Mikel696 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα σας... Εχω το huawei y7 prime 2018 απο το 2018 και αφου εμεινα ευχαριστημενος σκεφτομαι να παρω παλι huawei η το nova 9 se η το nova y90 ξερω οτι δεν εχει google services και καποιες εφαρμογές τις κατεβαζω απο αλλα site οπως apkpure κλπ τα google services δεν τα χρησιμοποιω και πολυ επεισης εχω κατεβασει εφαρμογές απο αλλα site το προβλημα μου ειναι με τις ελληνικές τράπεζες για παραδειγμα σου στελνουν την ειδοποιηση εχουν μπει στον λογαριασμο σας η εχουν μπει στον λογαριασμό σας X ευρω; η οταν θες να πληρωσεις με καρτα σου στελνει την ειδοποιηση για να δεκτεις την πληρωμη; Ευχαριστώ Πολύ
koutsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Mikel696 είπε Καλησπερα σας... Εχω το huawei y7 prime 2018 απο το 2018 και αφου εμεινα ευχαριστημενος σκεφτομαι να παρω παλι huawei η το nova 9 se η το nova y90 ξερω οτι δεν εχει google services και καποιες εφαρμογές τις κατεβαζω απο αλλα site οπως apkpure κλπ τα google services δεν τα χρησιμοποιω και πολυ επεισης εχω κατεβασει εφαρμογές απο αλλα site το προβλημα μου ειναι με τις ελληνικές τράπεζες για παραδειγμα σου στελνουν την ειδοποιηση εχουν μπει στον λογαριασμο σας η εχουν μπει στον λογαριασμό σας X ευρω; η οταν θες να πληρωσεις με καρτα σου στελνει την ειδοποιηση για να δεκτεις την πληρωμη; Ευχαριστώ Πολύ Όχι. Μην μπλέκεις τζάμπα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από koutsis
GATE123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Mikel696 είπε Καλησπερα σας... Εχω το huawei y7 prime 2018 απο το 2018 και αφου εμεινα ευχαριστημενος σκεφτομαι να παρω παλι huawei η το nova 9 se η το nova y90 ξερω οτι δεν εχει google services και καποιες εφαρμογές τις κατεβαζω απο αλλα site οπως apkpure κλπ τα google services δεν τα χρησιμοποιω και πολυ επεισης εχω κατεβασει εφαρμογές απο αλλα site το προβλημα μου ειναι με τις ελληνικές τράπεζες για παραδειγμα σου στελνουν την ειδοποιηση εχουν μπει στον λογαριασμο σας η εχουν μπει στον λογαριασμό σας X ευρω; η οταν θες να πληρωσεις με καρτα σου στελνει την ειδοποιηση για να δεκτεις την πληρωμη; Ευχαριστώ Πολύ Όχι. Καλύτερα πάρε κάτι άλλο. Από 200-250€ υπάρχουν καλές επιλογές. Εάν θες συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς για να δούμε.
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Εδω παντως φαινεται πως ολες οι γνωστες ελληνικες τραπεζες εχουν την εφαρμογη τους στο appgallery της huawei... https://appgallery.huawei.com/
chios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορεί να υπάρχουν αλλά χωρίς google δε θα έχει push notification. Κινητό χωρίς gservice για μένα είναι άχρηστο, ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.
BadBoy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 16/9/2022 στις 10:22 ΜΜ, chios είπε Μπορεί να υπάρχουν αλλά χωρίς google δε θα έχει push notification. Κινητό χωρίς gservice για μένα είναι άχρηστο, ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του. Στη θεωρία τα push notifications είναι ανεξάρτητα από Google, καθώς υπάρχουν και άλλοι πάροχοι. Στην πράξη όμως όλοι οι developers χρησιμοποιούν της Google για ευκολία. Έχεις δοκιμάσει όμως τα apps από το store της Huawei για να δεις αν δουλεύουν ή όχι, ή απλά υποθέτεις ότι είναι τα ίδια με το Play Store;
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτο που αναγκαστηκε να κανει η Huawei, το κανει και η apple τοσα χρονια, δικο της λειτουργικο, φτιαγμενο στις δικες της συσκευες, απλα δεν ειχε τοσο φανατικο κοινο. Αν εξαρχής εβγαζε κινητα ετσι πιστευω θα πηγαινε πιο καλα, σαν την apple. Μην ξεχναμε πως η Huawei ηταν μια απο τις τοπ εταιριες με πολυ καλα τηλεφωνα μετα την apple samsung. Εχασε κοινο, δεν επαψε να βγαζει καλα προιοντα. Απλα οι developers δεν δίνουν τοσο βαρυτητα, γιατι ο πελατης(εταιριες) δεν ενδιαφέρονται τοσο, γιατι το καταναλωτικό κοινο εχει μειωθεί. Αν καποια στιγμη αυτο αλλαξει, θα γίνουν καλυτερες. Για καθημερινή χρηση ειναι κομπλε πιστευω.
Candela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Το ημερολόγιο της Google στα Android για να ορίσεις συμβάντα πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet? Αν τα ορίσεις χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο internet, θα έχεις πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις των συμβάντων και δεν θα ακούγονται στην ώρα τους?
chios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν χρειάζεται ίντερνετ για κάτι τέτοιο, απλά δεν θα έχει συγχρονισμό με τις άλλες συσκευές σου. Από την άλλη δε νοείται συσκευή android χωρίς ίντερνετ.
Candela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, chios είπε Δεν χρειάζεται ίντερνετ για κάτι τέτοιο, απλά δεν θα έχει συγχρονισμό με τις άλλες συσκευές σου. Από την άλλη δε νοείται συσκευή android χωρίς ίντερνετ. Στο smartphone που έχεις έχει Ημερολόγιο Google? Έχεις δοκιμάσει ποτέ να ορίσεις τα συμβάντα χωρίς σύνδεση στο internet?
chios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Πέρασα ένα δοκιμαστικά και μπήκε, τώρα για ειδοποίηση δεν ξέρω , πως θα μου έρθει email χωρίς ίντερνετ; Ειδοποίηση στο κινητό λογικά θα έχει δεν βλέπω λόγω να μην χτυπήσει, ίντερνετ έχω μόνιμα ανοιχτό 24/7 δεν ξέρω αν το κλείσω τι θα γίνει και δεν βλέπω λόγω να έχω smartphone χωρίς ίντερνετ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα