Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Έχεις δίκιο. Έδωσα 2500 για OLED τηλεόραση, έδωσα αλλά 1000 για ηχεία και smart hub να τα έχω όλα με 2 προτάσεις για να συνδέω καλώδια όπως πριν 10 χρόνια και να βλέπω σάπια torrent. Πως δεν το σκέφτηκα. 

Κάποιοι από εμάς κρίνουμε, με βάση την οικονομική μας κατάσταση, αν μια υπηρεσία αξίζει. Για παράδειγμα. Πλήρωνα 7 ευρώ το Spotify. Με 2 παραπάνω το YouTube μου δίνει πολλά περισσότερα. Την υπηρεσία που θέλω, την πληρώνω δεν την κλέβω. Αν κρίνω ότι η υπηρεσία δεν αξίζει τα λεφτά της, θ; την διακόψω δεν θα ψάξω τρόπο να την πάρω με λαμογια 

Γιατί πληρώνεις την πλατφόρμα χωρίς την οποία δεν θα έβλεπες το content. Με την λογική σου γιατί να πληρώσω 550 ευρώ για το PS5 και άλλα 10 ευρώ το μήνα για το plus για να παίζω παιχνίδια που δεν ανήκουν στην sony; Να μας χαρίσει ένα ps5 γιατί εγώ παίζω μόνο 3rd party 

Θα πειρατεύω ότι μπορώ και όσο μπορώ επειδή μου αρέσει να το κάνω και δεν πρόκειται να δώσω σε καμιά εταιρεία ούτε 10 σεντς. Ιδίως όσες μου σερβίρουν εμετική προπαγάνδα.

Χρησιμοποιώ stremio, torrents, adblocks και αν είχα χρόνο θα έβαζα και πειρατικές συνδρομές καναλιών.

Δεν πρόκειται να πεινάσει κανείς τους από την πειρατεία και εν ανάγκη ας κόψουν μερικά εκατομμύρια από τα μπόνους των CEO.

8 ώρες πριν, TutaKachun είπε

ΝΑ πχ αυτά. Μα γιατί δεν έρχονται στην Ελλάδα οι υπηρεσίες ουαααα. Γιατί το disney ήρθε σε μας τελευταία ουαααα. Ας σκουπίσω τα δάκρυα μου και ας πάω να πάρω πειρατικό apk Spotify και να βάλω Netflix με 50 λεπτά από Τουρκία. Οι υπηρεσίες δεν έρχονται εδώ (η έρχονται στο τέλος) όχι γιατί είμαστε μικρή αγορά. Για όνομα disney plus έχει η Μάλτα. Δεν έρχονται εδώ γιατί είμαστε γυφτουλες λαμογια και τσιπηδες 

50 λεπτά από τουρκία; Πανάκριβο. Ούτε 1 λεπτό δεν θα πλήρωνα. Πειρατεία και τα χω όλα τζάμπα.

6 ώρες πριν, thiva7 είπε

Άρα έχεις ένα όριο στα δις που θα βγάζει για να μην κλεβεις? Στα πόσα λεφτά θα είσαι κομπλέ? 

Τα τόσα δις είναι ο λόγος που έχεις ένα σορό δωρεάν υπηρεσίες... Android, maps, email.... Κλπ

Άμα είναι να μπω σε apple store... Να πάρω δωρεάν ( κλέψω) ένα. Προϊόν.... Γιατί βγάζουν Δις. Ααα έχουν και στην άκρη πολλά στην apple... Θα πάρω δύο 

Δεν κλέβω τίποτα. Ισα ίσα αυξάνω τις προβολές των βιντεο και την κίνηση στην πλατφόρμα.

Θα έχω όσα adblock θέλω και θα τους πληρώσω όσα θεωρώ ότι πρέπει να πάρουν (0 ευρώ).

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Devil9697 said:

Και στην τηλεοραση τι κανεις?

Cast video από υπολογιστή. 😛

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Δε σου κλέβει τίποτα, είναι στους όρους χρήσης που συμφώνησες πριν την χρήση και επίσης οι όροι μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή όπως Πχ να γίνει πλήρως συνδρομητική ως υπηρεσία στο μέλλον. 

Αν δεν συμφωνούσες με τους όρους τότε η υπηρεσία δεν θα ήταν ανοιχτή για εσένα. 

Θα πατάω ότι συμφωνώ για να χρησιμοποιώ την κάθε πλατφόρμα και θα χρησιμοποιώ adblock μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Γιατί μπορώ και γουστάρω.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, dtk-386 said:

seems legit :P

It works κι ειναι τσάμπα 😛

Αν έχεις laptop, δεν είναι τόσο κόπος, με desktop ναι qq. :(

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, marios02 είπε

Θα πειρατεύω ότι μπορώ και όσο μπορώ επειδή μου αρέσει να το κάνω και δεν πρόκειται να δώσω σε καμιά εταιρεία ούτε 10 σεντς. Ιδίως όσες μου σερβίρουν εμετική προπαγάνδα.

Χρησιμοποιώ stremio, torrents, adblocks και αν είχα χρόνο θα έβαζα και πειρατικές συνδρομές καναλιών.

Δεν πρόκειται να πεινάσει κανείς τους από την πειρατεία και εν ανάγκη ας κόψουν μερικά εκατομμύρια από τα μπόνους των CEO.

50 λεπτά από τουρκία; Πανάκριβο. Ούτε 1 λεπτό δεν θα πλήρωνα. Πειρατεία και τα χω όλα τζάμπα.

Δεν κλέβω τίποτα. Ισα ίσα αυξάνω τις προβολές των βιντεο και την κίνηση στην πλατφόρμα.

Θα έχω όσα adblock θέλω και θα τους πληρώσω όσα θεωρώ ότι πρέπει να πάρουν (0 ευρώ).

Δε πάνε να έχουν και 1 δισ προβολές.... Αν έχεις Adblock δεν κερδίζει κυριολεκτικά τπτ. Και για κάποιο λόγο νιώθεις υπερβολικά ξεχωριστός για την 1 προβολή που δίνεις. 

Και ναι αυξάνεις την κίνηση στην πλατφόρμα και χαλάς πόρους τζάμπα γιατί στο χρωστάνε μάλλον. 

Είσαι Ο κλασσικός ελληναρας. Για κάτι τύπους σαν και εσένα εύχομαι να βάλουν ad blocker detector και να μην σε αφήνουν να δεις τπτ άμα δεν απενεργοποιήσεις. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, thiva7 είπε

Δε πάνε να έχουν και 1 δισ προβολές.... Αν έχεις Adblock δεν κερδίζει κυριολεκτικά τπτ. Και για κάποιο λόγο νιώθεις υπερβολικά ξεχωριστός για την 1 προβολή που δίνεις. 

Και ναι αυξάνεις την κίνηση στην πλατφόρμα και χαλάς πόρους τζάμπα γιατί στο χρωστάνε μάλλον. 

Είσαι Ο κλασσικός ελληναρας. Για κάτι τύπους σαν και εσένα εύχομαι να βάλουν ad blocker detector και να μην σε αφήνουν να δεις τπτ άμα δεν απενεργοποιήσεις. 

Δεν νιώθω καθόλου ξεχωριστός και δε με νοιάζει αν θα έχουν προβολές ή όχι. Μια χαρά θα βρεθούν εναλλακτικές που θα κόβουν τις διαφημίσεις, δεν χρειάζεται να αγχώνομαι. Προς το παρόν βλέπω βιντεο χωρις διαφημίσεις και εισπράττουν 0 ευρώ για να μου τα παρέχουν. Not a bad deal.

Επεξ/σία από marios02
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που τα άρθρα στο internet είναι μόνο clickbait και χωρίς καμία σοβαρότητα (και μιλάμε για μεγάλα sites όχι για τον giwrgakis123), από την στιγμή που έχουν γεμίσει τις σελίδες τους με ads σε σημείο να μην θες να ξαναμπείς στη σελίδα... ναι θα βάλω adblock.

Όσο για το YouTube... πλέον όλα τα κορυφαία κανάλια που θα έπρεπε να προσφέρουν ποιότητα είναι σε φάση: "... το κάνεις λάθος, έτσι πρέπει να το κάνεις". Φουλ κλικμπειτ τίτλοι.

Ο καθένας ανοίγει ένα κανάλι/site με χάλια content και έχει και απαιτήσεις... Φτιάξτε την ποιότητα και ευχαρίστως να απενεργοποιήσουμε το adblock.

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι να διαβάσω όλα τα σχόλια…. Εάν δείτε το βίντεο του Σωτήρη στο YouTube, 119ARS Αργεντινής 0,89 λεπτά περίπου

Το περνάτε στο κινητό σας -στο ταμπλετ-στην  smart TV και τελείωσε η υπόθεση….

Τώρα εάν δεν έχετε ή αν δεν θέλετε να διαθέσετε 89 λεπτά το μήνα τότε πάω πάσο και καλές διαφημίσεις

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, slk200gr είπε

Κανείς λογαριασμό premium  με 2 ε και τελείωσες 

YouTube vanced, λειτουργεί ακόμα, βγήκε και το revanced με ενημερώσεις.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Επειδή βαριέμαι να διαβάσω όλα τα σχόλια…. Εάν δείτε το βίντεο του Σωτήρη στο YouTube, 119ARS Αργεντινής 0,89 λεπτά περίπου

Το περνάτε στο κινητό σας -στο ταμπλετ-στην  smart TV και τελείωσε η υπόθεση….

Τώρα εάν δεν έχετε ή αν δεν θέλετε να διαθέσετε 89 λεπτά το μήνα τότε πάω πάσο και καλές διαφημίσεις

Συν περίπου ένα ευρώ έξοδα τραπεζης 

2 ώρες πριν, Devil9697 είπε

Και στην τηλεοραση τι κανεις?

Με αυτό που είπα ισχύει παντού ,και στην τιβι 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Μπες μία και με το κανονικό σου account. Μην ντρέπεσαι.

Το αντιστοιχο "ελα να τα πεις μπροστα μου"? Τι φαση

11 ώρες πριν, N3M3SiS είπε

Εν τω μεταξυ το adblock δε σας γλυτωνει χρονο απο τις διαφημίσεις. Απλα δεν τις βλέπετε. Ο χρόνος τους τρέχει απο πίσω χώρις απλα να βλέπετε το βίντεο, μέχρι να περάσουν τα δευτερόλεπτα του Ad. 

8.49€ για premium και εχετε και Ytube Music αντι για Spotify και ολα καλά. 

Λαθος. Υπαρχουν και adblock που μπλοκαρουν γενικα την διαφημιση.

Καπου προσφατα διαβασα περι αυτου

2 ώρες πριν, marios02 είπε

...

ο επαναστατης του πληκτρολογιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...