Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα για το πως κατάντησε έτσι αυτή η πλατφόρμα με τις διαφημίσεις, και αναμένω να γίνει ακόμα χειρότερη. Προς το παρόν, είναι ακόμα ανεκτή, δεν βλέπω τόσα βίντεο όσο παλιά. Πολύ δύσκολα θα χάσει κόσμο ούτε θα επηρεαστεί από κάτι, είναι ένα μονοπώλειο και μια αυτοκρατορία σαν το google η το fb που έχει καθιερωθεί και το έχουμε "συνηθισει" όλοι, από το fb το θεωρώ ακόμα καλύτερο και με μεγαλύτερες προοπτικές. 

Edit: Λύσεις όπως ad block και διάφορα άλλα blockers, νομιζω  ότι δεν δουλεύουν 100%, σε εμένα τουλάχιστον στο κινητό οι αρχικές διαφημίσεις δεν μπλοκαρονται, οι ενδιάμεσες είναι πολύ λίγες. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Το youtube πλέον ειναξ ο default video service όλων μας. Βλέπουμε από αστεία μέχρι επαγγελματικά βίντεο. Αν λοιπόν δεν εχεις να διαθέσεις 6-7 ευρώ το μήνα για την πλατφόρμα πιυ χρησιμοποιείς κάθε μέρα και πολλές φορές την ημέρα τότε 2 περιπτώσεις παίζουν. 

Είτε είσαι τόσο χάλια οικονομικά που το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι τα ads στο YouTube 

Είτε είσαι τόσο τσιγγανογυφτος που προτιμάς να κλέβεις μια υπηρεσια που χρησιμοποιείς συνέχεια από το να δώσεις 2 καφέδες του μήνα σε αυτή 

Άπληστη επειδή θέλει να βγάλει κέρδος από την υπηρεσία που ξοδεύει εκατομμύρια για να συντηρεί; Υποθέτω αν έρθω στο μαγαζί σου (λέμε τώρα) και σου ζητήσω να μου πουλήσεις κόκα κόλα με μηδέν ευρώ θα πεις οκ γιατί δεν είσαι άπληστος, σωστά; 

Καλωςτονε κι ας άργησε.

Οι κλασσικές καραμέλες που όλο και κάποιος θα πετάξει σε παρόμοια thread με διαφημίσεις σε internet η κανάλια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυξήθηκαν οι διαφημίσεις; Δεν το καταλάβαμε ευχαριστούμε που μας το ειπες. Φοβερό άρθρο. 

Προβλέπω σε λιγο με το που πατάς να ανοίξεις το κινητο σου να σου πετάει και 2 3 διαφημίσεις έτσι για ζέσταμα. Η να πας να κανεις κλήση σε φιλο και ωωωωωπ διαφήμιση το regaine.

Ωστοσο όμως μπορείτε να κάνετε και ένα καλό….εκδίκηση στην ωραιοπάθεια του ινσταγκραμ…..οποία τεμπελα-πατημένη που δεν έχει η ζωη της νοημα, θέλει να ανεβάσει φωτο τύπου gntm για να νιώσει κάποια….προτείνω 10 διαφημίσεις σερί χωρίς να μπορεί να χαμηλώσει την ένταση.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spiraulos είπε

Το Pihole όπως και το Adguardhome μπλοκάρει τις διαφημίσεις σε επίπεδο DNS. Αυτό δεν έχει εφαρμογή στο youtube

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

πως; αν ειναι να το στησω γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα βρει τροπο μεσω piHole

Δεν γίνεται με Pihole να κόψεις YouTube adds. Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό στις smart tv. Ξεχωρίζω το android tv όπου υπάρχουν YouTube forks που μπορούν να γίνουν sideload

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spiraulos είπε

Επειδή έχω pihole και εσύ φαίνεται πως δεν έχεις, ΔΕΝ μπλοκάρει ads στο youtube γιατί σου το σερβίρει ως part of the video οπότε δεν μπορεί το pihole να κάνει τον διαχωρισμό.

• Like 3
Δημοσ.

Ούτε Firefox ούτε Chrome με adblocker και ιστορίες. Κατεβάζεις brave η σε δεύτερη επιλογή τον vivaldi και είσαι έτοιμος. Και επιλέγεις εσύ ποια κανάλια θες να είναι ανοιχτά σε διαφημίσεις για να στηρίξεις τους δημιουργούς. Προσωπικά θεωρώ τον brave τον καλύτερο browser αυτή τη στιγμή. Για κινητά υπάρχει η παρακάτω εφαρμογή που κατεβάζεις από το Telegram 

https://t.me/ReVancedTeam1/70

Για TV υπάρχει το SmartTubeNext  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε

Λογικα όπως τα λες είναι. Όχι ότι όλες οι υπηρεσίες και προϊόντα έχουν τιμές εξωτερικού στην Ελλάδα οπότε και ο συνανθρώπος που λες γύφτο και λαμογιο που δεν του έχουν μείνει ούτε για τα ψώνια του μήνα ψάχνει να γλυτώσει κάποια ευρώ όπου μπορεί... Ότι να ναι είστε μερικοί, ενσυναισθηση μηδέν, μην πω τίποτα χειρότερο γιατί δεν αξίζει. 

Δεν ειναι το θεμα μόνο αυτό. Αυτοί που δεν έχουν ούτε για ψώνια, αν είναι ώριμοι άνθρωποι θα πουν χεχτήκαμε για το youtube, όσο βλέπαμε είδαμε από εκεί όταν δεν έχουμε να φάμε δεν θα σκάσουμε επειδή έχει το yt διαφημίσεις το σταματάνε και τελειώνει η ιστορία.

Το θεμα κατά βάθος είναι ότι και ο Ωνάσης να ήμουν, δεν γουστάρω να πληρώνω για κάτι το οποίο ιδρύθηκε κυκλοφόρησε και προώθησε τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν, όμως τώρα όσο περνάνε τα χρόνια κοιτάει να σε εκβιάσει με έμμεσο τρόπο και με τακτικές όπως "με συνηθισες τόσα χρόνια; σου φαίνομαι απαραίτητο; φαε στην μάπα διαφημίσεις αλλιώς πλερω". 

Σαν εταιρεία προφανώς και έχει έξοδα τα οποία πρέπει απο κάπου να πληρωθούν. Αυτό που θα έκανα εγώ αν ήμουν ο ιδρυτής είναι να αφήσω τα στάνταρς πολύ περιορισμένα με τα βίντεο και την προβολή τους όπως στην αρχή, και μετά κάποιες χρεώσεις σε όσους θέλουν να δημοσιεύουν βίντεο και υλικό, εναλλακτικά να αφήνω free εάν κάποιος θέλει να βγάλει μόνο 1 η 2 βίντεο και μετά πληρωμή. Γενικά η πληρωμή έπρεπε να ήταν από τους δημιουργούς και όχι από τους θεατές. Ειδικά σε κάτι μπάντες και τραγουδιστές εκεί θα ζητούσα τα κέρατα μου. 

Έχει μάθει τόσα χρόνια να μπαίνει στο yt το κάθε καρυδιάς καρύδι με άχρηστα και άσχετα βίντεο χωρίς ποιότητα και νόημα με αποτέλεσμα να γεμίζει τους servers να επιβαρύνει το σύστημα και μετά να ψάχνει λεφτά το yt. 

Κατι μεγάλα κανάλια με οπαδούς που κάνουν σύνδεση από τα pc τους με κάμερες και ανεβάζουν κάτι μεγάλα βίντεο που βαριέσαι να τα βλέπεις. 

Δεν θα ήταν κακό επίσης να περνάνε και από κρίση για την ποιότητα τους το υλικό που ανεβαίνει από κάποια ομάδα πολλών ατόμων, βέβαια μπορεί να καταλήξει και σε περιορισμό της έκφρασης η αρκετά δυσλειτουργικο όλο αυτό. 

2 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Όπως έγραψα και παραπάνω που απλά δεν ασχολήθηκες. Το youtube είναι πλέον βασική διασκέδαση για όλους. Αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει 8 ευρώ για κάτι που χρησιμοποιεί κάθε μέρα τότε έχει σοβαρότερα προβλήματα από τις διαφημίσεις. Και ναι εκεί το adblock και το χ/ψ τρόπο θα τα δικαιολογήσω. Αλλά εδώ μιλάμε σε τεχνολογικό φόρουμ. Και αυτόν που χθες έδωσε 70 ευρώ για παιχνίδι και 1000 ευρώ για τηλεόραση ή κάρτα γραφικών αλλά επαναστατεί για τα 8 ευρώ του youtube τότε ναι. Επιμένω πως είναι γυφτουλας. 

Για πες μας αν είσαι συνεπής και με πόση χαρά κάνεις πληρωμές σε  εφορία, λογαριασμών, ενοικίων, προστίμων και κλήσεων από τροχαία η αλλού, διόδια κτλ. Άσε με να μαντέψω. Κριτική εκ του ασφαλούς ο κάθε Ελληναρας που κοιτάει μόνο την διασκέδαση και την παρτυ του. 

13 λεπτά πριν, Chris Black είπε

Ούτε Firefox ούτε Chrome με adblocker και ιστορίες. Κατεβάζεις brave η σε δεύτερη επιλογή τον vivaldi και είσαι έτοιμος. Και επιλέγεις εσύ ποια κανάλια θες να είναι ανοιχτά σε διαφημίσεις για να στηρίξεις τους δημιουργούς. Προσωπικά θεωρώ τον brave τον καλύτερο browser αυτή τη στιγμή. Για κινητά υπάρχει η παρακάτω εφαρμογή που κατεβάζεις από το Telegram 

https://t.me/ReVancedTeam1/70

Για TV υπάρχει το SmartTubeNext  

Δηλαδη εγώ που έχω kiwi και chrome στο κινητό αν βάλω brave θα είναι γενικά καλύτερος η αυτό που λες αφορά μόνο το youtube; 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Καλωςτονε κι ας άργησε.

Οι κλασσικές καραμέλες που όλο και κάποιος θα πετάξει σε παρόμοια thread με διαφημίσεις σε internet η κανάλια. 

Ευτυχώς υπάρχουν και οι μη-κλασικοί σαν κι εσένα που "σέβονται" τους κόπους δημιουργών και εταιριών για να κρατάμε και μια ισσοροπία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δηλαδη εγώ που έχω kiwi και chrome στο κινητό αν βάλω brave θα είναι γενικά καλύτερος η αυτό που λες αφορά μόνο το youtube; 

Ο chrome είναι για μένα ότι χειρότερο. Ο kiwi ήταν αρκετά καλός browser και τον χρησιμοποιούσα για χρόνια αλλά στα τελευταία update τον είχαν χαλάσει. Εδώ και 3 χρόνια είμαι με brave και ως εναλλακτικό εχ τον vivaldi. Όχι ο brave δεν είναι μόνο καλύτερος στο youtube αλλά και σε ιστοσελίδες γενικά. Και ως ασφάλεια και ως απόρρητο μιας και δεν καταγραφεί ίχνη. 

_20220916_142340.JPG

Επεξ/σία από Chris Black

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...