John_Fistikis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, TutaKachun είπε Το youtube πλέον ειναξ ο default video service όλων μας. Βλέπουμε από αστεία μέχρι επαγγελματικά βίντεο. Αν λοιπόν δεν εχεις να διαθέσεις 6-7 ευρώ το μήνα για την πλατφόρμα πιυ χρησιμοποιείς κάθε μέρα και πολλές φορές την ημέρα τότε 2 περιπτώσεις παίζουν. Είτε είσαι τόσο χάλια οικονομικά που το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι τα ads στο YouTube Είτε είσαι τόσο τσιγγανογυφτος που προτιμάς να κλέβεις μια υπηρεσια που χρησιμοποιείς συνέχεια από το να δώσεις 2 καφέδες του μήνα σε αυτή Άπληστη επειδή θέλει να βγάλει κέρδος από την υπηρεσία που ξοδεύει εκατομμύρια για να συντηρεί; Υποθέτω αν έρθω στο μαγαζί σου (λέμε τώρα) και σου ζητήσω να μου πουλήσεις κόκα κόλα με μηδέν ευρώ θα πεις οκ γιατί δεν είσαι άπληστος, σωστά; Το έχετε μάθει καλά το αφήγημα κάποιοι βλέπω, ένας καφές εδώ, ένας καφές εκεί, 3 καφέδες αύξηση παραδίπλα... Το youtube πόσα € μου δίνει για τα δεδομένα που κρατάει και αποθηκεύει για να μου δείχνει πιο καλά στοχευμένες διαφημίσεις; Και πόσο χρεώνει την διαφήμιση στον εκάστοτε διαφημιζόμενο; Και μιας και ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, είμαι δηλαδή τσιγγανογυφτος που προτιμώ να "κλέβω" μια υπηρεσία που χρησιμοποιώ συνέχεια και η οποία ΚΛΕΒΕΙ τα δεδομένα μου και τα πουλάει στον μεγαλύτερο πλειοδότη χωρίς να μου δίνει € πίσω, να πω ότι όποιος εν έτη 2022 βλέπει διαφημίσεις (οπουδήποτε στο internet) είναι απλά κορόιδο. 2 3 1
thiva7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε Το έχετε μάθει καλά το αφήγημα κάποιοι βλέπω, ένας καφές εδώ, ένας καφές εκεί, 3 καφέδες αύξηση παραδίπλα... Το youtube πόσα € μου δίνει για τα δεδομένα που κρατάει και αποθηκεύει για να μου δείχνει πιο καλά στοχευμένες διαφημίσεις; Και πόσο χρεώνει την διαφήμιση στον εκάστοτε διαφημιζόμενο; Και μιας και ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, είμαι δηλαδή τσιγγανογυφτος που προτιμώ να "κλέβω" μια υπηρεσία που χρησιμοποιώ συνέχεια και η οποία ΚΛΕΒΕΙ τα δεδομένα μου και τα πουλάει στον μεγαλύτερο πλειοδότη χωρίς να μου δίνει € πίσω, να πω ότι όποιος εν έτη 2022 βλέπει διαφημίσεις (οπουδήποτε στο internet) είναι απλά κορόιδο. Να σου κάνω μια ερώτηση? Γιατί απλά δεν σταματάς να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της google? Δεν σε αναγκάζει ξέρεις. Εάν δεν θες να μαζεύει δεδομένα σου απλά φύγε.... 2
Aggelos_INSM Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, slk200gr είπε Κανείς λογαριασμό premium με 2 ε και τελείωσες 2€? Πως;
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Faros_ είπε Θέλουν να οικονομανε από παντού, και από διαφημίσεις και από συνδρομές. ΔΕΝ τα οικονομανε απο παντου απο τον ιδιο χρηστη. Διαλεγεις, ads ή συνδρομη. Απλο. Εν τω μεταξυ ολοι γκρινιαζετε για μια υπηρεσια που χρησιμοποιειτε, αλλα η ερτ που χρεωνεται εχεις δεν εχεις κεραια, ολα καλα. 2 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε 2€? Πως; Διαβαζεις πιο κατω στο θεμα
dtk-386 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εν τω μεταξυ ολοι γκρινιαζετε για μια υπηρεσια που χρησιμοποιειτε, αλλα η ερτ που χρεωνεται εχεις δεν εχεις κεραια, ολα καλα. Kαι για την ΕΡΤ διαμαρτύρεται ο κόσμος αλλά τι να κάνει? Να τα βάλει με το κράτος? 👀 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από dtk-386
John_Fistikis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, thiva7 είπε Να σου κάνω μια ερώτηση? Γιατί απλά δεν σταματάς να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της google? Δεν σε αναγκάζει ξέρεις. Εάν δεν θες να μαζεύει δεδομένα σου απλά φύγε.... Δεν είμαι σίγουρος αν τρολλάρεις ή όχι αλλά η απάντηση είναι ότι είμαι οκ με το να κρατάει τα δεδομένα μου με σκοπό να αποκομίσει κέρδος από τους διαφημιζόμενους και φυσικά και το κόστος συντήρησης των υποδομών των υπηρεσιών που μου προσφέρει. ΑΛΛΑ με ένα μέτρο, δεν είχα κανένα πρόβλημα να δω μια διαφήμιση πριν το βίντεο που θέλω να παρακολουθήσω άντε άλλη μία και στην μέση του βίντεο. Από ένα σημείο και μετά όμως το παράκανε και μπήκε adblock. 1
greg4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε Το youtube πόσα € μου δίνει για τα δεδομένα που κρατάει και αποθηκεύει για να μου δείχνει πιο καλά στοχευμένες διαφημίσεις; Σου δίνει κάτι αλλά προφανώς το ξεχνάς: Να βλέπεις το βίντεο. Ή θεωρείς ότι το να βλέπεις βίντεο στο youtube δωρεάν είναι συνταγματικό σου δικαίωμα;
Asevastos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι το YouTube σαν πλατφόρμα είναι πολύ επικερδές, κομμάτι μιας εταιρείας που πέρυσι είχε συνολικά κέρδη 240 δις αλλά ναι ας υπερασπιστούμε τους άπληστους που θέλουν να βγάζουν περισσότερα και περισσότερα ενώ βγάζουν ήδη τρελά ποσά! Δικαίωμα τους να αυξάνουν την πίεση, δικαίωμα μου να το θεωρώ απαράδεκτο (δεδομένων των συνθηκών). Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από Asevastos 2
John_Fistikis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, greg4 είπε Σου δίνει κάτι αλλά προφανώς το ξεχνάς: Να βλέπεις το βίντεο. Ή θεωρείς ότι το να βλέπεις βίντεο στο youtube δωρεάν είναι συνταγματικό σου δικαίωμα; Άρα συμφωνούμε ότι για να δω το βίντεο τα δεδομένα μου είναι επαρκής πληρωμή; Γιατί πρέπει να δω ΚΑΙ 10 διαφημίσεις;
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε η οποία ΚΛΕΒΕΙ τα δεδομένα μου και τα πουλάει στον μεγαλύτερο πλειοδότη χωρίς να μου δίνει € πίσω, Κλεβει? Εσυ δεν αποδεχεσαι τα cookies? Εσυ δεν χρησιμοποιεις gphotos/drive/mail/maps και αρα αντλει δεδομενα απο εκει?
andreoulios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μου θυμίζει star channel που έβαζες να δεις καμμια ταινία ένα μισάωρο και έτρωγες 15 λεπτά διαφημίσεις στη μάπα. 1
itanium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, TutaKachun είπε Το youtube πλέον ειναξ ο default video service όλων μας. Βλέπουμε από αστεία μέχρι επαγγελματικά βίντεο. Αν λοιπόν δεν εχεις να διαθέσεις 6-7 ευρώ το μήνα για την πλατφόρμα πιυ χρησιμοποιείς κάθε μέρα και πολλές φορές την ημέρα τότε 2 περιπτώσεις παίζουν. Είτε είσαι τόσο χάλια οικονομικά που το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι τα ads στο YouTube Είτε είσαι τόσο τσιγγανογυφτος που προτιμάς να κλέβεις μια υπηρεσια που χρησιμοποιείς συνέχεια από το να δώσεις 2 καφέδες του μήνα σε αυτή Άπληστη επειδή θέλει να βγάλει κέρδος από την υπηρεσία που ξοδεύει εκατομμύρια για να συντηρεί; Υποθέτω αν έρθω στο μαγαζί σου (λέμε τώρα) και σου ζητήσω να μου πουλήσεις κόκα κόλα με μηδέν ευρώ θα πεις οκ γιατί δεν είσαι άπληστος, σωστά; Το τι λείπει κάτω από την περικεφαλαία το αφήνω στην φαντασία, τις χαζομάρες που γράφεις δεν θέλουν ανάλυση κάτι cookies ... καταλαβαίνεις μόνο από μπισκότα οπότε δεεεεενν 1
vortex365 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει το YouTube διαφημισεις ? Εχω χρονια να δω μια. 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, liakos356 είπε Οι dev team σε αυτούς τους clients απαρτίζονται επί το πλείστον από Αμερικάνους. Στην Ελλάδα μια χαρά βολεύτηκαν οι streaming υπηρεσίες, γιατί επικρατεί ψηφιακός αναλφαβητισμός. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να αλλάξουν τον κωδικό στο router, πόσο δε μάλλον να κάνουν sideload στη smart TV. Μπορεί να ξέρουμε και να μη θέλουμε να ασχοληθούμε. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν θέλω να ασχολούμαι με κάθε τι που ροκανιζει τον χρόνο μου κυριολεκτικά για ψίχουλα ψωροευρω (ψωρολιρες στην περίπτωση μου). Πληρώνω YouTube premium και Prime (που τώρα την ακύρωσα γιατί δεν έχει κάτι άλλο που να θέλω) και το κόστος αυτών για την ευκολία και το περιεχόμενο που έχω είναι κυριολεκτικά 2 ώρες δουλειά τον μήνα (ούτε). Τα φορτώνω έτσι όπως είναι με τον λογαριασμό μου σε όλες μου τις συσκευές τσακ μπαμ όπου και να βρίσκομαι και τελείωσα. Ομοίως και όταν φτιάχνω PC, μπορώ 100% να το φτιάξω μόνος μου όμως δεν θέλω. Προτιμώ να πληρώσω για συναρμολογηση και να μην ασχοληθώ καθόλου γιατί με αυτόν τον τρόπο αν πάρει κάτι στραβά έχω που να απευθυνθώ.
itanium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, BlueBlade είπε Adblock και άντε γεια. Εδώ στο κινητό κάθομαι κανένα βράδυ στο κρεβάτι να δω τίποτα στο Youtube και μου σπάει τα αρχιδ.... Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα συνέχεια με διαφημίσεις. opera moblile, ποτέ δεν κατάλαβα στο κινητό γιατί χειάζεται η εφαρμογή του youtube και εννοείται ποτέ δεν την έχω χρησιμοποιήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα