Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, UnderZer0 είπε

Adblock μεχρι να σβήσει ο ήλιος

Ωραίο το AdBlock αλλά στην περίπτωση μιας Android TV τι κάνουμε;

• Like 5
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Adblock και άντε γεια.

Εδώ στο κινητό κάθομαι κανένα βράδυ στο κρεβάτι να δω τίποτα στο Youtube και μου σπάει τα αρχιδ.... Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα συνέχεια με διαφημίσεις.

• Like 6
Δημοσ.

Ωραία!!!!! Το κάναμε τηλεόραση το θέμα... Κάπου εδώ θα το βαρεθεί ο κόσμος,  και θα αρχίσει η παρακμα του,  με αντ μπλοκ δεν θα παίρνει κανείς τπτ και παπαλα... Πάμε στην επόμενη πλατφόρμα. Άντεξε χρόνια παντος,  για προϊόν πληροφορικής. 

• Like 6
Δημοσ.

Δεν είναι αναγκαίοι οι χαρακτηρισμοί για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν (και) youtube premium...

Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ ένας σχετικά απλώς οδηγός: 

Το καλό είναι ότι μαζί με το youtube premium, έχεις και το youtube music χωρίς διαφημίσεις ή όποιον άλλον περιορισμό, οπότε μπορείς να κατεβάζεις στο κινητό σου και ότι μουσική θέλεις.

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

Πρόσφατα άνοιξα να δω ένα βίντεο και μου έβαλε διαφήμιση 20 δευτερόλεπτα που δε γινόταν skip στα 5 ως συνήθως. Καπάκι έπαιξε άλλη που γινόταν skip. Συνολικός χρόνος αναμονής 25 δευτερόλεπτα πριν παίξει το βίντεο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα ad blockers για pc/laptops τα ξέρουμε πριν από το 2010. Το θέμα είναι τι κάνεις σε καινούργια smart TV.  Είναι εκνευριστικος ο τρόπος που διαφημίζουν.

Ας λέγανε οι φωστήρες 1,99€ τον μήνα και δεν θα έχεις διαφημίσεις. Όχι άλλα θέλουν 8€ να σου δώσουν και άλλες δυνατότητες. Βάλτε μια επιλογή light...

Είναι και μονοπώλιο πια και μου την σπάει η Σούζαν και πολλοί YouTubers πια με την agenda woke.

Αλλά αυτά μεταξύ μας, τα αρσενικά. Κάνουμε ότι δε τα βλέπουμε.

Επεξ/σία από Tetrabitos
  • Like 6
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε

To πρόβλημα ειναι στις smart tv αν βλέπεις. Εκεί γίνεται πολύ εκνευριστικό !

Μπορείς πάντα να τις αποκλείσεις ρυθμίζοντας τον DNS SERVER σου και βάζοντας π.χ. του adguard

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Υπάρχουν όντως διαφημήσεις στο youtube και στο internet γενικότερα? Δεν καταργήθηκαν κάπου στο 2012?

Αααα βλέπετε απο τηλεόραση, καλά να πάθετε. Pi-hole? Καλή τύχη σε λίγους μήνες που η google θα έχει μόνο manifest v3 στον chrome και λογικά θα αλλάξει πολλά σε όλες τις πλατφόρμες. Firefox + ublock origin. Αφήστε τις τηλεοράσεις για τα πρόβατα. Εν ανάγκη τραβήξτε καλώδιο hdmi από τον υπολογιστή ενω έχετε κατεβάσει (μέσω torrent φυσικά) την ταινία που θέλετε να δείτε.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Conan2046 είπε

Μπορείς πάντα να τις αποκλείσεις ρυθμίζοντας τον DNS SERVER σου και βάζοντας π.χ. του adguard

Δε θα κάνει τίποτα για το YT.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Newpipe  στο android και δεν ξαναβλεπεις  διαφημιση

Κατεβαζεις κι οτι θες σε βιντεο και mp3 

Παιζει σε παραθυρακι ή με κλειστη οθονη και το εχεις σαν ραδιο κλπ κλπ

Επεξ/σία από adi32
  • Like 5
Δημοσ.

Αμάν πια με τις διαφημίσεις Μάθανε όλοι τώρα . Ακούς εκεί 10 διαφημίσεις η βλακεία είναι ότι βλέπω πολύ από τηλεόραση που δεν μπορείς να κάνεις και κάτι για να το σταματήσεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Δε θα κάνει τίποτα για το YT.

Γιατί; Στο κινητό μου που έχω αλλάξει τους DNS τις μπλοκάρει τις περισσότερες

.

Επεξ/σία από Conan2046

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...