλαβα καλα, θελεις καποια στατικη φωτογραφια απο καποια χρονικη στιγμη η οποια δεν υπαρχει σε φωτο αλλα ομως υπαρχει σε βιντεο; Αν ειναι ετσι, παιρνεις το βιντεο που περιεχει τη σκηνη που θες, το σπας σε frames με καποια εφαρμογη και μετα παιρνεις με τη σειρα τις φωτος που θα παραχθουν απο τα frames του βιντεο μεχρι να βρεις καποιο που σου κανει. Σημειωτεον αυτο θα χρειαστει αρκετο χρονο και πιθανοτατα αρκετο αποθηκευτικο χωρο, αλλα ειναι πολυ πιθανο να βρεις αυτο που θες. Απλά βάζει το βίντεο στον mpchc και κάνει pause στην σκηνή που θέλει. Με το ειδικό κουμπί προχωράει βήμα βήμα τα καρέ μέχρι να βρει αυτό που θέλει και κάνει αποθήκευση του στιγμιότυπου. Εύκολη δουλειά χωρίς να θέλει κανέναν αποθηκευτικό χώρο ή επεξεργαστική ισχύ. Σίγουρα το κουμπί που προχωράει τα καρέ θα το έχουν και άλλοι Players
lector Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Απλά βάζει το βίντεο στον mpchc και κάνει pause στην σκηνή που θέλει. Με το ειδικό κουμπί προχωράει βήμα βήμα τα καρέ μέχρι να βρει αυτό που θέλει και κάνει αποθήκευση του στιγμιότυπου. Εύκολη δουλειά χωρίς να θέλει κανέναν αποθηκευτικό χώρο ή επεξεργαστική ισχύ. Σίγουρα το κουμπί που προχωράει τα καρέ θα το έχουν και άλλοι Players ΟΚ δεν ηξερα οτι μπορεις σε player να προχωρας καρε-καρε.
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Αν εχουν τραβηξει τα βιντεο σε 60fps, ακομα και σε 1080π εχεις καλυτερες πιθανοτητες για καθαροτερες φωτο απο οτι 4κ και 30fps. Για το 2ο απλα θελεις τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα