Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία έχω ένα Google Pixel 6 και μου έσπασε η οθόνη ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικό (εκτός ifixit) η κάποιο service center για να αλλάξω την οθόνη ;

Δημοσ.

https://easyservice.gr/service_category/google-pixel/ 

https://www.google.com/amp/s/www.9volto.gr/blog/service-google-pixel-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-pixel/amp/ 

Μπορείς να το στείλεις κατευθείαν στη Google, άμα μιλήσεις με το support τους. 

Δημοσ.

Πήρα και στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά δεν έχουν ανταλλακτικό . Επικοινώνησα και με την Google αλλά πρέπει να στείλω σε κάποιον στην Ιταλία το κινητό και από εκεί να αρχίσει η διαδικασία για να πάει στην Google αλλά δεν έχω σε κάποιον να το στείλω στην Ιταλία .

Δημοσ.

Εμμμ γι'αυτό τα αποφεύγουμε τα Google.

Είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες.

Μερικοί λένε "έλα μωρέ δεν βαριέσαι εγώ το προσέχω σαν τα μάτια μου" και ούτω καθεξής.

Δημοσ.

Σε ανάλογο θέμα που είχα με Pixel 5 το κατάστημα TheFixers.gr  στον Κορυδαλλό με εξυπηρέτησε χωρίς κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Nektarios123 είπε

Ναι ισχύει απίστευτο ολόκληρη Google να μην έχει εξουσιοδοτημένα μαγαζιά στην Ελλάδα .

Αν την συσκευή την είχες αγοράσει από το γερμανικό Google store, θα μπορούσες να τους την στείλεις με υπηρεσίες mail forwarding, τύπου Mailboxde. Στην Ιταλία δεν γνωρίζω και δεν νομίζω να έχουν κάποια τέτοια αντίστοιχη. 

Πέρα από αυτό, για να το φτιάξεις εδώ θα πρέπει να βρείς αυθεντική οθόνη για Pixel 6 να την αγοράσεις και να στο φτιάξουν σε κάποιο εγχώριο service. Φυσικά να ξέρεις ότι χάνεις και την πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης αν το φτιάξεις εκτός Google.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγοράζουμε pixel μόνο από amazon.de . ή fnac . Έτσι ότι και να πάθει , είμαστε καλυμμένοι ότι θα σταλεί απευθείας στη Google για service  (από πλευράς τους)καθώς και τα 2 που ανέφερα είναι επίσημοι μεταπωλητές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...