Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Από την άλλη η γνώμη μού είναι ότι πλέον η τιμή είναι οριακή. Αν το επόμενο μοντέλο κάνει 1749 € και το μεθεπόμενο 1949€ θα το γυρίσουμε σε Android αναγκαστικά, έχει ξεφύγει η κατάσταση κατά πολύ.

Δεν αύξησε καμία τιμή η apple  Από το 2017 οι τιμες είναι οι ίδιες και το 14 pro max ΔΕΝ είναι η ακριβότερη ναυαρχίδα .

Τα I phone θεωρούνται ακριβά γιατί ΔΕΝ χάνουν τιμή ακόμα και μετά από ένα χρόνο από την παρουσίαση τους (βλ. 13 pro max στα 1200+)

Το ότι πληρώνουμε το τηλέφωνο 400-500 πάνω σε σχέση με την Αμερική ΔΕΝ είναι θέμα της Apple.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Δεν αύξησε καμία τιμή η apple  Από το 2017 οι τιμες είναι οι ίδιες και το 14 pro max ΔΕΝ είναι η ακριβότερη ναυαρχίδα .

Τα I phone θεωρούνται ακριβά γιατί ΔΕΝ χάνουν τιμή ακόμα και μετά από ένα χρόνο από την παρουσίαση τους (βλ. 13 pro max στα 1200+)

Το ότι πληρώνουμε το τηλέφωνο 400-500 πάνω σε σχέση με την Αμερική ΔΕΝ είναι θέμα της Apple.

α. Εντάξει, το συγκρίνεις με το Fold προφανώς που είναι μοναδικό στην αγορά, αλλά αν εξαιρέσεις αυτή την ιδιαίτερη συσκευή έχεις την ακριβότερη ναυαρχίδα της αγοράς.

β. Ναι μεν, αλλά στο μεταχειρισμένο είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση δεν διαφωνούμε εδώ.

γ. Είναι όμως θέμα του δικτύου διανομής της σίγουρα. Και θα έπρεπε να το έχει προσέξει. Συκευή που κοστίζει 1100€ στις ΗΠΑ δεν είναι λογικό να φτάνει εδώ με τιμή προ ΦΠΑ στα 1259€. Με ναυλωμένη θέση σε εμπορική αερογραμμή το φέρνουν;

δ. Το μοντέλο πωλείται στις ΗΠΑ μόνο με e-sim, γεγονός που σου κόβει κατευθείαν την όρεξη να το πάρεις από εκεί αν μπορούσες (έχω φίλο που θα μπορούσε να μου το φέρει με 1170€, χαμηλότερα κι από αγορά με τιμολόγιο εδώ). Πάπαλα κι αυτό όμως.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zus είπε

α. Εντάξει, το συγκρίνεις με το Fold προφανώς που είναι μοναδικό στην αγορά, αλλά αν εξαιρέσεις αυτή την ιδιαίτερη συσκευή έχεις την ακριβότερη ναυαρχίδα της αγοράς.

β. Ναι μεν, αλλά στο μεταχειρισμένο είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση δεν διαφωνούμε εδώ.

γ. Είναι όμως θέμα του δικτύου διανομής της σίγουρα. Και θα έπρεπε να το έχει προσέξει. Συκευή που κοστίζει 1100€ στις ΗΠΑ δεν είναι λογικό να φτάνει εδώ με τιμή προ ΦΠΑ στα 1259€. Με ναυλωμένη θέση σε εμπορική αερογραμμή το φέρνουν;

δ. Το μοντέλο πωλείται στις ΗΠΑ μόνο με e-sim, γεγονός που σου κόβει κατευθείαν την όρεξη να το πάρεις από εκεί αν μπορούσες (έχω φίλο που θα μπορούσε να μου το φέρει με 1170€, χαμηλότερα κι από αγορά με τιμολόγιο εδώ). Πάπαλα κι αυτό όμως.

Δεν με Νοιάζει ρε φίλε γιατί καποιες χώρες να το πληρώνουν 400€ πάνω ;; Τι είμαστε άνθρωποι κατώτερου θεού ; Θα μπορούσε η apple να κάνει καποιες ενέργειες για αυτό !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, savageharis είπε

Δεν με Νοιάζει ρε φίλε γιατί καποιες χώρες να το πληρώνουν 400€ πάνω ;; Τι είμαστε άνθρωποι κατώτερου θεού ; Θα μπορούσε η apple να κάνει καποιες ενέργειες για αυτό !

Γιατί στις ΗΠΑ φίλε μου ο μέσος ΦΠΑ ανα πολιτεία είναι στα 7% και εδώ 24%.

Τί να κάνει η Apple, να κόψει από τα κέρδη της γιατί το κράτος βάζει καπέλο στον καταναλωτή το ένα τέταρτο της αξίας ενός προϊόντος για το οποίο δεν έχει κάνει στην κυριολεξία το παραμικρό;

Μιλάμε για κομουνιστικό ΦΠΑ, τί να λέμε τώρα.

Επεξ/σία από Zus
  • Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Zus είπε

Γιατί στις ΗΠΑ φίλε μου ο μέσος ΦΠΑ ανα πολιτεία είναι στα 7% και εδώ 24%.

Τί να κάνει η Apple, να κόψει από τα κέρδη της γιατί το κράτος βάζει καπέλο στον καταναλωτή το ένα τέταρτο της αξίας ενός προϊόντος για το οποίο δεν έχει κάνει στην κυριολεξία το παραμικρό;

Μιλάμε για κομουνιστικό ΦΠΑ, τί να λέμε τώρα.

Να βάλει πλαφόν στην τιμη

πώλησης ! Αυτό να κάνει ! 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Κρατάω το iPhone 12 2 χρόνια και είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος που δεν θα πληρώσω ένα σκασμό λεφτά για τηλέφωνο 

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Zus είπε

Εντάξει, το συγκρίνεις με το Fold προφανώς που είναι μοναδικό στην αγορά, αλλά αν εξαιρέσεις αυτή την ιδιαίτερη συσκευή έχεις την ακριβότερη ναυαρχίδα της αγοράς.

Όχι το συγκρίνω με ολες τις ναυαρχίδες των μεγάλων «παιχτών» του χώρου .

Ξανά λέω ΔΕΝ αναφέρομαι στην Ευρώπη που για κάποιο λόγο οι τιμες έχουν εκτοξευτεί . (Αλλά και πάλι )

Δες αρχική S22 ultra 

Δες αρχική Sony 1IV (1450€)

Το fold το βγάζω απέξω καθώς είναι μια τελείως διαφορετική κατηγορία .

53 λεπτά πριν, Zus είπε

Το μοντέλο πωλείται στις ΗΠΑ μόνο με e-sim, γεγονός που σου κόβει κατευθείαν την όρεξη να το πάρεις από εκεί αν μπορούσες (έχω φίλο που θα μπορούσε να μου το φέρει με 1170€, χαμηλότερα κι από αγορά με τιμολόγιο εδώ). Πάπαλα κι αυτό όμως.

Θα το έφερνα και εγώ από κει αλλά η έλλειψη sim είναι αγκάθι και για τη μεταπώληση μετέπειτα αφού κάθε χρόνο αλλάζω .

1 ώρα πριν, savageharis είπε

Καλά να πάθουν, αφού αύξησαν τις τιμές και μπαταρία δεν βελτίωσαν ! Πάει πολύ η κοροϊδία τους !

Περιμένουν να τους φτάσει ο ανταγωνισμός .

Όταν τους φτάσει θα το βελτιώσουν 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akmakas είπε

Με τετοιες τιμες θα επρεπε να μην τα αγοραζει κανεις.

Αντε γιατι το εχουν παραχ@σει!

Απο κινητο των 300 ευρω θα βγαλει η εταιρια 50 ευρω. Απο κινητο των 1500 ευρω θα βγαλει 800 ευρω. Μετα βγαινουν και λενε υπερκερδη και χαιρονται οι πελατες που πληρωσαν ενα κινητο 600ων ευρω 1500. Αλλα μπραβο σε τετοιες εταιριες. Οταν πειθουν τη μαζα οτι αξιζουν τα προιοντα τους τετοιες τιμες τοτε καλα κανουν και εχουν υπερκερδη. 

1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Αν δεν ειναι θεμα της apple το οτι Ευρωπη εχουν 400-500 ευρω παραπανω τα κινητα της πως γινεται κινητα της xiaomi huawei κτλ να εχουν ιδιες τιμες με αυτες που ανακοινωνουν οι εταιριες που τα βγαζουν? Δηλαδη πληρωνουμε 500 ευρω παραπανω αλλα δεν φταιει η ιδια η εταιρια αλλα πληρωνουμε τις σωστες τιμες σε κινητα αλλων εταιριων. Εκει γιατι δεν υπαρχει αυτη η υπερτιμηση? 

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν δεν ειναι θεμα της apple το οτι Ευρωπη εχουν 400-500 ευρω παραπανω τα κινητα της πως γινεται κινητα της xiaomi huawei κτλ να εχουν ιδιες τιμες με αυτες που ανακοινωνουν οι εταιριες που τα βγαζουν? Δηλαδη πληρωνουμε 500 ευρω παραπανω αλλα δεν φταιει η ιδια η εταιρια αλλα πληρωνουμε τις σωστες τιμες σε κινητα αλλων εταιριων. Εκει γιατι δεν υπαρχει αυτη η υπερτιμηση? 

Ρε συ τώρα νομίζω μιλάω με νοήμων άνθρωπο 

μη θέλεις συνέχεια να βγάζεις το άχτι που μπορεί να έχεις στη συγκεκριμένη εταιρεία επιρρίπτοντας συνεχώς ευθύνες για το οτιδήποτε .

Μέχρι πέρσι τα max είχαν 1339 . Εδώ και τέσσερα συναπτή έτη .

Τώρα το τι έγινε φέτος και γιατί υπάρχει μια εξήγηση αλλά και πάλι η αύξηση είναι πααααρα πολύ μεγάλη . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε

Ρε συ τώρα νομίζω μιλάω με νοήμων άνθρωπο 

μη θέλεις συνέχεια να βγάζεις το άχτι που μπορεί να έχεις στη συγκεκριμένη εταιρεία επιρρίπτοντας συνεχώς ευθύνες για το οτιδήποτε .

Μέχρι πέρσι τα max είχαν 1339 . Εδώ και τέσσερα συναπτή έτη .

Τώρα το τι έγινε φέτος και γιατί υπάρχει μια εξήγηση αλλά και πάλι η αύξηση είναι πααααρα πολύ μεγάλη . 

Ναι βρε την εξηγηση θελω γιατι οντως μου φαινονται αρκετα παραλογες οι τιμες ενω πχ δεν βλεπουμε αντιστοιχη αυξηση σε αλλα κινητα αναλογικα με τις επισημες τιμες καθε εταιριας. Φταιει η Αμερικη φταινε οι εδω πωλητες που θελουν να βγαλουν μεγαλυτερο ποσοστο απο αλλα κινητα τι φταιει? Αυτο ρωταω απλα και ομορφα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απο κινητο των 300 ευρω θα βγαλει η εταιρια 50 ευρω. Απο κινητο των 1500 ευρω θα βγαλει 800 ευρω. Μετα βγαινουν και λενε υπερκερδη και χαιρονται οι πελατες που πληρωσαν ενα κινητο 600ων ευρω 1500. Αλλα μπραβο σε τετοιες εταιριες. Οταν πειθουν τη μαζα οτι αξιζουν τα προιοντα τους τετοιες τιμες τοτε καλα κανουν και εχουν υπερκερδη. 

Το ότι έχει ισχυροποιηθεί ιδιαίτερα το δολάριο έναντι του ευρώ τον τελευταίο χρόνο το παρατήρησες μήπως ή όχι;

Οι Κινέζοι σε δολάρια πληρώνονται ή σε γουάν;

Όλο το καλοκαίρι τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι είχαμε μεγάλη αύξηση σε αφίξεις Αμερικανών τουριστών. Δεν μας αγάπησαν ξαφνικά τόσο πολύ...λόγω ισοτιμίας έγιναν 15% φθηνότερες οι διακοπές τους στην Ευρώπη φέτος...τι συνεπάγεται αυτό αντίστοιχα για τον Ευρωπαίο που πάει (ή ψωνίζει) USA;

Επίσης, get your facts straight. Το 14 Plus θα κυκλοφορήσει αργότερα απο τα υπολοιπα 14αρια. Μπορεί και να μην συγκίνησε αλλά παίζει και να μην έχουν διαθεση να περιμένουν περισσότερο καιρό οι πελάτες για ένα μοντελο που δεν είναι ναυαρχίδα.

Επεξ/σία από MAFAKA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι βρε την εξηγηση θελω γιατι οντως μου φαινονται αρκετα παραλογες οι τιμες ενω πχ δεν βλεπουμε αντιστοιχη αυξηση σε αλλα κινητα αναλογικα με τις επισημες τιμες καθε εταιριας. Φταιει η Αμερικη φταινε οι εδω πωλητες που θελουν να βγαλουν μεγαλυτερο ποσοστο απο αλλα κινητα τι φταιει? Αυτο ρωταω απλα και ομορφα.

Οι τιμές είναι υψηλές σε όλη την Ευρώπη και πραγματικά αν δεις όλα τα Αμερικανικά προϊόντα έχουν ανεβάσει τις τιμές τους…

Μακάρι να μην δούμε να τις ανεβάσουν και οι Κορεατικές ή οι Κινεζικές γιατί αυτό θα σημαίνει ότι το Ευρώ κατρακύλησε …

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...