Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού υπάρχουν εναλλακτικές για κόψιμο διαφημίσεων (newpipe,ucmate, vanced κλπ), γιατί είναι πρόβλημα οι διαφημίσεις?

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Titos301 είπε

οταν βγαζεις 3000€ το μήνα τα 12€ δεν είναι τίποτα, όταν βγάζεις 600€ ;

Άστο μην προσπαθείς, από ότι φαίνεται κάποια άτομα δεν έχουν το απαραίτητο iq για να το καταλάβουν... Εμείς όλοι οι υπόλοιποι είμαστε λάθος.. 

• Like 8
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να παραμέινουμε στο υπάρχον θέμα. 

Προσπαθώ να το παρακολουθήσω και το μόνο που διαβάζω είναι πως θα κόψεις τις διαφημίσεις. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίξετε ένα νέο νήμα για αυτό για να παρακολουθήσουμε όσοι θέλουν την εξέλιξη της είδησης.

Επί της ουσίας αν σκεφτούμε πως υπάρχουν ένα σωρό μηχανισμοί κ.α. παράγοντες που πρέπει να καλύψουν κάποια έξοδα είναι λογικό να υπάρχουν οι διαφημίσεις.

Και εγώ στη δική μου κινητή συσκευή είχα την απλή έκδοση ΥΤ και για να αποφύγω όλο αυτό το κομμάτι και την νορμάλ παρακολούθηση στην τηλεόραση έκανα μετάβαση σε Premium.

Μφχ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pavlitakis είπε

Αφού υπάρχουν εναλλακτικές για κόψιμο διαφημίσεων (newpipe,ucmate, vanced κλπ), γιατί είναι πρόβλημα οι διαφημίσεις?

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν να βάλουν τις εναλλακτικές κυρίως, η βαριούνται την "διαδικασια".

• Sad 1
Δημοσ.

Και σε υπολογιστη και σε κινητο γενικα παντου εχω να δω διαφημισεις πανω απο 10 χρονια. Μονο στην τηλεοραση δεν μπορω να τις κοψω στην εφαρμογη αλλα εκει βλεπω σπανια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, TutaKachun said:

Το youtube πλέον ειναξ ο default video service όλων μας. Βλέπουμε από αστεία μέχρι επαγγελματικά βίντεο. Αν λοιπόν δεν εχεις να διαθέσεις 6-7 ευρώ το μήνα για την πλατφόρμα πιυ χρησιμοποιείς κάθε μέρα και πολλές φορές την ημέρα τότε 2 περιπτώσεις παίζουν. 

Είτε είσαι τόσο χάλια οικονομικά που το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι τα ads στο YouTube 

Είτε είσαι τόσο τσιγγανογυφτος που προτιμάς να κλέβεις μια υπηρεσια που χρησιμοποιείς συνέχεια από το να δώσεις 2 καφέδες του μήνα σε αυτή 

Άπληστη επειδή θέλει να βγάλει κέρδος από την υπηρεσία που ξοδεύει εκατομμύρια για να συντηρεί; Υποθέτω αν έρθω στο μαγαζί σου (λέμε τώρα) και σου ζητήσω να μου πουλήσεις κόκα κόλα με μηδέν ευρώ θα πεις οκ γιατί δεν είσαι άπληστος, σωστά; 

Σταματήστε ρε παιδιά με αυτή τη καραμέλα της συντήρησης...

Επίσης όταν μια εταιρία χρησιμοποιεί τα δεδομένα μας για να βελτιώσει την πλατφόρμα της (κι άρα να βγάλει κέρδος) , νομίζω έχουμε κάθε λόγο να ζητάμε μια μέση λύση και όχι ότι συμφέρει την εταιρία (full ads).

Όσο για τα επαγγελματικά video που λες... τόση σαπίλα που έχει εκεί μέσα θα πλήρωνα για να ΜΗΝ δω. Επίσης το content δεν είναι της πλατφόρμας, είναι των content creators. Άρα τι; να πληρώσω επειδή είδα ένα tutorial που δεν το προσφέρει η ίδια η google?

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Spiraulos είπε

Pi hole πάνω στο router και άσε κάποιους να λένε για συνδρομή.

To Pihole δεν κάνει για το youtube

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχει το sponsoredblock που κοβει τελειως και τις χορηγιες που δεν γινεται με το κανονικο adblock

https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorblock-for-youtube/mnjggcdmjocbbbhaepdhchncahnbgone

Adblock για youtube κοβει τα παντα

https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-for-youtube/cmedhionkhpnakcndndgjdbohmhepckk?hl=el

Και στο κινητο επισης κοβει τα παντα με μεγαλη παραμετροποιηση

https://youtubevanced.com/

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Σταματήστε ρε παιδιά με αυτή τη καραμέλα της συντήρησης...

Επίσης όταν μια εταιρία χρησιμοποιεί τα δεδομένα μας για να βελτιώσει την πλατφόρμα της (κι άρα να βγάλει κέρδος) , νομίζω έχουμε κάθε λόγο να ζητάμε μια μέση λύση και όχι ότι συμφέρει την εταιρία (full ads).

Όσο για τα επαγγελματικά video που λες... τόση σαπίλα που έχει εκεί μέσα θα πλήρωνα για να ΜΗΝ δω. Επίσης το content δεν είναι της πλατφόρμας, είναι των content creators. Άρα τι; να πληρώσω επειδή είδα ένα tutorial που δεν το προσφέρει η ίδια η google?

Μπορώ να πάρω ένα PS5 τσάμπα; Το content που παίζω δεν είναι της Sony. Είναι της Ubisoft και της CD Project Red. Αν η απάντηση σου είναι δεν μπορώ, σκέψου το γιατί. Ε ακριβώς αυτός είναι ο λόγος και για το youtube 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Στο τέλος θα "βλέπουμε" διαφημίσεις και θα κάνει διακοπές για video.

Star channel likes that. 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...