Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Γιατί; Στο κινητό μου που έχω αλλάξει τους DNS τις μπλοκάρει τις περισσότερες

.

Οι διαφημίσεις του YT "σερβίρονται" από το ίδιο το domain οπότε δε μπορείς να τις μπλοκάρεις με DNS.

Επεξ/σία από jmirko15
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξυ το adblock δε σας γλυτωνει χρονο απο τις διαφημίσεις. Απλα δεν τις βλέπετε. Ο χρόνος τους τρέχει απο πίσω χώρις απλα να βλέπετε το βίντεο, μέχρι να περάσουν τα δευτερόλεπτα του Ad. 

8.49€ για premium και εχετε και Ytube Music αντι για Spotify και ολα καλά. 

Επεξ/σία από N3M3SiS
  • Thanks 1
  • Confused 16
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, than06 είπε

Υπάρχουν όντως διαφημήσεις στο youtube και στο internet γενικότερα? Δεν καταργήθηκαν κάπου στο 2012?

Αααα βλέπετε απο τηλεόραση, καλά να πάθετε. Pi-hole? Καλή τύχη σε λίγους μήνες που η google θα έχει μόνο manifest v3 στον chrome και λογικά θα αλλάξει πολλά σε όλες τις πλατφόρμες. Firefox + ublock origin. Αφήστε τις τηλεοράσεις για τα πρόβατα. Εν ανάγκη τραβήξτε καλώδιο hdmi από τον υπολογιστή ενω έχετε κατεβάσει (μέσω torrent φυσικά) την ταινία που θέλετε να δείτε.

Ι λοβ γιου κάργα. Δικιά μας είσαι. 

Δημοσ.

Αυτό που μπορείς με 2 λεπτά διαδικασία να μην έχεις διαφημίσεις και κάποιοι προτιμούν να πληρώνουν με ξεπερνά.. Λες και δεν βγάζει η Google ήδη τόσα δις από διαφημίσεις, επισκεψιμοτητα κτλ 

• Like 6
Δημοσ.

Καντάντια.
Για να έχεις μια βατή εμπειρία, πρέπει να έχεις add-block (πολλαπλά κάποιες φορές), script blocker (ή ανάλογο), return dislike και sponsor block. 

Όσους θέλω να υποστηρίξω τους δίνω κατευθείαν στο patreon, να πάνε να @@ οι διαφημίσεις στα ήδη κουτσουρεμένα βίντεο.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Εν τω μεταξυ το adblock δε σας γλυτωνει χρονο απ οτις διαφημίσσεις. Απλα δεν τις βλέπετε. Ο χρόνος τους τρέχει απο πίσω χώρις απλα να βλέπετε το βίντεο, μέχρι να περάσουν τα δευτερόλεπτα του Ad. 

8.49€ για premium και εχετε και Ytube Music αντι για Spotify και ολα καλά. 

εάν παίζουν οι διαφημίσεις από πίσω μου είναι αδιάφορο πραγματικά. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πρέπει να πληρώσω για ένα περιεχόμενο το οποίο δεν ανήκει στο youtube. δεν βλέπω ταινία εκεί, βλέπω αυτά που έχουν ελεύθερα που ανεβάζουν άλλοι. τώρα εάν το youtube θέλει να τους πληρώνει για αυτό που ανεβάζουν, δικαίωμά του μεν αλλά δεν το ανέχομαι δε (στο κάτω κάτω η υπηρεσία ήταν δωρεάν εδώ και ποσο καιρό). εάν φτάσει στο αμήν και απενεργοποιήσουν και το adblock τότε πολύ απλά δεν θα βλέπω youtube.

ΥΓ είναι πολύ μεγάλη ξενέρα σε ένα video του Gilmour - Comfortably Numb που πέφτουν διαφημίσεις ακριβώς στην μέση του σόλο!

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Το youtube πλέον ειναξ ο default video service όλων μας. Βλέπουμε από αστεία μέχρι επαγγελματικά βίντεο. Αν λοιπόν δεν εχεις να διαθέσεις 6-7 ευρώ το μήνα για την πλατφόρμα πιυ χρησιμοποιείς κάθε μέρα και πολλές φορές την ημέρα τότε 2 περιπτώσεις παίζουν. 

Είτε είσαι τόσο χάλια οικονομικά που το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι τα ads στο YouTube 

Είτε είσαι τόσο τσιγγανογυφτος που προτιμάς να κλέβεις μια υπηρεσια που χρησιμοποιείς συνέχεια από το να δώσεις 2 καφέδες του μήνα σε αυτή 

Άπληστη επειδή θέλει να βγάλει κέρδος από την υπηρεσία που ξοδεύει εκατομμύρια για να συντηρεί; Υποθέτω αν έρθω στο μαγαζί σου (λέμε τώρα) και σου ζητήσω να μου πουλήσεις κόκα κόλα με μηδέν ευρώ θα πεις οκ γιατί δεν είσαι άπληστος, σωστά; 

φίλε εάν μαζέψεις όλες τις συνδρομές που πληρώνεις, δεν σου φτάνει το 100ρικο τον μήνα χώρια τα πάγια για τηλέφωνα και τα υπόλοιπα που τρέχουν. το τελευταίο που με απασχολεί είναι οι διαφημίσεις στο ΥΤ και για αυτό το λόγο έχω το adblock και είχα και το vanced στο κινητό.

εάν θέλει το ΥΤ μπορεί να κόψει την θέαση σε αυτούς που χρησιμοποιούν το adblock, είναι πολύ εύκολο αλλά δεν το κάνει. για ποιον λόγο; σκέψου λίγο.

ΥΓ δεν μπορείς να συγκρίνεις την google με ένα απλό μαγαζί, απλά δεν μπορείς.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...