Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikopoup είπε

Το πρόβλημα δεν είναι ότι η γενιά είναι δυο ταχυτήτων. Ίσως και καλύτερα.

Το πρόβλημα είναι οτι το 13 pro max είναι καλύτερο.

Το ίδιο ισχύει όμως και για το 13 pro σε σχέση με το 14 το απλό, το οποίο έχει εξαντληθεί. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dikasths είπε

Εγώ πληρώνω ένα iphone 14 pro στη ΔΕΗ κάθε τετράμηνο πάντως

Μα αν δεν ακριβαίνει η ΔΕΗ πως θα φθηνίνει η Βενζίνη. Πάρε κανα IPHONE 14 pro μπας και πέσει το δολλάριο και δούμε άσπρη μέρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorge18 είπε

Αλλά θα γράψω ότι αν σκεφτεί κάποιος σοβαρά και με τον αβέβαιο χειμώνα που έρχεται, δύσκολα θα επενδύσει σε κινητό στα χρήματα αυτά. Και ιδικά στα πολύ ακριβά μοντέλα 2κ...

Δεν έχει σχέση με την είδηση του θέματος. Αφού στα 14 pro που είναι πιο ακριβά μια χαρά τα σκάνε.

2 ώρες πριν, dikasths είπε

Εγώ πληρώνω ένα iphone 14 pro στη ΔΕΗ κάθε τετράμηνο πάντως

Εσυ μένεις στην Ελλάδα. Δεν έχεις μισθό developer Αμερικής.

2 ώρες πριν, nemesis89 είπε

πολύ καλό αυτό έχω να πώ.. γιατι ως γνωστόν όταν δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση θα υπάρξει γρήγορη μείωση της τιμής.. 

δεν έχει εμφανίσει τέτοια δείγματα η apple. Δεν αλλάζει έτσι τις τιμές της. Μήπως την μπέρδεψες με τη Sony ;

• Like 1
Δημοσ.

το iphone εχει αψογο μεγεθος. το μινι ειναι μικρο, το Plus μεγαλο. λογικο να μην πουλάει. ουτε το pro max θα πουλαγε τοσο πολύ αν δεν ηταν το κορυφαιο της φιρμας. και στην samsung τα μεγάλα note δεν είχαν την ζητηση του S. 

Δημοσ.

Οπως εχουμε πει πολλές φορές και παλιότερα, για τις day one τιμές ο ενθουσιασμος υπάρχει για τα ακριβότερα μοντέλα που εχουν τις οποιες διαφορές και όχι για τα μια απο τα ίδια απλά μοντέλα.

Ποσοι ειναι αυτοι που θα στηθουν στις ουρές και θα πληρώσουν ειδικα σε Ευρώπη πάνω απο 1200ευρώ για το 14plus το οποιο μάλιστα φοράει και περσινό επεξεργαστή?

• Like 3
Δημοσ.

Το έχω γράψει και θα το ξανά γράψω.

Όσο υπάρχει διαθέσιμο ακόμα το 13 pro Max (έχει σταματήσει η παραγωγή) οποίος θέλει I phone με μεγάλη οθόνη στη καλύτερη δυνατή τιμή σαν καινούργιο και σχετικά τελευταίο μοντέλο ΔΕΝ υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να προτιμήσει το 14 plus .

Το πρώτο έχει πολύ ανώτερη οθόνη 120hz

Ανώτερα υλικά κατασκευής (ατσάλι περιμετρικά )

ίδιο επεξεργαστή ram και gpu.

Ίδιες κάμερες συν μια το 13 pro Max τηλεφακού .

Ίδια σχετικά τιμή και άμεση διαθεσιμότητα το πρώτο .

• Like 7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bubu είπε

Το ίδιο ισχύει όμως και για το 13 pro σε σχέση με το 14 το απλό, το οποίο έχει εξαντληθεί. 

το 13 pro το συγκρίνεις με το 14 pro όχι με το 14.

Βάλανε το plus Μέγεθος για να έχει ο άλλος οθόνη και μπαταρία σαν το pro max άλλα να μη χρειάζεται να δώσεις τα λεφτά για pro max. Να δώσεις όμως τα ίδια λεφτά ενώ μπορείς να πας 13 pro max είναι ανώτερο δε βρίσκω λογική. Λογικά το έκαναν για να μην έχουν έλλειψη στα τσιπ

• Like 1
Δημοσ.

Eλα Μαρικα !! Ναι αγαπη μου !! Πηρες το νεο σου Iphone ?? Nαι αγαπη μου το πηρα χθες πολυ ωραιο Super !! Nτριν ντριν ντριν !! Μαρικα για δες ποιος ειναι ?? Αγαπη μου η ΔΕΗ !!! Η ΔΕΗ???😡 για δες τι θελει ??? Αγαπη μου ηρθαν να μας κοψουν το Ρευμα !! :) 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nemesis89 είπε

πολύ καλό αυτό έχω να πώ.. γιατι ως γνωστόν όταν δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση θα υπάρξει γρήγορη μείωση της τιμής.. 

Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε.

Έβαλα χθες μεσάνυχτα προπαραγγελία 14 Pro Max από istorm. 12.00 άνοιξε το σύστημα, 12.10 ήμουν το νούμερο 700κάτι. 700 κομμάτια μόνο από istorm σε 10 λεπτά.

Απλά κανείς δεν αγοράζει το απλό πλέον, όλοι στο Pro στοχεύουν. Γι' αυτό το 13 Pro θα συνεχίσει να πουλάει περισσότερο από το 14 Plus. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Zus είπε

Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε.

Έβαλα χθες μεσάνυχτα προπαραγγελία 14 Pro Max από istorm. 12.00 άνοιξε το σύστημα, 12.10 ήμουν το νούμερο 700κάτι. 700 κομμάτια μόνο από istorm σε 10 λεπτά.

Απλά κανείς δεν αγοράζει το απλό πλέον, όλοι στο Pro στοχεύουν. Γι' αυτό το 13 Pro θα συνεχίσει να πουλάει περισσότερο από το 14 Plus. 

Να εχεις υπόψη σου ότι μέσα σε αυτούς τους 700+ ειναι

α)και άτομα που βάζουν μια παραγγελια σε όλες τις αλυσίδες και οποια τους στειλει πρώτη, αυτη θα κρατήσουν και οι υπολοιπες θα φανε άκυρο

β)ατομα enthusiasts τα οποια σε λίγους μήνες θα το πουλήσουν(μέσα σε αυτους και κάτοχοι Iphone13PM) γιατι το βαρέθηκαν πριν αρχίσει να χάνει πολύ σε αξία

γ)άτομα που θα το πάρουν με τιμολόγιο και θα το πουλήσουν σχεδον σαν full price σαν scalpers

μεταξύ αυτών που θα το πάρουν και θα κάνουν πραγματική αναβάθμιση(απο αρκετά παλιότερο μοντέλο).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Να εχεις υπόψη σου ότι μέσα σε αυτούς τους 700+ ειναι

α)και άτομα που βάζουν μια παραγγελια σε όλες τις αλυσίδες και οποια τους στειλει πρώτη, αυτη θα κρατήσουν και οι υπολοιπες θα φανε άκυρο

β)ατομα enthusiasts τα οποια σε λίγους μήνες θα το πουλήσουν(μέσα σε αυτους και κάτοχοι Iphone13PM) γιατι το βαρέθηκαν πριν αρχίσει να χάνει πολύ σε αξία

γ)άτομα που θα το πάρουν με τιμολόγιο και θα το πουλήσουν σχεδον σαν full price σαν scalpers

μεταξύ αυτών που θα το πάρουν και θα κάνουν πραγματική αναβάθμιση(απο αρκετά παλιότερο μοντέλο).

Δεν μου λένε τίποτα τα παραπάνω.

α) δεν ξέρω τι αριθμό παραγγελίας θα έπαιρνα εκείνη την ώρα σε Public, Media Markt, Plaisio, Γερμανό κλπ., συνεπώς δνε μπορώ να αξιολογήσω.

β) η Apple θα τα έχει τσιμπήσει τα λεφτά, αδιάφορο.

γ) Επίσης η Apple θα έχει τσιμπήσει τα λεφτά της, και πάλι αδιάφορο.

Πρώτο σε πωλήσεις θα είναι στην κατηγορία του και πάλι.

Από την άλλη η γνώμη μού είναι ότι πλέον η τιμή είναι οριακή. Αν το επόμενο μοντέλο κάνει 1749 € και το μεθεπόμενο 1949€ θα το γυρίσουμε σε Android αναγκαστικά, έχει ξεφύγει η κατάσταση κατά πολύ.

Προσωπικά πιστεύω ότι του χρόνου θα λανσάρει και Ultra σειρά για να μπορέσει να δικαιολογήσει περαιτέρω αύξηση, όπως έχει κάνει με τα MacBook. Συνεπώς θα υπάρχει το iPhone 15 Plus, το iPhone 15 Pro & Pro Max και το iPhone Ultra για ελάχιστους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...