Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Μπορώ να πάρω ένα PS5 τσάμπα; Το content που παίζω δεν είναι της Sony. Είναι της Ubisoft και της CD Project Red. Αν η απάντηση σου είναι δεν μπορώ, σκέψου το γιατί. Ε ακριβώς αυτός είναι ο λόγος και για το youtube 

Γιατί η sony σου πουλάει τη συσκευή που έχει κόστος, αυτήν αγοράζεις και την κάνεις δικιά σου.
το youtube σου πουλάει συσκευή ???

πάρε αυτή τη youtubestation με 600
με την μητρική, τις μνήμες, τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών, χειριστήριο/ πληκτρολόγιο/ mouse 
και βλέπε βίντεο από τους άλλους, θα πληρώνεις τους άλλους μετά για να βλέπεις τα βίντεό τους ???

• Like 3
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους ακούν μόνο μουσική κατεβάζετε το Ymusic και ξεχνάτε τις διαφημίσεις έχει μόνο ένα ποπ απ' μήνυμα για donation εγώ που χρησιμοποιώ το tube μόνο για μουσική με έσωσε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

Γιατί η sony σου πουλάει τη συσκευή που έχει κόστος, αυτήν αγοράζεις και την κάνεις δικιά σου.
το youtube σου πουλάει συσκευή ???

πάρε αυτή τη youtubestation με 600
με την μητρική, τις μνήμες, τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών, χειριστήριο/ πληκτρολόγιο/ mouse 
και βλέπε βίντεο από τους άλλους, θα πληρώνεις τους άλλους μετά για να βλέπεις τα βίντεό τους ???

Και το youtube σου δίνει μια τιτανια υποδομή από σερβερ σε κάθε γωνιά του πλανήτη που σου επιτρέπει να βλέπεις ότι βλακεια θέλεις και να ανεβάζεις ότι βλακεια θέλεις. 

• Confused 1
Δημοσ.

Για smart tv κουμπωνετε αυτα τα dns στο router και τελος οι διαφημισεις. Οι πιο νεες τηλεορασεις εχουν dns config και στο μενου τους για οσους δεν εχετε router με αλλαγη dns. 

Screenshot_1.png

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Adblock και άντε γεια.

Εδώ στο κινητό κάθομαι κανένα βράδυ στο κρεβάτι να δω τίποτα στο Youtube και μου σπάει τα αρχιδ.... Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα συνέχεια με διαφημίσεις.

Μπορείς να μπεις youtube από το Brave και καθάρισες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, TutaKachun said:

Μπορώ να πάρω ένα PS5 τσάμπα; Το content που παίζω δεν είναι της Sony. Είναι της Ubisoft και της CD Project Red. Αν η απάντηση σου είναι δεν μπορώ, σκέψου το γιατί. Ε ακριβώς αυτός είναι ο λόγος και για το youtube 

Όχι δεν μπορείς γιατί η Sony πλήρωσε για να το κατασκευάσει. Είναι ένα ποσό που το πληρώνεις μια φορά. Δεν συνεχίζεις να πληρώνεις συνδρομή για την κατοχή του. (αν και απο τι έχω ακούσει περίπου αυτό κάνει το xbox με διάφορα ευέλικτα μοντέλα γιατί αυτοί ποντάρουν στα συνδρομητικά τους μοντέλα και θέλουν κόσμο)

Επίσης είπα να βρούμε μια μέση λύση. Στην μέση λύση που θα πρέπει να βρουν χρήστες και YouTube θα ληφθούν πολλά υπόψιν. Όπως η ποιότητα του content και ποιος το δημιουργεί. Γιατί λοιπόν να "πληρώνω" (μέσω των δεκάδων διαφημίσεων που με αναγκάζεις να βλέπω κάθε ώρα) ένα content που 1) είναι χάλια και 2) δημιουργός του content είναι κάποιος άλλος και εσύ απλά του δίνεις cents. Για την συντήρηση δεν θα σχολιάσω γιατί έχει κουράσει αυτή η καραμέλα αυτών των εταιριών.

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TutaKachun είπε

Και το youtube σου δίνει μια τιτανια υποδομή από σερβερ σε κάθε γωνιά του πλανήτη που σου επιτρέπει να βλέπεις ότι βλακεια θέλεις και να ανεβάζεις ότι βλακεια θέλεις. 

δεν ΜΟΥ δίνει, την κρατάει για πάρτη της.
Και τα πληρώνεις με "ανάλυση δεδομένων για βελτίωση της υπηρεσίας", με κούκις, με στοχευμένες διαφημίσεις όπου μπεις και ότι κάνεις, ακόμα και σε άλλες εφαρμογές, γιατί ανέλυσε η google για το καλό σου, πούλησε την "ανάλυση" σαν υπηρεσία στοχευμένης διαφήμισης σε διαφημιζόμενο.

το pc, κινητό, ταμπλετ, λαπτοπ, η tv είναι δικά μου.
το ps5 (αν είχα) θα ήταν δικό μου.
και θα αγόραζα ένα παιχνίδι που θα έπαιζα καιρό, ίσως και χρόνια, όχι ένα βίντεο που είναι δωρεάν από τον δημιουργό του.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, drpaneas είπε

pihole

πως; αν ειναι να το στησω γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα βρει τροπο μεσω piHole

Δημοσ.

Το yt πρέπει να δημιουργήσει έναν seamless τρόπο προβολής διαφημίσεων. 

Ένα απλό picture in picture θα έλυνε το πρόβλημα, σε μεγάλο βαθμό. Βάλε όσες διαφημίσεις θέλεις σε μια γωνία του βίντεο (και στα 5 δευτερόλεπτα το opacity τους αυτόματα στο 50%) αλλά μην σπας τα νεύρα του θεατή με unskippable ads. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, adblock στην opera και τέρμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, TutaKachun said:

Και ποιος νοιάζεται; και το ξαναλέω :P αυτές οι εταιρίες χρησιμοποιουν την υποδομή ως δικαιολογία πολλές φορές. Επίσης ξέρουμε πολύ καλά ότι εταιρίες τέτοιου μεγέθους παράγουν ενέργεια με διάφορους τρόπους ή έχουν συμβόλαια που πληρώνουν πολύ πολύ χαμηλότερη ενέργεια από τι μια κανονική επιχείρηση.

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.

Προσωπικά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να χρεώνομαι με data για να βλέπω διαφημίσεις. Δε μιλώ από σταθερή lan ή wifi σύνδεση, αλλά όταν είμαι on the go στο κινητό. Θα μου πείτε δωρεάν υπηρεσία είναι το YouTube και έχει κέρδη απ τις διαφημίσεις ( κάτι σαν τη τηλεόραση δλδ ). Και θα απαντήσω- Ναι-όταν όμως είμαι σε μια σταθερή σύνδεση. Οταν βρίσκομαι εκτός σταθερής σύνδεσης και χρησιμοποιώ data, λειτουργώ περισσότερο ώς προς το συνδρομητικό μοντέλο. ΑΡΑ ΜΩΡΗ ΓΚΟΥΚΛ και σε πλερώνω (έμεσα)  και με μπουκώνεις στις διαφημίσεις; 

Υπάρχει και η επιλογή της συνδρομής θα μου πείτε, το οποίο θεωρώ κοροϊδία αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ας δώσει κάποιος από το forum μας, που το έχει και εύκολο, ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο για να βγάζει λεφτά το youtube χωρίς διαφημίσεις και συνδρομές. Γιατί οι "ηλίθιοι" που εργάζονται εκεί δεν το έχουν σκεφτεί. Και είναι τόσο απλό και  εύκολο το άτιμο.

Το youtube δεν είναι απλά μια υπηρεσία βιντεο. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους "εργοδότες" παγκοσμίως. Μια βιομηχανία από μόνη της. Εκατομμύρια παραγωγοί βιοπορίζονται ή έχουν ένα κάποιο εισόδημα από την πλατφόρμα. Παραγωγοί που μπορεί να έχουν επενδύσει χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ σε εξοπλισμό και εργατικό δυναμικό αναλόγως και του content που ανεβάζουν.

Ε λοιπόν και εμένα με ενοχλούν τα ads και περισσότερο στα sites με 15 pop ups και 20 links μέχρι να διαβάσεις αυτό που θέλεις, αλλά that's how things work. Όποιος έχει αντιπρόταση, ας το κάνει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...